Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen katılıyorum cnmülke şartlarına göre her kadının iş sahibi olması teknik olarak mümkün olmadığına göre o zaman sadece iş sahibi kadınlar evlenecek..
Erkeğin eline bakmak durumu ise erkeğe göre değişir.Şunu da eklemeden geçemeyeceğim bir kadın evlilikte çalışmıyorsa bile heran çalışabilecek donanıma sahip olmalıdır.
Ben de henüz çalışmıyorum iş bu yıl atanırım.Ama istediğim şartlar ve ücretlerde olmasa da her daim çalışabilecek donanıma sahibim.Eşimin eline falan da baktığım yok.o verirse yerim o vermezse açım.. bu evlilik ile çok bağdaşmayan bir mantık.11 aylık evliyim maaş kartı 11 aydır bendedir.Adam maaş kartını bile görmemiştir.. Hayatlar farklı farklı..
olay koca eline bakmak değil bence şöyle birşey var çalışmaya başlayınca gerçekten hayata ve insanlara bakışın değişiyor izole bir çevreden çıkıp her tür insanlar karşılaşıyorsun entrikacısından safına dedikoducusundan yalancısına kadar başta biraz bocalasan da sonra o insanlarla kavga dövüş etmeden nasıl yaşayacağını kendini nasıl koruyacağını öğreniyorsun
benim annem de hep derdi bir süre mutlaka çalış maaşını kendine istediğn gibi harca gez toz öyle evlen diye şimdi iyi ki de öyle yapmışım diyorum iş hayatına girip biraz daha olgunlaşınca evliliğe adapte olmam da kolaylaştı bu kayınvalide görümce türü ilişkileri daha kolay yürütmeme yaradı
şu an istediğin kadar ben çok olgunum de gerçekten iş hayatının getirdikleri bambaşka o nedenle ben öncelikle bir kaç yıl hatta çalışmanı öneririm ki yaşın zaten inanılmaz genç iki yıl bekleyip işe girsen bile 23 yaşında olacaksın
ben çünkü çok olgunum derdim hep gerçekten de hep yaşıtlarıma göre öyle oldum amma velakin hakikaten iş hayatı beni çok değiştirdi çünkü ne olursa olsun belirli bir tarz, eğitim ve ekonomik çevreye alışkındım işe başladıktan sonra mesela her şeyi çok anlatmamayı öğrendim bu da kayınvalidemle ilişkimde işe yaradı ya da gemileri yakmamayı öğrendim bu da çok işe yaradı :))
arklar öncelikle herkese mrblar...ben ilk defa burda bi konu açıyorum.genç kız arkalrımın ve evli bayan arklarımn fikirlerine çok ihtiyacım var.ben 21 yaşında açıköğretim kamu ynt mezunu biriyim.kpss yede girdim 75 puan aldım ama bi umudum yok 2012ye kaldı artık.ben bu yaşıma kdar kimseyle çıkmadım.evden okula okuldan eve derslerimi ön palnda tutttum.bu yaz okul bitti sınavlar bitti.ve benim hayatıma biri girdi.arkş ortamaında tanıştım kendisyle .biz 10 aya yakındır görüşüyorz ve bimle evlenmek istiğini söyedi.bende çalışmadan evlenemiceğimi buna aileminde müsade etmiceğini söyedim.ki annem bu konuda çok tuttarlı.babam bana bırakır ama annem asla müsede etmez çünkü süreki oku kzım benim gibi olma kocanın eline bakama gibi şeyler söyleyerk resmen beynimi yıkadı.bende de artık beynime yerşeti.evleirsek ondan harçlık isitiyicem falan düşündükçe böyle bi geri duruyorum.ama seviyorumda kendisini.o da 25 yaşında doğuya gidicek bu sene onun içinde evlenelim birlkte gidelim diyo.yani napıcam bilmiyorum.bizimkilre daha bişi söylemedim.öyle ark çevremdende kimse bilmiyo.onun için sizin fikirlerinize gerçkten ihyacım var.şimdiden cevap veren arklara çok tşk ediyorum