çalışma arkadaşım sürekli yalan söylüyor

ikincisans88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
959
-4
0
İzmir
arkadaşlarım yeniden merhaba;
çok önemli bir sorun değil belki ama normal hayatta paylaşamayacağım için burada paylaşmak istedim. İş arkadaşım türlü bahanelerle izin alıp dışarıda netten tanıştığı kadınlarla buluşuyor diyeceksinizki sanane? evet tabiki banane herkesin kendi hayatı ama şöyle birşey var eşide eski iş arkadaşım doğum sebebiyle işten ayrıldı 3,5 aylık bir bebekleri var dünya tatlısı. bu ikinci bebekleri... aldattıgını nereden bılıyorsunuz diyeceksınız bizim ofiste nöbetci olan sabah ilk gelen tüm pc leri acar ve ordakı programlarıda msn, icq, skype gibi. oradan yurtdısı baglantılı müşterilerimiz yazar çünkü . defalarca şahit oldum müşteri yazmıstır diye ses gelınce gıdıp bakıyorum ama ne göreyim msnden tanıstıgı birileri chat sayfalarından ,okumak istemıyorum okumuyorumda ama gördüğüm kadarıyla anlıyorum ne yazıkkı! karısı buraya geldıgınde zıyarete gozume cok zavallı gozukuyor yüzyüze baktığım içinde sanki ona karşı suçlu hissediyorum kendimi hemcinsim diye.. ama adamın ciddi ilişkileri olmuyor günübirlik, karısından asla ayrılmaz çünkü eşi yabancı burda tercümandı doğum öncesi ve eşinin ailesi çok zengin .hemde onlara göre ayrılma yok kolay kolay. kadın ikinci çocugunu dogurdu adamı mal mülk sahibi etti ama karsılıgına bak ruhu bıle duymuyor cunku mesaı saatlerınde bulusup gelıyor ,3tane hattı var zaten .. eşi telefonuna hiçmi bakmıyor diyecegım ama cocuklardan fırsat olmuyordur ilki cok yaramaz kadın oturmaya fırsat bulamıyor..ve dehşet güzel bir kadın... şimdide mesaj atmış benim işim var ofise birseyler alacagım diye pehh bende inandım sankı:) çünkü ofıse yıne ılk ben geldım ve pc yı actım bulusma saatını otelın ısmını bıle gordum.çok sinir oluyorum yüzüne soyleyemem hem sanane der hemde işimden olabılırım patronun akrabası torpili büyük ve bende yenı evlıyım borç durumları var ... karısına soyleyemem ortalık karışır ama bırde bırsey ıspat edemem adam bır gorustugu ıle bırdaha gorusmuyor . ama yınede sinir oluyorum :S takmamayı nezaman ogrenecegım ben ? bukadar herseye duyarlı ve kafaya takan bır yapım oldugu ıcın kendıme sinir oluyorum....tabi birde bazı hemcinslerımın netten tanısıp ılk gorusmede cınsel ılıskı yasayacak kadar basıt olmalarına!!!

kendi işine bak derim ben tamam insanın elinde olmuyor ama bu işler cok migde bulandırıcı sen haklı olarak konusmak istersin haklı iken haksız duruma düsersin kendin bile inanırsın haksız olduguna bu tip insanlar cirkeftir sana bile iftira atabilir gözü bende diye o yüzden dikkatli ol ve sinirlerine yenik düsme

Bence de kendi işine bak...
Sonuçta bu adam belli ki pisliğin teki,hiç elini bulaştırma.
Ne demiş atalar yavuz hırsız ev sahibini bastırır :19:

kendi işine bak derim ben tamam insanın elinde olmuyor ama bu işler cok migde bulandırıcı sen haklı olarak konusmak istersin haklı iken haksız duruma düsersin kendin bile inanırsın haksız olduguna bu tip insanlar cirkeftir sana bile iftira atabilir gözü bende diye o yüzden dikkatli ol ve sinirlerine yenik düsme

