- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Diğer arkadaş izne ayrıldı ayrılalı okadar çok yoruluyorum ki bıkma durumuna geldim artıkSiz neden ayrılıyorsunuz ?İşten çıkarma konusunu bilemedim bence uyarın önce
Sürekli telefon elinde hiç bırakmıyorkiIzin gununde bile rahat edemiyorsan o gunde calis o kisinin maasinida al en azindan fazla paran olur.
Isyerinde isler bitmeden facebook falan hic hoslanmam.
Evet bende buna kızıyorum dışarda okadar işsz varki haketmeyen böyle zaman geçiriyor çay bahçesi sanıyor işyeriniÇalışmak istemiyorsa çalışmasın
Bu kadar işsiz varken çok mu ihtiyaç var böylesine
Muhatap bile olmamak lazım hakkı olmayan elensin
İşte tam aynısı anlattığınızın bende bıktım 5ay geçti ya az zamanmı hala onu soruyor bunu soruyor tamam sorsun ama biyerden sonra insan bunalıyor artık.bi iş veriliyor ben yapayım bende yardım edeyim yok hep oturuyor geziyor esniyor geriniyor.bide azarı yiyince kırılıyor ama benimde bir sabrım varayyy kendimi okudum sandım ya.. Ben de bi kızla aynı yerde çalışıyorum 6 aydır, ağır, mutsuz, sürekli depresif, iş becerisi sıfır, hızlı kavrama kabiliyeti yok, müşteriler önünde sürekli pot kırar vallahi çok ama çok zor. Her gün sabır çekip gidiyorum işe, bi de biz başbaşayız, sadece ikimiz ama benim az bi zamanım kaldı inşallah sabrediyorum başka yere geçicem ama çok iyi anlıyorum seni.
Yok arkadaşım ben de düşündüm normal mi diye ama değil yani bi işi 5-6 ayda öğrenemeyen insanın kapasitesini sorgularım yani. Tabii sizin işinizi bilmiyorum ama biz hep aynı şeyleri yapıyoruz. Ben çözümü habire iş vermekte buldum valla, çünkü ben demeden asla ama asla bi şey yapmıyo. Siz bunu yapabilir misiniz bilmiyorum ama malesef biz sorumluluk aldıkça onlar rahatlıyo, o yüzden sorumluluk vermek lazımİşte tam aynısı anlattığınızın bende bıktım 5ay geçti ya az zamanmı hala onu soruyor bunu soruyor tamam sorsun ama biyerden sonra insan bunalıyor artık.bi iş veriliyor ben yapayım bende yardım edeyim yok hep oturuyor geziyor esniyor geriniyor.bide azarı yiyince kırılıyor ama benimde bir sabrım var
Aynen öyle iyilik yptıkça dahada rahatlıyor bide cevap veriyor pişkin pişkin.5 ayda çalışmayan 6. Ayda da çalışmaz.
Bence vakit kaybetmeden yerine birimi bulun, yol verin.
İyilikten maraz doğar diye boşa dememişler, siz bekledikçe işi pişkinliğe vuruyor. Sizin onu düşündüğünüz kadar o kendini düşünseydi de işini yapsaydı...
hayır benim kızdığım bir konuda yalan söylüyor sıkıştığı zaman ve bu hiç hoş değil.bazı insanlar öyle ya, bazılarının yapısı öyle herhalde. hep halsiz, uykusuz, yorgun, bitik, hiçbir işi tam yapmaz, uyuşuk bilmem ne... var öyle tipler. müdürünüz de farketmiş herhalde ki gönderelim mi diye sormuş. bunun kararını vermek size düşmez ama bence izin gününüzde aradığı zaman açmayın telefonu. açmayın, çalsın çalsın sussun. mesaj atarsa ona da cevap vermeyin. sorarsa "ben izin günümdeyim" dersiniz.
böyle durumlarda dediğim şey herkesin kendi ekmeğine kendisinin sahip çıkması gerektiğidir.merhaba arkadaşlar biraz dertliyim kafama da çok takan biriyim.
Aynı yerde yaklaşık 4yıldır çalışıyorum.
Beraber çalıştığım kişi ayrıldı işten izne ayrıldı doğum yaptı yerine birini buldular herşeyi çok güzel atlattık ikimizde herşeyi öğrettik işe başlayalı 5ay geçti kız hala hiç birşey öğrenmemiş gibi.sürekli elinde telefon her işi ben yapıyorum aynı yerdeyiz sürekli instigramdan faceten bana bişeyler yolluyor çok değişik biri.evli ve ihtyaçlarıda var çalışmaya ama hiç hevesli değil işe sürekli yorgun uyku halinde hiç birşeyi tam yapmıyor.izin günlerimde hep arıyor bişeyler sormak için işle alakalıizin günlerimiz farklı o işte oluyor ve hep arıyor.ne yapacağımı bilmiyorum.bugünde azsrladım onu altta kalmadı cevap verdi bana bende sinirlendim kalp kırmak ta istemiyorum ama böylde olmaz müdürümüzde memnun değil ondan bana soruyor gönderelimmi diye ben böyle şeyler sormayın bana dedim.kimsenin ekmeğiyle oynayamam ama bukadar rahat bir insan hayatımda görmedim ben sizce ne yapmalıyım?böyle şeyler görünce işten soğuyorum bende ayrılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?