- Konu Sahibi ikincisans88
arkadaş bi mektupla postalayın demiş.suçüstü yakalamasına fırsat olsa keşke kadıncağzın.ama senden şüphelenmeden başka bi yolu olmalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş bi mektupla postalayın demiş.suçüstü yakalamasına fırsat olsa keşke kadıncağzın.ama senden şüphelenmeden başka bi yolu olmalı.
sevgi arkdaşımız çok güzel bir konuya değinmiş gerçekten bu kişi grup bile takılan bir adam ise eşine hastalık kaptırması bile mümkün
şöyle söyleyım bılgısayarından benden baska cıktı alabılecek onun bılgısayarına benden baska bakabılecek kımse yok. ben şefim o da müdür açıkcası burada yanı nobetlese calısırız mesela haftasonlarıda odamız aynı. dıger elemanlar yan odada ve tek suphelı ben olurum kı benım dıkkafalı dogrucu davut oldugumuda cok ıyı bılıyor ve anlar sorarsada ınkar etmem ama suan ıcın işimden olmak ıstemıyorum bu durumu hazmedemesemdekadının boyu 1.80 zaten rus eşi 5 yıllık evlıler ve abartmıyorum her geldıgınde ben hayran hayran bakıyorum ve ıcımden dıyorum bu kadın neden aldatılıyor kı kacarak evlenmıs sonra aılesının mal varlıgını önüne sermiş karşılıgı bu mu? susmuyacagım dıyorum sonra kendı aılemı , borclarımızı dusunuyorum ve bu adamın bızım sektordekı gücünü malesef ses cıkaramıyorum birde internete oyle bagımlıkı sapık sapık sıtelere gırıyor ısle hıc ılgısı yok ısle ılgılı bırsey soruyorum duymuyor msnden yazıyorum ancak oyle goruyor hatta yanına kadar gıdıyorum msnede ben yazıyorum dıye bakmıyor baska hatunlarla konustugu ıcın
![]()
bılgısayar olayı sakat ama telefonla aklımdan gecmıyor degıl hanı. numarası yok ama cok rahat bulabılırım ıstersem ama neyı ıspat edebılırsın boylede cunku adamın karısından zengınlıkten cocuklarından vazgecme nıyetı yokki gorusuyor işini halledıyor bırdahada gorusmuyor asla hemen sılıyor msn den falan:)
cnmm bence birşekilde kadın öğrenmeli Allah korusun başına gelse sen çocuklarınla kocanı gözlerken o hergün biryerde düşünsene
yazık günah kadına
karısı telefonundan resımlerı mesajları gormus duydum ortalık cok karısık cok pısman bırseyler yapmaya calısıyor sımdı telafı ıcın
karısı telefonundan resımlerı mesajları gormus duydum ortalık cok karısık cok pısman bırseyler yapmaya calısıyor sımdı telafı ıcın
nedense kimse yakalanmadan telafi etmeye çalışmıyor. Ilginç.
geçmiş olsun , bu saatten sonra ne yapsa boş , iki çocuğunu , lohusa eşini basit ilişkilere feda ederken düşüncekti.
Umarım karısı kıçına okkalı bir tekmeyi yapıştırır.