Çalışanın rahatlığı

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
merhaba arkadaşlar biraz dertliyim kafama da çok takan biriyim.
Aynı yerde yaklaşık 4yıldır çalışıyorum.
Beraber çalıştığım kişi ayrıldı işten izne ayrıldı doğum yaptı yerine birini buldular herşeyi çok güzel atlattık ikimizde herşeyi öğrettik işe başlayalı 5ay geçti kız hala hiç birşey öğrenmemiş gibi.sürekli elinde telefon her işi ben yapıyorum aynı yerdeyiz sürekli instigramdan faceten bana bişeyler yolluyor çok değişik biri.evli ve ihtyaçlarıda var çalışmaya ama hiç hevesli değil işe sürekli yorgun uyku halinde hiç birşeyi tam yapmıyor.izin günlerimde hep arıyor bişeyler sormak için işle alakalıizin günlerimiz farklı o işte oluyor ve hep arıyor.ne yapacağımı bilmiyorum.bugünde azsrladım onu altta kalmadı cevap verdi bana bende sinirlendim kalp kırmak ta istemiyorum ama böylde olmaz müdürümüzde memnun değil ondan bana soruyor gönderelimmi diye ben böyle şeyler sormayın bana dedim.kimsenin ekmeğiyle oynayamam ama bukadar rahat bir insan hayatımda görmedim ben sizce ne yapmalıyım?böyle şeyler görünce işten soğuyorum bende ayrılmak istiyorum

Durumun son halini yazıyorum.ben onu azarlayınca kendi kendine tribe girdi ve benimle konuşmadı iki üç gündür sadece işle ilgili sorular sordu onun dışında hiç muhabbet etmedi.bugünde bir iş verdim ona yine yanlış yaptı bende gittim üstüne söyledim artık oda duydumu bilmiyorum yada anladı yanına gitti müdürün ve ağlamaya başladı ben neolduğunu anlamadım.bir arkadaş burda yorum yazmıştı gider sizi müdüre şikayet eder diye hakaten bunu yaptı ve benim hiç suçum yok.konuşmayan kendisi benim onun ayağına gidecek halim yok sonuçta yok konuşmuyormuşum onunla yok memnun değillerse çıkarsınlarmış bilmem ne böyle söylüyor müdüre müdürümüzde ağladı diye üzüldü herhalde çıkarmadı işten.
Daha öncede işyerinde başka kişilerle tartışmam olmuştu ben haksızlığa gelemeyen biriyim ve haksızlık görünce tutamıyorum kendimi.bu konudaki gibi diğer konulardada emin olun haklıyım.
İnsanlar çok değişik ya ben anlamıyoum gerçekten şimdi adım geçimsize çıknıştır allah bilir herkesle tartışıyor 5 aylık elemanıda ağlattı dicekler hem boş boş oturacak hem laf iştince böyle zırlayacak çok işimz var.akşamdan beri kızgınım sonra gelip bana sarıldı öptü falan tamam ağladı diye üzüldüm ama bunuda yapmasına hiç gerek yoktu

Son düzenleyen: Moderatör:
Izin gununde bile rahat edemiyorsan o gunde calis o kisinin maasinida al en azindan fazla paran olur.

Isyerinde isler bitmeden facebook falan hic hoslanmam.

Çalışmak istemiyorsa çalışmasın
Bu kadar işsiz varken çok mu ihtiyaç var böylesine
Muhatap bile olmamak lazım hakkı olmayan elensin
Evet bende buna kızıyorum dışarda okadar işsz varki haketmeyen böyle zaman geçiriyor çay bahçesi sanıyor işyerini

Bence uygun bir dille durumu müdürüne anlat. Çünkü bu işi isteyen ve hakkını verecek bir çok kişi vardır. Ona bu kadar şans vererek potansiyel kişilerin hakkına mani oluyorsunuz.

Patron bir konusma yapsin seni katmadan. Mesaji anlamiyorsa yapacak birsey yok. Onun yapmadigi isi canla basla yapmak isteyecek pek cok insan vardir. Hak yemez en azindan

ayyy kendimi okudum sandım ya.. Ben de bi kızla aynı yerde çalışıyorum 6 aydır, ağır, mutsuz, sürekli depresif, iş becerisi sıfır, hızlı kavrama kabiliyeti yok, müşteriler önünde sürekli pot kırar vallahi çok ama çok zor. Her gün sabır çekip gidiyorum işe, bi de biz başbaşayız, sadece ikimiz ama benim az bi zamanım kaldı inşallah sabrediyorum başka yere geçicem ama çok iyi anlıyorum seni.

İşte tam aynısı anlattığınızın bende bıktım 5ay geçti ya az zamanmı hala onu soruyor bunu soruyor tamam sorsun ama biyerden sonra insan bunalıyor artık.bi iş veriliyor ben yapayım bende yardım edeyim yok hep oturuyor geziyor esniyor geriniyor.bide azarı yiyince kırılıyor ama benimde bir sabrım var

Yok arkadaşım ben de düşündüm normal mi diye ama değil yani bi işi 5-6 ayda öğrenemeyen insanın kapasitesini sorgularım yani. Tabii sizin işinizi bilmiyorum ama biz hep aynı şeyleri yapıyoruz. Ben çözümü habire iş vermekte buldum valla, çünkü ben demeden asla ama asla bi şey yapmıyo. Siz bunu yapabilir misiniz bilmiyorum ama malesef biz sorumluluk aldıkça onlar rahatlıyo, o yüzden sorumluluk vermek lazım

bazı insanlar öyle ya, bazılarının yapısı öyle herhalde. hep halsiz, uykusuz, yorgun, bitik, hiçbir işi tam yapmaz, uyuşuk bilmem ne... var öyle tipler. müdürünüz de farketmiş herhalde ki gönderelim mi diye sormuş. bunun kararını vermek size düşmez ama bence izin gününüzde aradığı zaman açmayın telefonu. açmayın, çalsın çalsın sussun. mesaj atarsa ona da cevap vermeyin. sorarsa "ben izin günümdeyim" dersiniz.

5 ayda çalışmayan 6. Ayda da çalışmaz.
Bence vakit kaybetmeden yerine birimi bulun, yol verin.
İyilikten maraz doğar diye boşa dememişler, siz bekledikçe işi pişkinliğe vuruyor. Sizin onu düşündüğünüz kadar o kendini düşünseydi de işini yapsaydı...

Aynen öyle iyilik yptıkça dahada rahatlıyor bide cevap veriyor pişkin pişkin.
İnsanlığına bişey diyemiyorum sevimli biri ama iş konusunda çok duyarsız

hayır benim kızdığım bir konuda yalan söylüyor sıkıştığı zaman ve bu hiç hoş değil.
azarladım dayanamadım şimdide benimle konuşmuyor

böyle durumlarda dediğim şey herkesin kendi ekmeğine kendisinin sahip çıkması gerektiğidir.
sen niye ayrılacaksın işten anlamadım.
müdürünüz çıkarır zaten yakında onu merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…