Çalışıyorum, diyet yapmak istiyorum ama işyerinde ne yiyeceğim diyenler

karpuzu ben de acayip seviyorum ..artık mevsimi geliyor bol bol tüketiriz ...ara öğün olarak yenebilir bence ama işyerinde nasıl yenecek orası da malum ..öğlen doğrayıp arada yenebilir ...dilimi hapur hupur yiyemeyiz de :))

su olayında ben rekor kırıyorum galiba ...günde 2 bardak suyu zor içen biriyim ben ..48 kilo iken millet bana aşardı ..aşırı abur cubur yerdim ..ve de hiç su içmezdim ..nasıl böyle incesin derlerdi ..şimdi diyette 1,5 litreyi iş yerinde yarım litreyi de akşam evde içiyorum ..ilk başta çok zorlandım ...midem bulandı resmen ..ama alıştım artık .inş. böyle devam eder de hep içerim ..içmek şart aslında sağlık için ...

aslında benim bulundugum yerde dolap var şöyle bi tabaga kesip dolaba koysam yenir bi mevsimi gelsede ohhh mis gibi delikafadulden

allahtan deli gibi su içiyorum oda şekerden dolayı çok su içme hissim oluyo benim. sabah uyandığımda öyl susamış oluyorum ki ister istemez rejim yapsamda yapmasam da 2 bardak suya anca kanabiliyorum günde rahat 3,5 4 litreyi bulur içtiğim su. insanlar bana şaşar zorla mı içiyosun diye ama ben ihtiyaç duyduğum için içiyorum

Ben de sabahları pirinç patlağıyla peynir, zeytin vs ve haşlanmış yumurta (süper tok tutuyor) yiyorum
öğlen yemekhanedeki yemekleri yiyemiyorum maalesef aşırı yağlı, midemde reflü oldu buradaki yemeklerden, berbat ötesi yapılıyor yiyemiyorum
salata yada dışarıdan tavuklu fast food bişilerle falan geçiştiriyorum
evde varsa hafif bişiler zeytinyağlı gibi yanımda getiriyorum onlarda iyi oluyor ama her zaman olmuyor tabi kırk yılda bir
haziran ayına kadar 10 kg vermem lazım aldım başımı gittim ama veremiyorum maalesef
masa başı çalışıyorum hareket etme imkanım yok arada üst katlara çıkacak olursam kesinlikle asansörü kullanmıyorum merdivenle çıkıyorum hızlı hızlı
bir şekilde yolunu bulmam lazım ama nasıl :uhm:

arkadaşlar bugünlük böyle elmayla geçiştiricem. günlük yediğim kalori 1000 i bulmuyor. Napıyım. Dün köfte aldım. içi çiğ zaten etten nefret ediyorum. dışarıda da başka bişey satmıyorlar ki :S

kayısı yiyorum ama incir çok kalorili oldugu için bıraktım kız meyveleri çok seviyorum ben ama sürekli yanımda bulunduramıyorum unutuyorum hep almayı ama bu galeta ve meyve işi hoşuma gittaklinialirimsmile

kız cemecen yokmu orada 1 kılo elma her zaman hazır olmalı o hıc eksık olmıck bı kere acıl durumlar ıcın. dıger meyveler felan ekstra getırırsın. ıncırın pudra sekersızınıı al daha az kalorılı 1-2 tane bısey olmaz oglen yımegını yıdın .aksam ustu 2 ıncır 2 kayısı 1 saat arayla yısen aksam sadece salat yesen cok kılo veırrsın

ne sirkeli su ne lahana tüketemem miğdem de gastrit ülser bağırsakta ülseratif kolitim var bu tip gaz yapan ve asitli şeyler bana yasak canım

evet o zamn zor gercekten. bıde su probıyotık yogurtlar ac karnına yenınce bagırsak faalıyetlerını hızlandırıyo belk ı fayda gorursun.

arkadaşlar bugünlük böyle elmayla geçiştiricem. günlük yediğim kalori 1000 i bulmuyor. Napıyım. Dün köfte aldım. içi çiğ zaten etten nefret ediyorum. dışarıda da başka bişey satmıyorlar ki :S

dışarda satılanların içi çiğ gibi oluyor nedense

ben arada canım tatlı çekince şu ülkerin kalbim benecolü var ..kolestorelü de düzenliyor ve 110 gramı 80 kalori ..onlardan yiyorum ...

Tamamen yanlış bir beslenme canım..
Sabahları 2 poğaça mı?:1shok:
öğlen biskivi, akşam ağır yemek..

Senin bu durumda hızla kilo alman lazım?:)))CADIARZU

Yürüyüşle belki biraz kurtarıyorsun ama yine de yanlış..