Haklısın arkadaşım dışarı cıkıyor turlu bahanelerle onun işlerinide ben yapıyorum ama inan bu degıl sınırımı bozan yalan soylemesı işi bahane gösterıp bulusmaya gıtmesı, beni saf sanması ... en iyisi işime bakmak gercekten kendımı tutmalıyım enazından senelık ıznımı kullanayım:D yenı bır ıs bulayım ozamana kadar hem buraya bekarken gırmıstım evlenınce evıme uzak ama ıs degıstırmek ıstemedım borclar vs... evet eger bıldıgımı bılse bana neler soyleyebılecegını tahmın bıle edemıyorum hemen işten cıkartırır ama buna ragmen neden ozenlı davranmıyor mesaı saatlerınde ugrasıyor bu ıslerle ıs bılgısayrını kullanıyor hıcmı tahmın etmıyor gorebılecegımı ?geldı sımdı:S cok yorulmus gıbı acelece gırdı sankı ıse yetısmek ıcın acele etmıs gıbı pehh :D

Aman boşverin kendi pisliklerinden bogulsun
Siz işinize bakın
Vallla en iyisi duymamak ve görmemek derim

Bence de kendi işine bak...
Sonuçta bu adam belli ki pisliğin teki,hiç elini bulaştırma.
Ne demiş atalar yavuz hırsız ev sahibini bastırır :19:

öyle neyazıkki ! karısını görmek ıstemıyorum hıc uzuluyorum ona okadar guzel,fedakar ve ıyı bırısı kı. tek kelıme turkce bılmıyor ustelık :( ıngılızce ben bılıyorum o bılmıyor:S yanı gozlerle gulumsemeyle anlasıyoruz ama soylemek ıstesem yıne bırsekılde anlatırdım kendımı tutuyorum tabı ::S:S en ıyısı hıc dusunmemek ve işime bakmak ama pişkin pişkin yalan söylemesi çok sinir bozucu!!!!!

bence bilgisayarı açtığınızda yazışmaları print screen edin sonra hepsini çıktı alın ve mektupla gönderin yada kendinizi belli etmeden eşine mektup yazın ki o karaktersiz adam görsün gününü,
ne o kadını ne de kadının zenginliğini kullanarak yaşadığı zevki sefayı hakediyo karaktersiz herif.

sinir oluoyrum böyle adamlara aç gözlü gözleri bi türlü doymak istemiyor karısınında çok güzel oldugunu söylüyosun..ben olsam benimde içim içimi yerdi ama sanırım bi şekilde kadının duymasını saglardım daha fazla aptal yerine konulmamamsı için !

günah ya kadına size tavsiyem size uzak bir kargo şubesinden kadına kocan seni aldatıyor istersen kullandığı telefon ve bilgiyasayları kontrol diye yazı gönder ama yazı bilgisayar çıktısı olsun :34: gönderici kısmını doldur ama yanlış bilgilerle ayşe fatma bilmem ne de oturduğun yerle alaksız da bir adres salla gönder
kargo ya kadının cep telefonunu da yaz....

ya da

bir erkeğe gizli numaradan kadının cep telefonunu arattır erkek özür dileyerek başlasın söyleyin... üzmek için aramadığını söylesin... ve söylesin...
ama kadın aracılığıyla kesinlikle aramayın yani akla gelen kadınsa tanıdık bir kadın büyük ihtimal söylemiştir mantığı oluşmasın :34:

bence bilgisayarı açtığınızda yazışmaları print screen edin sonra hepsini çıktı alın ve mektupla gönderin yada kendinizi belli etmeden eşine mektup yazın ki o karaktersiz adam görsün gününü,
ne o kadını ne de kadının zenginliğini kullanarak yaşadığı zevki sefayı hakediyo karaktersiz herif.

