calisan ve emziren anneler

GozDeErtas

Allahın Hediyesisin Bana.
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
428
44
18
35
İzmir
Kizim 6 aylik calismaya basladim sutum var sagiyorum o sut saklama posetlerinle gunde 2 poset bide buzlukta vardi sutum biraz onceden sagip koydugum. İlerki aylarda yetermi yetmezmi nabicam diye dusunuyorum geceleri emiirim gunduz nbiyosunuz mesela gorumcemin oglu 9 aylik sutu azaldi sagamiyor geceleri emziriyor gunduz sadece ek gida yiyor sut icmesi lazim degilmi :44: varmi calisan sutlu anneler :26:

Cnm emzirdikten sınra bide sağ koy dolaba tarih yaz ama 3 ay biliyosun dondurucuda önrü, ben aventin kaplarına koydum sakladım, bol su iç, bebişini emziriken diğer göğsüne de süt iniyo ya onu da sağ mesela, sağdıkça artar sütün merak etme yeter

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende çalışıyorum oğlum 3 aylıkken doğum iznim bitti ve süt izinlerimde (günde 3 kere 1,5 saat) emzirdim iş yerime manuel pompa götürdüm ve emzirmenin haricinde 2 saatte bir sağdım.sağdığımı ertesi gün ben evde olmadığım zamanlarda bebişime içirmesi için eşime verdim. fazla kalanları süt posetine koyup buzluğa stokluyorum. Bebişlerin işi belli olmuyo birden sütü bırakırsa(inşallah olmaz) anne sütünden mahrum olmasın.sütün artması için sık emzirme+bol su+mutlu olma ve iyi beslenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…