Çalışma Koşullarımız..

iş bulup ayrılsan

özel sektör resmen insanı sömürüyor. Allah yardımcın olsun.
şayet çocuk yoksa ve para ihtiyacın yoksa acil olarak, kpss diyorum başka da birşey demiyorum.
aynen özel sektörün hepsi öyle.Ogle aram bıle yok benım devlet kurumunda çalışsam 1 saat ıznım olursu ornegın.6 ya kadar çalısıyorum fakat hıc 6 da cıkamadım.Yanı hemen hemen herkes aynı

Olmuyor işte, çıkma saatine yarım saat varken al şunları yerleştir, işle deyip veriyor elime, ekstra iş sokması cabası bir bakıyorum saat 4 olmuş. Bir de bitirip çıkarsın diyor verirken saat 01:30 da adam zaten erken gitmeyim diye yapıyor maalesef, zaten bende yoğunum üzerine geç çıkıyorum iyice yoruyor.

Ve insanlar çok sabırsız, herkes aynı anda iş istiyor. Ya az önce bahsettiğim bayan arkadaş sekreterin eline bayiilik sözleşmesini vermiş, smuwilaya ver yerine taksın diye, muhasebeciyim diye her türlü evrak benim elimden mi geçmeli gerçekten anlamıyorum?

Herkesin işi hep bir önemli
Çok uzlaşmacısınız.
Eşiniz çok şanslı.
Birisi bana dayatmayla bir şey yaptırmaya kalksa yapacağım varsa da yapmam.
Karakter meselesi.
Keşke hayata sizin gibi bakabilsem.

Eşime

Yegeni olucak angut bana hiç bi iş vermedi. Sordumda oysa bi kaç kez.
Bilmiyorum beklentileri neydi gerizekalıların.
Kömürleri sitelere. apartmanalra vs. satıolardı. cok bi işleride yoktu zevzeklerin

Allahım iyilerle karşılaştırsın

aynen özel sektörün hepsi öyle.Ogle aram bıle yok benım devlet kurumunda çalışsam 1 saat ıznım olursu ornegın.6 ya kadar çalısıyorum fakat hıc 6 da cıkamadım.Yanı hemen hemen herkes aynı

Madem siz nasıl dayanıyorsunuz? Ben mi beceremiyorum acaba?

Arkadaşlar bir başvurum üzerine arandım, telefonda iken maaş aralığı ve saatlerini sordum.
Firma medikal ürünler üzerine, maaş aralığı beklentimi karşılıyor, Cumartesi asla çalışma olmaz diyemem de,
Bugüne kadar Muhasebe birimi hiç çalışmadı dediler.
Tek kişi yetişemediği için eleman alıyorlarmış.
Nasıl konuşmalıyım?

Madem siz nasıl dayanıyorsunuz? Ben mi beceremiyorum acaba?
bekarım o yuzden bı de spora basladım.Bı de eve pc verdıler evde de maıllerıme bakıyorum ayrıca cok ıs değiştirdim buranın ortamı ıyı.Maasta ıyı kotunun ıyısı onun ıcın bıraz daha bakınının.Şahsen ben de bakınıyorum .

hayırlısı olsun
tecrübe önemli... tecrübeniz de var sıkmayın kendinizi üzülmeyin yazılmışsa aranırsınz

Vallahi yarama bastın benim.. Ben öğretmenim çalışma şartlarım, evde annesinin tek onunla baş edemeediği bir sınıf dolusu çocukla baş etmek olduğu için elbette zor. Ama çalışma saatleri açısından ve cumartesi pazar tatili açısından rahatım. Fakat benimde eşim seninle aynı şartlarda çalışıyor. Bir plazanın idari departmanında ancak 4 kişinin işi üzerine yıkılmış vaziyette. Hem ön hem genel muhasebe yapıyor, hem müdürün yardımcılığını yapıyor, hem boşta olan pozisyonların işlerine koşturuyor, bazen yemek şirketinin kasasında bile duruyor. Ve aldığı maaşı söylesem totonla gülersin. Resmen kölelik yapıyor. Ve sabah 8 akşam 8 çalışıyor. İzni de haftada 1 gün. Yani kısacası ben eşimi görmüyorum. Eşimi görmeden yaşıyorum, eve geldiğinde de fatura falan giriyor zaten.. Çok muzdarip olduğum bir konu cidden. Saat kaç oldu hala eve gelmedi yani en basitinden, cinlerim tepemde. Bu hayat şartlarının gözünü seveyim yani başka birşey demiyorum.

Özel sektöre acilen devlet el atmalı .ben sanki işe yarayacakmış ya da benim mesajım iplemcekmil gibi cumhurbaşkanına mail attım.iki sene ithalat ihracat yapan bir firmada dış ticaretten sorumluydum.işe girerken cumartesi 1e kadar çalışma dendi ama hep 6ya kadar çalışıldı.zaten fabrika şehir dışı 20dk yol.belki 150tane yabancı aktif firma ile çalışılıyordu günde enaz 200-250 mail cevaplıyordum öğle araları masamda atıştırıyordum bişeyler.lojistik çi arkadaş doğum iznine çıkınca 3ay tek başıma iki departmanı götürdüm ki bu firma haftada 20konteynır gönderen bir firma.sırf elemana para vermemek adına ağzıma edildi resmen.1.5 sene hiç izinsiz çalıştım vallahi yalan deil.eve gelip duş alıp yemek yemeden küt diye yatıp sabah kalkar giderdim.ağladığım günler çok oldu ama şikayet etmedim.ta kiiii iki sene sonunda hamile kaldığımı öğrenince patrondan doktor için izin almaya gittiğimde bana 'ne acelesi varki doktorun,hafta sonu gidersin'diyene kadar.tepem attı ertesi gün çıktım işten.asla ve aslaaa yaranamıyorsunuz isterseniz kendinizi parçalayın.bütün çalışmalarınız bir lafla çöpe atılıveriyor.şükür keyfi çalışıyordum da koymadı çok ama mecbur olan insanlara yazık değilmi ya insanlık dışı çalışma koşulları.bit kadar maaş...ah ahhh özel sektör çalışanlarına Allah güç kuvvet versin.....

Gezegenimizde ne insanlar var.

Dedim, çocuğum için nezaman doktora gideceğimi kimseye soramıcam dedim.sen bilirsin dediler...tabi sonra hemen eleman bulamadıkları için binbeşyüz kere arandım ama açmadım...

O durumda meletecektiniz işte.
Maaş olarak, izin olarak.
Afedersin ama eşşek gibi kabul ederlerdi.
Mecburlar çünkü.
Sırf kinimi almak için gider gıcıklığına 1 ay çalışırdım.

O durumda meletecektiniz işte.
Maaş olarak, izin olarak.
Afedersin ama eşşek gibi kabul ederlerdi.
Mecburlar çünkü.
Sırf kinimi almak için gider gıcıklığına 1 ay çalışırdım.
Canım aslında eşimin babası biz çok kazanıyoruz diye para koparıyordu.bende sinir olmaya başlamıştım.eşek gibi çalışıyordum adama para gidiyordu.aslında bahane aradım biraZ.şimdi çalışmıyorum eşim anca yetiştiriyor hatta babasından alıyor arada mecburen.amacım aslında buydu yani başka sebeplerin etkisi oldu çıkmakta.

Vuuuv ince hesaplar diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…