şöyle söyleyım bılgısayarından benden baska cıktı alabılecek onun bılgısayarına benden baska bakabılecek kımse yok. ben şefim o da müdür açıkcası burada yanı nobetlese calısırız mesela haftasonlarıda odamız aynı. dıger elemanlar yan odada ve tek suphelı ben olurum kı benım dıkkafalı dogrucu davut oldugumuda cok ıyı bılıyor ve anlar sorarsada ınkar etmem ama suan ıcın işimden olmak ıstemıyorum bu durumu hazmedemesemde:(:( kadının boyu 1.80 zaten rus eşi 5 yıllık evlıler ve abartmıyorum her geldıgınde ben hayran hayran bakıyorum ve ıcımden dıyorum bu kadın neden aldatılıyor kı kacarak evlenmıs sonra aılesının mal varlıgını önüne sermiş karşılıgı bu mu? susmuyacagım dıyorum sonra kendı aılemı , borclarımızı dusunuyorum ve bu adamın bızım sektordekı gücünü malesef ses cıkaramıyorum birde internete oyle bagımlıkı sapık sapık sıtelere gırıyor ısle hıc ılgısı yok ısle ılgılı bırsey soruyorum duymuyor msnden yazıyorum ancak oyle goruyor hatta yanına kadar gıdıyorum msnede ben yazıyorum dıye bakmıyor baska hatunlarla konustugu ıcın:(

sinir oluoyrum böyle adamlara aç gözlü gözleri bi türlü doymak istemiyor karısınında çok güzel oldugunu söylüyosun..ben olsam benimde içim içimi yerdi ama sanırım bi şekilde kadının duymasını saglardım daha fazla aptal yerine konulmamamsı için !

ahh canım birde benı düşün hergun 10 saat bu adamla aynı havayı teneffus edıyorsun tamam bana hıcbır zararı yok terbıyesızlıgı yok dedıklerımı duymuyor ısle cok ılgısız falan ama bana da müdürlük taslamıyor her nekadar bu sitede takılsamda işlerimi yetıstırıyorum .. bu odada onla ıkımızız sohbet ımkanım yok adam nette kadın manyaklıgında :) oyuzden sızlerleyım bende canım..

benden çok yaşayacaksın :1:
Hadi yine iyisin hehe :51:

günah ya kadına size tavsiyem size uzak bir kargo şubesinden kadına kocan seni aldatıyor istersen kullandığı telefon ve bilgiyasayları kontrol diye yazı gönder ama yazı bilgisayar çıktısı olsun :34: gönderici kısmını doldur ama yanlış bilgilerle ayşe fatma bilmem ne de oturduğun yerle alaksız da bir adres salla gönder
kargo ya kadının cep telefonunu da yaz....

ya da

bir erkeğe gizli numaradan kadının cep telefonunu arattır erkek özür dileyerek başlasın söyleyin... üzmek için aramadığını söylesin... ve söylesin...
ama kadın aracılığıyla kesinlikle aramayın yani akla gelen kadınsa tanıdık bir kadın büyük ihtimal söylemiştir mantığı oluşmasın :34:

bılgısayar olayı sakat ama telefonla aklımdan gecmıyor degıl hanı. numarası yok ama cok rahat bulabılırım ıstersem ama neyı ıspat edebılırsın boylede cunku adamın karısından zengınlıkten cocuklarından vazgecme nıyetı yokki gorusuyor işini halledıyor bırdahada gorusmuyor asla hemen sılıyor msn den falan:)

çalışma ortamında gercekten cok sınır bozucu bır durum...
geriliyorsunzdur..
devamlı gözunuz o tarafa kayıyordur..
ve ortamdakı gergınlıkde işinizide etkılemeye baslar..
yapacak bırsey yok ama ya ısten cıkacaksın ydaa bole devam edıceksın..
allah ıslah etsın.. tenesır paklar böylesını

kadında kocasını cok sevıyor adam cocuklarınada cok duskun aslında mesaı saatlerınde halledıyor ıslerını yanı evını aksatmıyor zamanında gıdıp gelıyor herzaman ama bazen cmt lerı onun yerıne calısıyorum o işe gelıyor göya sıra onda ama ben calısıyorum o dısarıda:S:S ama iş sonrası hep aynı saatte evınde karısının anlaması ımkansız ve duygusal bırsey yasamıyor yanı kadınları kendıne ayak bagı etmıyor karısından vazgcemıyor ıspatlamak cok zor:S

