• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi çalışan süt sağan anneler lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar merhaba,
benim oğlum 8. ayında, 6 aylıkken işe başladım, gündüz süt sağıyorum , ama ben yokken o sütü içmiyor, yani biberon istemiyor, uykusunda veriyorlardı annemler, bir ara anlamadan içiyordu şimdi öylede içmiyor, sağdığım sütler ziyan oluyor,
siz nasıl yapıyorsunuz? nasıl içiriyorsunuz ?
anne sütü alsın istiyorum
sabah 7 akşam 7 arası yokum , çorba kahvaltı meyve bu kadarla da olmaski,
anne sütüne karıştırılan ek gıdalara bakıcam bu akşam markette
:bbo::uhm::gitme:

benim de kızım 7 aylık. 5 aylıkken işe başladım. sütümü hep sağıp biberonla içiyordu. ama işe başladıktan sonra biberonu almaz oldu. pek emdiği de söylenemez. ben sütümü sağıp her yemeğine katıyorum. mesela sabah yumurta sarısını sütle sulandırıyorum. peynirini sütle sulandırıyorum. sebze püresi yapıp sütümle sulandırıp çorba haline getiriyorum. bi de bazı mamaların anne sütüyle yapılan çeşitleri var. gece emmediyse ondan yapıyorum kendi sütümle.. hiç olmazsa ölelikle içmiş oluyor sütümü...

ben de geçen pazartesi başladım işe oğlum 4 aylık annem bağırta bağırta içiriyormuş mecbur benim canım çıkıyo o sütü sağana kadar çok üzülüyorum ben de

bende salı günü başladım işe daha önce sütümü sağıp dondurucuya koymuştum fazla fazla iş yerinde de sağıyorum ve biz biberonda hiç sorun yaşamadık oğlum çok rahat biberonuda benide emiyor eğer biberona alışır beni emmek istemezse bende sağıp hep biberonla veririm diye düşünüyorum ama nasıl olur bilemem zaman göstericek artık

kızlar önce sağın sonra emzirin emdi diye sağmamazlık etmeyin emme olayı sütünüzü artırır süt kalmaz diye endişenemeyin, önce sağın sonra emziirn bol bol stok yapın
ben 2 aylıken başladım işe ,farklı biberonlar deneyin olmadı kaşıkla mutlka içirin
ne kadar çok sağıp emzirirseniz o kadar sütünüz artar

Back
X