- 9 Mart 2016
- 54
- 106
- 93
- 34
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
Eger calisan kadinlarin esleri yardimci olmuyorsa gercekten cok zor...Hayat musterektir.ikimizde calisiyorsak herkes elinden geleni yapmalidir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazarlık olabilir , kendi işini kuracağın meslekler olabilir. Kuran kursu öğretmenliği olabilir . Özel ders vermek olabilir
Yazarlık olabilir , kendi işini kuracağın meslekler olabilir. Kuran kursu öğretmenliği olabilir . Özel ders vermek olabilir
Arkadaşlar gerçekten bazı arkadaşları okudum çok takdir ettim henüz 1 yıllık evli olmama rağmen öyle çok yoruluyorum ki gün boyu ayakta ders anlat sonra eve gel kaşık tutacak dermanın kalmasın ama işler yığılsın eşime anlatıyorum cay koysa bulaşığı kalıyor evi toplasam geri hemen dağıtıyor bunalıyorum günlerce yorul uğraş temizle yatım saatte herşey dağılsın.acaba diyorum sorun mu bende . Bakıyorum bazı arkadaşlara Aniden evine gitseniz bile pırıl pırıl kendime bakıyorum ani misafir aman gelmesin ev darmadağın modundayım.eve gelince bakıyorum eşimin yediği yemek sofra yerde bırakıp gitmiş resmen sinirden patlıyorum tabi o an Ya nedir bu işin sistemi. Maddi sıkıntımız olduğu için temizlikçide tutamıyorum çok bunalmış hissediyorum kendimi
Benim bahsettiğim çocuk daha 1,5 yalındaydı, yani bahsettiğiniz ayrımı yapabiliyorum tabi ki. Çocuk bildiğiniz anne kucağına muhtaçtı.
Çocuk , ev vs tek gaye değil ama en büyük gaye olmalı. İnsanlar çocuk sahibi olmanın büyük bir sorumluluk olduğunu bilmeli .
Belki de benzer şeyler savunuyoruz
bilemedim .
Bebeğim hayatıma girdiğinden beri çalışma hayatımı bıraktım . Bunalıma da girmedim . Tek maaşa düştük eşim falan da ezmedi . İş tekliflerini kabul etmedim bebeğimden vazgeçemezdim ilk 2 sene özellikle en büyük hakkı annesi ile beraber büyümek ..
Şuan bebeğim 17 aylık, çocuk yazarlığı, özel ders vs derken eve bi katkım oluyor. Olmayadabilir. Anneyim ben en büyük en önemli en ulvi meslek bu zaten .
Yani arkadaşım bu eşinin karakterine bağlı. Açık açık yazayım benim eşim tekerlekli sandalyede. Buna rağmen her konuda elinden geldiği kadar bana yardım etmeye çalışır. Ben yerleri süpürüyorsam o toz alır mesela, yatağı toplar, dağınıklıkları toplar. Ama mutlaka yardım eder. Eğer eşlerden ikisi de çalışıyorsa, evin bakım sorumluluğu da ikisine aittir. Ben de eşim de böyle düşünüyoruz.Ya eşinizden nasıl destek alıyorsunuz beiz eşimle çok tartışıyoruz bu konuda.bana çok yardım etmiyor bemde öğretmenim ve çok bunaldım artık hiçbirşeye yetişemiyor gibi hissediyorum bazen akşam sofrayı kaldırmaya takatim kalmıyor . Ev topluyorum hemen dağılıyor.bugün tamda bu durumu içerlemiş biraz da depresif moda girmiştim ki burayı gördüm yazmak istedim .bi ben varım bir ben yetişemiyorum herşeye gibi hissediyorum okulda bazı atkadaşlatı görüyorum ne günlerden kalıyorlar ne işten bir de çocukşafı var bende daha hiçbiri yok 1 yıllık evliyim hiç bir düzen oturtamadımacil yardım çok canım sıkıldı .eşime de. Saydırdım bunaldım falan diye bem mi çok beceriksizim anlamadım
Ev hanımı olup da çocuğunu çok ihmal eden var . Tamam o zaman bütün kadınlar çalışma hayatına atılsın
sana bir şey diyeyim mi konu sahibini rahatlıkla suçlamışsın ama senin adına da ben çok üzüldüm şu an.çünkü aşırı yoğun bir tempoda sana yardım etmeyen sadece senin demenle bir iki iş yapan bir kocanla hayat mücadelesi veriyorsun ve inan bu anlattıkların içinde senin hayatın nerede bulamadım.
helal olsun kadına diyemedim,ne kadar yoruluyor böyle dedim.
Tembellik diye adlnadirabilrsiniz. Malum yeni evlendim. Herşeyimi annem yaparken bir anda kendimi kendi evimde buldum. Düğünüm de yakın.onun da stresi var üzerimde. Bekar biriyken bu kadar yük ağır gelmiş olamaz mıyargılamadan birde böyle düşünün....
Ben evli çalışan versiyonumda baya tembellik yapiyordum işleri yetistiremiyordum sonra dogumla birlikte ne oldu bana bilmiyorum her şeyi daha planlı sekilde yapmaya başladım geç de olsa o gün yapacaklarimi bitirip öyle yatiyorum yoksa rahatsiz oluyorum. Çok şükür kizimin bakicisi kızım uyudukça temizlik çamaşır konulariyla ilgileniyor da ben de rahat ediyorum kizima ayiracagim vaktim oluyor. Başlık sahibi arkadaşım merak etme herkes benzer süreçlerden geçiyor evliligin ve getirilerinin sorumlulugu bazen ağır geliyor ama merak etme sen de alisacaksin zamanla. Yeter ki sabırlı ol. Bir de tek derdin ev işi olsun zamanla ne sorunlar çıkacak seni zorlayan o yüzden takılma bunlara bence zamanın tadını cikarbir de bunun evli çalışan ve çocuklu, hatta çok çocuklu versiyonu var..
Allah yardımcımız olsun bi şekilde yürüyor. bende anlamıyorum bazen![]()