çalışma ortamında gercekten cok sınır bozucu bır durum...
geriliyorsunzdur..
devamlı gözunuz o tarafa kayıyordur..
ve ortamdakı gergınlıkde işinizide etkılemeye baslar..
yapacak bırsey yok ama ya ısten cıkacaksın ydaa bole devam edıceksın..
allah ıslah etsın.. tenesır paklar böylesını

baksamda farketmıyor ekrana oyle dalıyorkı:):) cok bakmıyorum zaten suratı zavallı gorunuyor heyecanlı ne konusuyorsa artık randevulastıklarıyla. bana encok yalan solemesı koyuyor bana hesap vermek zorunda degıl o benim üstüm ama işi bahane edıyor sankı işleri o takıp edıyor gıbı uyuz oluyorum karısınada acıyorum işten cıkabılme durumum olsa hemen soylerdım gozumu karartıp ama suan ıcın yok.bırde işim rahat bu adamın bana zararıda yok sadece etık degıl yaptıgı dıye sinir oluyorum onun yuzunden gül gibi işimden konumumdan olmamda mantıksız off:S

baksamda farketmıyor ekrana oyle dalıyorkı:):) cok bakmıyorum zaten suratı zavallı gorunuyor heyecanlı ne konusuyorsa artık randevulastıklarıyla. bana encok yalan solemesı koyuyor bana hesap vermek zorunda degıl o benim üstüm ama işi bahane edıyor sankı işleri o takıp edıyor gıbı uyuz oluyorum karısınada acıyorum işten cıkabılme durumum olsa hemen soylerdım gozumu karartıp ama suan ıcın yok.bırde işim rahat bu adamın bana zararıda yok sadece etık degıl yaptıgı dıye sinir oluyorum onun yuzunden gül gibi işimden konumumdan olmamda mantıksız off:S

o zaman o senın sinirini bozuyorsa sende onun sınırını bozacaksın cnm bnm..
yazıları gordugunde pardon bı hanıfefendı sıze bırsey yazdı galıba kım oldugunu anlıyamadım ne dedıgınıde falan de..
o utanıcaktır ztn..
ıkıncı olarakta yzıyı cıktı al..
alla alla burda bırseyler yazıyor yanlıs cıktı almısın bı bakın ıstersenız de..
buda son damga olur bence

Yapma arkadaşım susma bu zalimliğe susma onun kadar zalim olma , inan kendini deşifre etmeden çok akıllıca şeyler düşünüp eşine bildirebilirsin bunu Allahtan eşi de maddi olarak sıkıntıda kalmayacak bir bayan o bayan günlerini yıllarını böyle bir sapığa harcamasın.

o zaman o senın sinirini bozuyorsa sende onun sınırını bozacaksın cnm bnm..
yazıları gordugunde pardon bı hanıfefendı sıze bırsey yazdı galıba kım oldugunu anlıyamadım ne dedıgınıde falan de..
o utanıcaktır ztn..
ıkıncı olarakta yzıyı cıktı al..
alla alla burda bırseyler yazıyor yanlıs cıktı almısın bı bakın ıstersenız de..
buda son damga olur bence

Çok rahat birisi aslen türk de degıl zaten yanı yıllar once babası savas esnasında ulkelerınden kacarak gelmısler...ama turk adetlerını, herseyı bılıyor, bırcok dıl bılıyor ama en iyi turkcesı.. bu dedıgını yapmıstım yıne ondan erken geldıgım bır sabah pc yı actım skype dan sureklı cam davetı bır kadın bende dıger sıstemlerı acarken yanlıslıkla tıkladım gelınce dedım böyle böyle oldu dıye oda bırsey olmaz arkadasım onlar rusyadan dedı hıc aldırmadı yanı takmıyor pek:S dedım bır kadında sureklı rsuca bırseyler yazıyor tıtresım gonderıyor dıye rusca yazı bılmedıgımı bılıyor müşterı onlar dedı yemedım ama neyse .. takmamaya calısıcagım sonucta bana zararı yok ama karısına acıyorum karısının maddı tum ımkanlarını kullanıpta bu derece pişkinlıgı sınırımı bozuyor :S:S . bırde enyakın arkadası yazmıs grup nasıldı ben gelemedım para aldınmı dıye buda evet aldım yazdım otelıde onlar odedı falan yanı belescıde anlayacagınız :S

Back
X