- 4 Nisan 2017
- 406
- 520
- 33
- Konu Sahibi mylittlepeony
-
Bakıcıdan başka çare görünmüyor sanki...Merhaba arkadaşlar. İyi bir eğitimim ve mesleğim var. Evlendiğimden beri çalışmıyorum. 11 aylık bi bebeğim var. Yeniden çalışmak istiyorum. Sosyallik ve özgüvenimi kazanmak istiyorum. Ekonomik olarak beni sıkmıyor ama ben ekonomik özgürlüğümü de istiyorum. Geçen gün şaka yaptım ben şu marka arabadan istiyorum diye. Bana paran olursa alırsın dedi. Senin paran olursa demek istedi. Halbuki kendisinin de arabası yok bana araba alamayacağını zaten biliyorum. Sadece şaka yapmıştım. Benim sizin fikrinizi almak istediğim konu, bebeğim henüz çok küçük. Kv ye bırakmak istemiyorum. Geçerli sebeplerim var. Annem de hasta ve yaşlı. Nasıl yapabilirim sizce?
bebegınız 2 yaşına gelene kadar bekleyn sonr ao krese sız işe, arabanızı da alın kendı paranızla minnet etmemiş olursunuz eşinize ...Merhaba arkadaşlar. İyi bir eğitimim ve mesleğim var. Evlendiğimden beri çalışmıyorum. 11 aylık bi bebeğim var. Yeniden çalışmak istiyorum. Sosyallik ve özgüvenimi kazanmak istiyorum. Ekonomik olarak beni sıkmıyor ama ben ekonomik özgürlüğümü de istiyorum. Geçen gün şaka yaptım ben şu marka arabadan istiyorum diye. Bana paran olursa alırsın dedi. Senin paran olursa demek istedi. Halbuki kendisinin de arabası yok bana araba alamayacağını zaten biliyorum. Sadece şaka yapmıştım. Benim sizin fikrinizi almak istediğim konu, bebeğim henüz çok küçük. Kv ye bırakmak istemiyorum. Geçerli sebeplerim var. Annem de hasta ve yaşlı. Nasıl yapabilirim sizce?
Merhaba arkadaşlar. İyi bir eğitimim ve mesleğim var. Evlendiğimden beri çalışmıyorum. 11 aylık bi bebeğim var. Yeniden çalışmak istiyorum. Sosyallik ve özgüvenimi kazanmak istiyorum. Ekonomik olarak beni sıkmıyor ama ben ekonomik özgürlüğümü de istiyorum. Geçen gün şaka yaptım ben şu marka arabadan istiyorum diye. Bana paran olursa alırsın dedi. Senin paran olursa demek istedi. Halbuki kendisinin de arabası yok bana araba alamayacağını zaten biliyorum. Sadece şaka yapmıştım. Benim sizin fikrinizi almak istediğim konu, bebeğim henüz çok küçük. Kv ye bırakmak istemiyorum. Geçerli sebeplerim var. Annem de hasta ve yaşlı. Nasıl yapabilirim sizce?
Tek mevzu buysa, başka türlü sizi sıkmıyorsa 2 yaşını bekleyip kreşe verip işe başlarsınız.
Siz nasıl ‘şaka’ yapıyorsanız o da yapmış..
bazen erkekler bu konuda yapamadıkları bir şeyin dile getirilmesini gurur meselesi haline getiriyor.
Sizin ‘şaka’nızı iyi niyetli görmemiş olabilir. Ona göre de cevap vermiş. Yada ‘şaka’ yapmış diyelim...
Şu sıralar maddi durumumuz biraz sıkıntılı yani dikkatli harcama yaptığımız bi dönemdeyiz,eşime geçen evde istediğim bikaç tadilattan bahsettim “Sen anlattıkça ben strese giriyorum çünkü şuan bunları yapamayız kötü hissediyorum ki ben istesem sen ertelersin maddi farklı önceliklerimizden dolayı,gerçekten “şuan” istemiyorsan lütfen konusunu açma” dedi,tam olarak söylediğiniz şeyi hissettim.
Konu silmek site kurallarına aykiri,konu yeniden gelir ama siz ceza alırsınız.Düzenleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?