• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan sevgili

bu yazdıklarınızın yaşanması için illa öğrenci olmanıza gerek yok ki
Dip dibe olursunuz sen de çalışıyor olursun yine de aynı hatayı yapabilir yani
anlamsız bir kıyas olmuş sizinki

Calismasa okusa da ayni hep bi ortami olacak kisisine bagli aldatacagi varsa evden cikmasa netten aldatir.

Iyi akşamlar. Uzak mesafe iliskisinde erkek calismaya baslarken kız öğrenci olursa bu ilişki yürür mu? Erkeğin gönlü yeni is ortaminda başkasına kayar mi? Bu arada ciddi bir iliski bu
Yorumlariniz neler
Bu durumu tersini ben yasadım
6 senelik swvgilim vardı üniden
Ben uluslararası bir şirkette
İşe girdim
Kendisi de inanılmaz kıskanclıklar yaptı bu dönemde
Ve ben baskasından etkilendim
Sonrasında sevgilimden ayrıldım
Sevgilim cok cocuksu ve boş gelmeye baslamısti
Belki de ilişkinin süresi dolmustu bilemiyorum

Nasıl bunları dusunebiliyosunuz anlamıyorum.Benim aklıma gelmez hakkaten gelmez iş yerinde başka birini bulur mu diye düşünmek bulursa ekime bulmazsa kasima. Ben gün içinde ne yesem,ne giysem,çocuğum sıkıldı nereye gitsek diye kendime odaklı dusunuyorum hep. Bilemiyorum Altan ben mi yanlış yapıyorum siz mi bilemiyorum. Rahat olun bir kere yaşama hakkimiz var böyle mutlu olamazsınız.

Iyi akşamlar. Uzak mesafe iliskisinde erkek calismaya baslarken kız öğrenci olursa bu ilişki yürür mu? Erkeğin gönlü yeni is ortaminda başkasına kayar mi? Bu arada ciddi bir iliski bu
Yorumlariniz neler
ciddi ilişkide kimsenin gönlü kimseye kaymaz.

Bu durumu tersini ben yasadım
6 senelik swvgilim vardı üniden
Ben uluslararası bir şirkette
İşe girdim
Kendisi de inanılmaz kıskanclıklar yaptı bu dönemde
Ve ben baskasından etkilendim
Sonrasında sevgilimden ayrıldım
Sevgilim cok cocuksu ve boş gelmeye baslamısti
Belki de ilişkinin süresi dolmustu bilemiyorum
Demeyeydiniz iyiydi.

Yeni iş ortami dunyadan kopuk, yepyeni bir evrende veya Sorenna uzay ussundeyse bilemem; ama sayet bildigimiz dunyada herhangi bir yerdeyse muhtemelen hayatinin geri kalanini gecirdigi yerlerden farkli olmaz gonul isleri.

ciddi iliskisi olan kiz, sevgilimin gözü başkasına kayar mi demez . yaşin çok küçük sanirim

Demeyeydiniz iyiydi.
onun kıskanclıkları çok itmişti ama beni
kompleks yaptı ben işe girdim diye
sürekli bir paranoya içinde idi
yok kac erkek var, yok serviste yanında mkım oturuyor bayan mı erkek mı
süreklı kavga eder olduk
sonradaq sogudum kendısınden ilgim baskasına kaydı

sana tavsıyem bu duurmu sakin sevgiline bellı etme
özgüvenı yuksek gorsun senı
sıkma onu

çok saçma geldi bana. neden yürümesinki ilişki? çalışan her erkek aldatırmı?
yada çalışmayan her kadın aldatırılırmı?

gönlü kayacaksa çalışmak şart değil.
bir kafede otururken, dolaşırken, marketten bir şey alırken.. gönlü kayabilir çalışmak şart değil.

Tatlim uzaktan uzaga 3 yil yuruttuk ogrenci degildim ama bir ara o kpss calisti isten ayrildi 2 ay gorusmedigimiz oldu.suan nisanliyiz:KK49: her sey karisilikli anlayis sabir da bitiyor

Uzaktan uzağa kolay değil ama engel de degil.. Tamamen karakter meselesi. Bi bakmışsın burnunun ucundaki adam aldatmış (insallah kimse yasamaz)

Back
X