Çalışıyorken ağlamak bile zor :(

rimel4141

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
174
67
18
Bu ay da acaba gebe kalabilmiş miyim diye düşünmek cok yordu beni oysa ki senelerce bunu yasayan kişilere haksızlık ediyor muyum diye de düşünüyorum bir yandan.sat 29haziran ve kesinlikle gebelik belirtisi yok hissi hic yok.aglamak istiyorum ama çalışıyorken cok zor.hayatim anlamsız mutsuzumm o kadar emek verdiğim okul hayatım sonunda girdiğim isimi hic sevmiyorum aslidna sevmediğim is de degil insanlar.yapmacik insanlar

Seni cok iyi anliyorum etrafimda hic anlayisli insan yok kimseye derdini anlatamiyor insan.hamile miyim diye dusunmekte insani cok yoruyor hatta bugun gidip kan verdim testlrrde negatif ciksa da kanda belki cikar bi umut diye iste yok bende 4duvar arasinda yiyip bitiriyorum kendimi.sen oyle yapma oyalanmaya calis ise ver kendini ins. O mutlu haberi bizde aliriz

Yapmayın kızlar dua edin bol bol en hayırlı zamanı Rabbimiz bilir şükredin olmuyorsa vardır bir sebebi ;)

Seni cok iyi anliyorum etrafimda hic anlayisli insan yok kimseye derdini anlatamiyor insan.hamile miyim diye dusunmekte insani cok yoruyor hatta bugun gidip kan verdim testlrrde negatif ciksa da kanda belki cikar bi umut diye iste yok bende 4duvar arasinda yiyip bitiriyorum kendimi.sen oyle yapma oyalanmaya calis ise ver kendini ins. O mutlu haberi bizde aliriz
Sat kaçtı cnm kan testi sonucu ne zman çıkacak.ins guzel haberleri aliriZ hep birlikte

Yapmayın kızlar dua edin bol bol en hayırlı zamanı Rabbimiz bilir şükredin olmuyorsa vardır bir sebebi :KK66:
Hic şüphem yok Allah en doğrusunu bilir zaten dualarım hiçbir zman salt çocuğum olsun şeklinde olmadı her zman hayırlı Zamanda en hayırlı sekilde anne olayım diye oldu

Bu ay da acaba gebe kalabilmiş miyim diye düşünmek cok yordu beni oysa ki senelerce bunu yasayan kişilere haksızlık ediyor muyum diye de düşünüyorum bir yandan.sat 29haziran ve kesinlikle gebelik belirtisi yok hissi hic yok.aglamak istiyorum ama çalışıyorken cok zor.hayatim anlamsız mutsuzumm o kadar emek verdiğim okul hayatım sonunda girdiğim isimi hic sevmiyorum aslidna sevmediğim is de degil insanlar.yapmacik insanlar
Moralini bozma canim.kendini üzme bazen gebelik belirtisiz şekilde de gelebiliyordu hayati biraz okuruna birak lutfen

Meraktan soruyorum. Beklediğin gebelik belirtisi nedir? b

canım seni çok iyi anlıyorum ben de bu ay olmuşmudur diye umutlanırken dün adet oldum hem de 1 gün önceden çok üzülüyorum :(

Back
X