• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan tüp bebek hastaları bakar mısınız

neden_ ben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
304
463
103
41
bende martta tüp bebek yaptıracağım inşallah,öğrenmek istediğim yumurta toplama sonrası ve transfer sonrası rapor veriliyor mu? evde istirahat etmek gerekiyor mu? önceden ayarlamam gerekiyor iş yerini.teşekkürler

Normal de doktor kendiliğinden rapor vermiyor normal hayatına dönebilirsin diyor. ben yumurta toplanmadan önce çok kötü grip olmuş ve bu yüzden zaten bir kaç günlüğüne raporluydum. 5. gün transfer yapıldı bana ve sadece yumurta toplandıktan sonra 4. gün işe gittim 5. gün transfer yapıldı ama dediğim gibi yumurta toplandığı için almadım raporu hasta olduğum için almıştım. transferden sonra da doktor günlük hayatına dönebilirsin diyor ama ben ne olur ne olmaz sürekli ayakta olduğum için 10 günlüğüne rapor istemiştim doktorda vermişti

ben tüp bebek tedavimi yıllık iznime denk getirdim böylece rahat geçirdim o süreci transferimin 5. günü işe başladım ve hala yıllık iznimden kalan günlerim var

ben tüp bebek tedavimi yıllık iznime denk getirdim böylece rahat geçirdim o süreci transferimin 5. günü işe başladım ve hala yıllık iznimden kalan günlerim var
yani tedavi sürecinde izin kullansam daha mı iyi olur sizce sanırım bikaç gün arayla hastaneye de gitmem gerekecek değil mi?bende hastanede çalışıyorum tek başımayım ben olmadığımda yerime bakacak biri yok ,gelen hastalara ileri tarihli randevu vermem gerekecek ama işte ne kadar ileri onu nasıl ayarlayacağımı bilemiyorum

yani tedavi sürecinde izin kullansam daha mı iyi olur sizce sanırım bikaç gün arayla hastaneye de gitmem gerekecek değil mi?bende hastanede çalışıyorum tek başımayım ben olmadığımda yerime bakacak biri yok ,gelen hastalara ileri tarihli randevu vermem gerekecek ama işte ne kadar ileri onu nasıl ayarlayacağımı bilemiyorum
nezaman işe girdin yıllık iznin yokmu?
benmde yerime bakan biri yok ama mecbur vermek zrundalar yıllık izni aynı zamanda yumurta takibi yapılması lazım transferden önce gün aşırı gitmen gerekecek hastaneye.

nezaman işe girdin yıllık iznin yokmu?
benmde yerime bakan biri yok ama mecbur vermek zrundalar yıllık izni aynı zamanda yumurta takibi yapılması lazım transferden önce gün aşırı gitmen gerekecek hastaneye.
şunuda ekleyeyim hiç birşey anne olmandan önemli değil emin ol bugünlerini ararsın keşke dersin ertelemeseydim.işle evlat arasında tercih yapma.anne olman herşeyden önemli izini bi şekilde halledersn.

şunuda ekleyeyim hiç birşey anne olmandan önemli değil emin ol bugünlerini ararsın keşke dersin ertelemeseydim.işle evlat arasında tercih yapma.anne olman herşeyden önemli izini bi şekilde halledersn.
Devlet memuruyum ben zaten yıllık iznim duruyor istesem alırım yani ben bitmesin diye almak istemiyorum ama benim için daha ıyi olacaksa alırım tabiki

Yumurta gelistirilme asamasinda gun asiri hastaneye gitmek gerkiyor yumurta takibi icin sevkle idare edebilirsin diye dusunuyorum. Yumurta toplandiktan sonra da insan calisamayacak durumda olmuyor zaten transfer gunune kadar calisilabilirsin ama bence en onemli kisim transfer sonrasi transferden sonra alabildigin kadar rapor ya da izin al en azindan icin rahat olur ise gittim yoruldum falan diye kendini suclamazsin

Yumurta gelistirilme asamasinda gun asiri hastaneye gitmek gerkiyor yumurta takibi icin sevkle idare edebilirsin diye dusunuyorum. Yumurta toplandiktan sonra da insan calisamayacak durumda olmuyor zaten transfer gunune kadar calisilabilirsin ama bence en onemli kisim transfer sonrasi transferden sonra alabildigin kadar rapor ya da izin al en azindan icin rahat olur ise gittim yoruldum falan diye kendini suclamazsin
Çok teşekkür ederim yaa öyle yapayim o zaman transfer sonrasi izin alayım yumurta takibi için saatlik izinle idare ederim, işim çok yorucu değil ama hastanede çalışınca çok nadir de olsa can sıkıcı olaylar olabiliyor

Back
X