calisma konusunda karar veremiyorum

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
yurtdisinda yasiyorum. 1 yasinda oglum var, haftada 3 gun aksamlari calisiyorum esim bebegime bakiyor.
ailecek cok az zaman geciriyoruz ama hem bakim masrafi hem de yabanci birine emanet etmemek isimize geliyor.
2 yasinda cocugu olan bir arkadasim var, ona sorsam diyorum maddi olarak hem kendine harclik cikarir. ben de saatlerimi artirir simdi kazanmis oldugum parayi yine kazanirim. yine 3 gun calisacagim ama gunduz 8 saat birakmam gerekecek oglumu.

yani hem oglumdan ayrilmis olacagim hem daha fazla calsiip ayni parayi kazanmis olacagim.

bunun iki avantaji olacak-
esim yabanci oldugundan turk arkadas ve cocugunun oglumun turkcesine cok iyi katkisi olacak.
esim ben ve oglum aksamlari beraber olabilecegiz. o da yorgun argin bebek bakmak zorunda olmamis olacak. her aksam bir rutinimiz olacak...

sizce hangisi mantikli?
aynen devam mi etmeliyim
arkadasimla bakmak isteyip istemedigini mi konusmaliyim?

bu arada maasimin yaklasik yarisini verecegim arkadasa.

daha fazla çalışıp aynı maaşı almak,bir de bunun üstüne yarı maaşını vermek ne kadar mantıklı:44:

daha fazla çalışıp aynı maaşı almak,bir de bunun üstüne yarı maaşını vermek ne kadar mantıklı:44:

hayir maasi verdikten sonra ayni maasi almis oluyorum yani eskiden 500 kazaniyordum diyelim simdi 1000 kazanip 450 sini arkadasa vericem.

hayir maasi verdikten sonra ayni maasi almis oluyorum yani eskiden 500 kazaniyordum diyelim simdi 1000 kazanip 450 sini arkadasa vericem.

pardon ben yanlış anlamışım
hakkında hayırlısı olsun o zaman

sagol egem abla

eyy kk bayanlari kocam aldatiyo desem yorumlari doserdiniz aaah ah reyting almadi topik :2:

sevgili reputable :) esinle problemlerinizi cozup ayrilmamaya karar verdigine sevindim, oglun acisindan yani.

Isine bagli derim bu olay. Haftada uc gun ailecek gorusemeseniz bile haftada dort gun kaliyor geriye o zaman vakit gecirebilirsiniz.

Bence cocugunuzun gunduz sizinle vakit gecirmesi guzel bir sey. Ayrica ne isi yapacaginiza bagli olarakta bu deyisir.

sağol canım, tabii daha kesin sayılmaz, Allah bilir sonumuzun ne olacağını.
gündüz calışırsam çocuğumu haftada 12 saat daha az eşimi 15 saat daha fazla görücem. hangisi daha iyi karar veremedim.

Bence arkadaşın baksın bebeğine, eşin de nefes alır hem. Türkçesi de gelişsin

eşim de istiyor aslında boyle olmasını :26:

cocuklar aslinda alisiyolar belirli bir duzene. benim kizim cildiriyor biz aksam eve geldik mi, oynuyoruz, naz yapiyor filan, aksamlari pestilimi cikariyor sipam :) ama bakildigi yerde rahatsa problem olmuyor genelde. Yanliz bakanda mutsuz olucaksa o zaman zor oluyor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…