arkadaşlarım yeniden merhaba;
çok önemli bir sorun değil belki ama normal hayatta paylaşamayacağım için burada paylaşmak istedim. İş arkadaşım türlü bahanelerle izin alıp dışarıda netten tanıştığı kadınlarla buluşuyor diyeceksinizki sanane? evet tabiki banane herkesin kendi hayatı ama şöyle birşey var eşide eski iş arkadaşım doğum sebebiyle işten ayrıldı 3,5 aylık bir bebekleri var dünya tatlısı. bu ikinci bebekleri... aldattıgını nereden bılıyorsunuz diyeceksınız bizim ofiste nöbetci olan sabah ilk gelen tüm pc leri acar ve ordakı programlarıda msn, icq, skype gibi. oradan yurtdısı baglantılı müşterilerimiz yazar çünkü . defalarca şahit oldum müşteri yazmıstır diye ses gelınce gıdıp bakıyorum ama ne göreyim msnden tanıstıgı birileri chat sayfalarından ,okumak istemıyorum okumuyorumda ama gördüğüm kadarıyla anlıyorum ne yazıkkı! karısı buraya geldıgınde zıyarete gozume cok zavallı gozukuyor yüzyüze baktığım içinde sanki ona karşı suçlu hissediyorum kendimi hemcinsim diye.. ama adamın ciddi ilişkileri olmuyor günübirlik, karısından asla ayrılmaz çünkü eşi yabancı burda tercümandı doğum öncesi ve eşinin ailesi çok zengin .hemde onlara göre ayrılma yok kolay kolay. kadın ikinci çocugunu dogurdu adamı mal mülk sahibi etti ama karsılıgına bak ruhu bıle duymuyor cunku mesaı saatlerınde bulusup gelıyor ,3tane hattı var zaten .. eşi telefonuna hiçmi bakmıyor diyecegım ama cocuklardan fırsat olmuyordur ilki cok yaramaz kadın oturmaya fırsat bulamıyor..ve dehşet güzel bir kadın... şimdide mesaj atmış benim işim var ofise birseyler alacagım diye pehh bende inandım sankı:) çünkü ofıse yıne ılk ben geldım ve pc yı actım bulusma saatını otelın ısmını bıle gordum.çok sinir oluyorum yüzüne soyleyemem hem sanane der hemde işimden olabılırım patronun akrabası torpili büyük ve bende yenı evlıyım borç durumları var ... karısına soyleyemem ortalık karışır ama bırde bırsey ıspat edemem adam bır gorustugu ıle bırdaha gorusmuyor . ama yınede sinir oluyorum :S takmamayı nezaman ogrenecegım ben ? bukadar herseye duyarlı ve kafaya takan bır yapım oldugu ıcın kendıme sinir oluyorum....tabi birde bazı hemcinslerımın netten tanısıp ılk gorusmede cınsel ılıskı yasayacak kadar basıt olmalarına!!!