Yasamak artik beni zorluyor, en guzeli daha kotu gunler gormeden , mutlu bir sekilde ölmeyi beklemek mi

Teşekkür ederim🩷 her zaman başaramıyorum bunu. Benim de zayıf yanlarım var. O an zihnimi durdurmak için meditasyon yapmaya çalışıyorum. Ama mesela dün gece yapmadım. Ve daha kotu hissettim sosyal medya için ne düşünüyorsunuz peki? Kapatsam mi tamamen.
Bence kapatmak yerine süreleri azaltın ve hayatın gerçeğinin orası olmadığını düşünerek yaşayın.

Bence kullandığınızı kapatın orda kendinizi rahat hissetmiyorsunuz sizi ezikleyen abuk subuk kuzenlerinizinn olmadığı yeni bir hesap açın.Cevrenizi genisletmek için sosyal medyayi kullanabilirsiniz. Çok güzel gezi grupları ,arkadaş grupları falan var.
Mesela onlardan biri.Sandalyeni al gel etkinliği yapıldı geçen .Böyle küçük etkinliklerle başlarsınız ilk başta sonra yürüyüş ,kültür gezileri, yurtdışı falan.Artik insanlarla tanışmak eskisine göre çok daha kolay.

Geçen bir söz okumuştum da çok hoşuma gitti " Nefsin bir kusuru da şükür makamında olduğu halde kendini sabır makamında görmesidir " . Annen baban sağ , kendi düzenini kurmuş aslan gibi çalışan ayakları üzerinde duran birisin , sağlıklısın, açda açıkta değilsin , bak ne güzel tatilini yapmışsın.Haberlere ve sosyal medyaya çok bakma kendi psikolojim için, yukarda birisi yazmış ya eskiden yayın organları bu kadar olmadığı için duymuyorduk bilmiyorduk. Ama oluyordu.bazı şeyler bizim elimizde değil olacak olan olacak kader hayatı elinden geldiğini yaptıktan sonra birazda akışına bırakmak lazım .Nankör ve vefasız insanoğluna çok takılma , değerini insanların gözünde arama , kendine hedef belirle mesela araban yoksa araba almaya çalış amacın olsun.İçinde bulunduğumuz çağın insanı gerçekten yalnız herkesin imtihanı kendine, şu an evli olup evinden kavga bağırış sesleri de yükselebilirdi.. Evini temiz ferah ve az eşyalı tut aç bir hafif müzik yap kahveni keyfini çıkar inan en güzel günlerin...
Çok iyi geldi mesajınız.🩷 şükretmesini bilmek gerek.. 🩷🌸

Çok uzun süredir bende sizin gibiyim, deniz olan bir şehirde yaşıyorum nefes alayım diye sahile iniyoruz muhakkak olumsuz bir şeye denk geliyorum olan iki kuruşluk keyfimizde saçma sapan insanlar yüzünden burnumuzdan geliyor genelde.
Genel olaylardan gidişattan bahsetmeme gerek yok sanırım.
üstüne evliliğimde sorunlarım var, annem hasta vs. ama napalım bizim yapabileceğimiz düzeltebileceğimiz şeyleri zaten düzeltmeye çalışırken tükeniyoruz birde dünyanın gidişatına bakmaya devam edersek hiç çıkamayiz içinden.
Var olana sarılmaktan başka çaremiz yok, umarım bir gün herkes tekrar kendini en iyi hissettiği zamanlarda ki gibi hisseder.

Mutluluk dıştan içe yansımaz. Onu dış faktörlere bağlarsanız mutlu olamazsınız. Çoğu insanın mutsuzluğu bu yüzden.madde/insan sonsuz mutluluk sağlamaz. Başımıza gelen felaketler de bu yüzden (ülke anlamında).

Yaşadığımız her şey bir sonuçtur. Peki bunun nedeni nedir? Kendiniz bulacaksınız. Başka insanlara değil, kendinize tutunacaksınız, olumsuz bir şey duyduğunuzda bunun sizinle değil, kişinin kendisinde sorun olduğunu bileceksiniz. Ne kadar yüce bir varlık olduğunuzu bilseniz, şaşar kalırsınız.

İçsel yolculuğunuza çıkın. Kendinizi tanıyın, yaralarınızı sarın, kendinizi tanıdıkça çok seveceksiniz, güçleneceksiniz ve saygı duyacaksınız. Siz bunları gerçekte. hissettiğinizde, tüm çevrenizden de hatta sizi tanımayalardan da aynı davranışı göreceksiniz.

Ayrıca ve en önemlisi şu an dünya devre sonunu yaşıyor. Daha başlangıçtayız aslında. Bu yüksek tesirler hep ondan dolayı. Özüne dön, faydalı işler yap. Bizim pozitif değer üretmemiz gerek. Ayıklanma dönemindeyiz şu an. Şimdilik bu kadar yeterli.

Back
X