Yok almıyorum şükür :))
Biliyorum yanlış olduğunu ama evde hiç kahvaltı yapamıyorum, ilkbaharda geldi belki daha düzene sokabilirim en azından evden domates falan getiririm..
Aslında bu şekilde beslenmesem belki çok daha zayıf olabilirim

kız cemecen yokmu orada 1 kılo elma her zaman hazır olmalı o hıc eksık olmıck bı kere acıl durumlar ıcın. dıger meyveler felan ekstra getırırsın. ıncırın pudra sekersızınıı al daha az kalorılı 1-2 tane bısey olmaz oglen yımegını yıdın .aksam ustu 2 ıncır 2 kayısı 1 saat arayla yısen aksam sadece salat yesen cok kılo veırrsın

evet o zamn zor gercekten. bıde su probıyotık yogurtlar ac karnına yenınce bagırsak faalıyetlerını hızlandırıyo belk ı fayda gorursun.

sadece salatayla bayılırım ben :1ninca:

Ben de sabahları pirinç patlağıyla peynir, zeytin vs ve haşlanmış yumurta (süper tok tutuyor) yiyorum
öğlen yemekhanedeki yemekleri yiyemiyorum maalesef aşırı yağlı, midemde reflü oldu buradaki yemeklerden, berbat ötesi yapılıyor yiyemiyorum
evde varsa hafif bişiler zeytinyağlı gibi yanımda getiriyorum onlarda iyi oluyor ama her zaman olmuyor tabi kırk yılda bir
haziran ayına kadar 10 kg vermem lazım aldım başımı gittim ama veremiyorum maalesef
masa başı çalışıyorum hareket etme imkanım yok arada üst katlara çıkacak olursam kesinlikle asansörü kullanmıyorum merdivenle çıkıyorum hızlı hızlı

bende masa basıyım. hareketsız kalmak gercekten zor ne yesen kılo oluyo ben aksamları spora gıdıyorum ancak ole topladım bıraz vucudu yoksa aldım basımı gıdıyodum 165 boya 72,40 kıloydum sımdı 63,80 kadar dustum spor + dıyetle . sende masa bası ısı yapıyorsa spora gıt bence kılo bı yana hareketsızlıkte damar tıkanıklı ve s-cesıtlı saglık sorunları yasayabılıyoruz malesef

1000 cal az bence metabolızmanı yavaslatırsın dıkkat et

Bende hiç hareket etmiyorum malesef akşama kadar pc başında oturmak zorundayım, bazen popom uyuşuyor :))
Kalkıp gezme imkanımda yok malesef

arkadaşlar ülkerin diyet ürünlerini asla tavsiye etmem. o kadar iğrenç tad olamaz. Eti form u bayıla bayıla yiyorum. ülkerin aynı muadilinin 1 tanesnii bile yiyemedim. Kfleks de aynı şekilde

merak ettim bi bakayım ona şeklini beynime yazayımda belki ondan alırım

meyveli yoğurt bu da ..ben ülkeri çok seviyorum ....altınbaşak kepekli bisküvisi mavi yeşil leri filan güzel oluyor ...mavi yeşillerde mesela meyveli bisküvileri var ..tatlı ihtiyacı için birebir ...

kızlaar benim için formül varmı, ne yapabilirim, beraber bir liste yapsak bana onu uygulasam, şuan kilodan çok sağlıksız beslendiğim için üzülüyorum malesef :((

ben arada canım tatlı çekince şu ülkerin kalbim benecolü var ..kolestorelü de düzenliyor ve 110 gramı 80 kalori ..onlardan yiyorum ...

bıde k barlar var ondarda 80 kalorı bıde pıkolta oda guzel 100 kalorılık atıstırmalar ozellıkle rgl donemınde kurtarıcı gıbıler o k barların c-vısnelı cıkolatalısı ufff cok guzeller ya

sadece salatayla bayılırım ben :1ninca:

merak ettim bi bakayım ona şeklini beynime yazayımda belki ondan alırım

bayılmassın cnm aksma eve gıttın salata ıcıne tavuk ta atabılırısn cesıdı kendın yap. aksamda acıktıkca bas yesıl elmayı super gıdıyo. bıde dıyet yaparken erken yatmalı ınsan ozellıkle kaba kılo yu atana kadar . cunku alısana kadar anı ataklardan koruyo. bırden kendını mutfakta bulmaktansa uyumak daha guzel . dusun aksam 6 da yıdım salatalı tavunu 8 de meyve yıdın 10 da yatsan acıkmaya zananın kalmaz kı

Back
X