ben 15 senedir çalışıyorum, 10 yıllık evliyim, 2 çocuğum var, ev işleriyle ilgili tek düzene sokabildiğim şey yemek yapabilmek onu da sevdiğim için yapıyorumKızlar 4 aydır çalışıyorum.3 yaşında oğlum var. Sabah 9 akşam 6 evım iş ile 5 dk mesafede.esımın işi çok duzensız onu sayamıyorum bu döngüde.15 te bir dip bucak temızliğe abla geliyor robot süpürgede var.ama ben bu düzene hiç alışamadım ev alt üst vaziyette bilmiyorum ben tembrl miyim yapan nasıl yapıyor her yer her yerde hiç bişey tam degıl çok üzülüyorum sizlerin düzeni nasıl yemek alışveriş çocuk bakımı ev toplama bunu nasıl yapıyorsunuz yardım eder misiniz
o zaman eşinizden destek alın lütfen.Yok hersey tam olsun derdinde degılim ama benim ki de çok fena artık toparlamak istiyorum kendimi
o zaman oyuncak görevini oğlunuza verin, alıştırın buna, inanın küçük demeyin asıl bu yaşlarda inanılmaz çabuk alışıyorlar, çamaşır işini de eşinize bırakın, sizde mutfağınızı tezgahınızı halledinSorun oyuncaklar çamaşır ve tezgah üstü en büyük dağınıklık bu
Kızlar 4 aydır çalışıyorum.3 yaşında oğlum var. Sabah 9 akşam 6 evım iş ile 5 dk mesafede.esımın işi çok duzensız onu sayamıyorum bu döngüde.15 te bir dip bucak temızliğe abla geliyor robot süpürgede var.ama ben bu düzene hiç alışamadım ev alt üst vaziyette bilmiyorum ben tembrl miyim yapan nasıl yapıyor her yer her yerde hiç bişey tam degıl çok üzülüyorum sizlerin düzeni nasıl yemek alışveriş çocuk bakımı ev toplama bunu nasıl yapıyorsunuz yardım eder misiniz
Evde de olsanız 3 yaşındaki çocuğun olduğu ev toplansa da toplu kalmaz. Günde 5 kere oyuncak toplamanız size bir şey katmaz. Çünkü yine dağılıyor. Elde var sıfırKızlar 4 aydır çalışıyorum.3 yaşında oğlum var. Sabah 9 akşam 6 evım iş ile 5 dk mesafede.esımın işi çok duzensız onu sayamıyorum bu döngüde.15 te bir dip bucak temızliğe abla geliyor robot süpürgede var.ama ben bu düzene hiç alışamadım ev alt üst vaziyette bilmiyorum ben tembrl miyim yapan nasıl yapıyor her yer her yerde hiç bişey tam degıl çok üzülüyorum sizlerin düzeni nasıl yemek alışveriş çocuk bakımı ev toplama bunu nasıl yapıyorsunuz yardım eder misiniz
Fazla eşyalardan kurtulun. İşleri biriktirmeyin. Örneğin çamaşır kuruduysa direk katlayın bulaşık makinası hemen çalıştırıp boşaltın. Ne kadar az eşya o kadar rahat temizlik.ha ara sıra dagilacaktir o da olur.Kızlar 4 aydır çalışıyorum.3 yaşında oğlum var. Sabah 9 akşam 6 evım iş ile 5 dk mesafede.esımın işi çok duzensız onu sayamıyorum bu döngüde.15 te bir dip bucak temızliğe abla geliyor robot süpürgede var.ama ben bu düzene hiç alışamadım ev alt üst vaziyette bilmiyorum ben tembrl miyim yapan nasıl yapıyor her yer her yerde hiç bişey tam degıl çok üzülüyorum sizlerin düzeni nasıl yemek alışveriş çocuk bakımı ev toplama bunu nasıl yapıyorsunuz yardım eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?