Calisirken huzur vermediler. İsten ciktim hala huzur bozuyorlar...

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
Bundan yaklasik 1 sene once bir ayakkabi magazasinda part time olarak ise basladim. Biraz calistiktan sonra 2 ay kadar ara vermistim. Part time olanlara farkli bu sirket bakiyodu ve maaslarda sorun oluyodu cunku. Sonra ayni firmanin full kadrosuna gectim. Yolu,yemegi vardi. Maaslar gunu gunune odeniyordu. İs baya yorucuydu ama severek yapiyodum. Magaza sefimiz vardi orda. Benden 8 yas buyuktu aramiz cok iyiydi. Ben ilk gunden beri icten ice ona biseyler besledim ama hic belli etmedim. Hatta anlamasin diye abi dedim hep ona gunler gunleri kovaladi ne elemanlar geldi gecti bizim subeden. Yeri geldi ikimiz kaldik koca magazayi beraber idare ettik elemansizliktan. Ben iyice baglandim. Ama hep icimde yasadim. Sonra bir kizla bi cocuk ise basladi. Kiz benim yaslarimda 21 falan. Cocuksa 29-30 civari. Bunlar benimle anlasamadilar nedense. Ki benim kimseyle sorunum olmaz gunluk hayatta. Neyse bunlar bana surekli soruyo "Ee pira ne zaman istifa ediyosun?" falan.. Yada kendi kafalarindan laf uydurup Pira soyledi demeler daha neler neler... Huzuru kacirdilar. Bu kiz da magaza sefimizi ayartmis. Onunla cikiyomus sonradan ogrendim. Bana gelip surekli magaza sefi ahmet olsun. Ahmete asiksin demi diye sormalar gunde kac kere yilmistim artik. Ve bir hafta once isten ciktim. O 30 yasindaki ise sonradan giren erkek personelde dun whatsapptan ilani ask etti. Bugunde telefonla arayip sen baskasini mi seviyorsun... Yoksa ahmetimi diyo. İsten ciktim hala rahat yok neden boyle yapiyolar

ben ahmeti unutmaya calisikca paranoyak gibi takmislar ona. ayrica is ortaminda belli ettigimi dusunmuyorum.sadece aramiz iyiydi onlar gelince oda bozuldu...

Kolayi var bu yaptiginiz mobinge girer ve mahkeme yolu aciktir bu yaptiklariniza devam ederseniz mahkemeye basvurucam dersin

Zaten en son o olacak kotu konusucam

İşten de çıkmışsın, bas kalayı ikisine de. Say ağzına geleni. Seni tutan ne ki?
Şu aşık mısın diyene de senden hoşlanmıyorum diye illa başka birini mi sevmem gerekiyor. Seni beğenmiyorum, istemiyorum, sevilecek neyin var ki diyemedin mi?

İkisi bir olup sizi mi deniyor aklınca.
Ne rahatsız insanlar var ya.
Ahmet Beyden hoşlanmıyorum ama yine de senin onun yanında hiçbir şansın olamaz deseydin.

Siz doktora gidecektiniz gitttiniz mi diğer konu için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…