• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CALISMAK CALISMAK CALISMAK.......

Benim anlamadığım, çalışan kadını kurt mu kapıyor? Kıskanıyorum bahanesinin ardına sığınıp aklı sıra seni maddi,manevi açıdan kendisine mecbur bırakıyor. Gir işe çalış, rezillik mi çıkarır? Ne yapabilir yani? Bir de izin alabilmek için kapanmaya razı oldum diyorsun.Onun kadar sende de hatalar var, kararlarını özgür iradenle ver ki sana saygı duyulsun

4 seneyi aşkın zamandır çalışıyorum.
atlayan uçan kapan yok.

Bu sizin elinizde olan birşey,
Kaç yıllık evlisiniz,
Desenize ozaman eşiniz sizi dışarıda çıkarmıyor!
Madem size bakacaklarını düşünüyorsa, onun yanında da bakarlar,
Birde merak etmesin herkesin yanında bir hatun var !

Bu kıskançlık boyutu bazen eşinizde olduğu gibi hastalık kıvamında OLUYOR, tedavi olması gerekiyor bunu yenemiyorsa !
Size de bu konuda diyeceğim bence evde sıkıldığınızı eşinize destek vermek isteyişini söyleYEBİLİRSİNİZ,
Gelecek hakkında daha iyi olacağını söyleyin,
KV ile aranızdaki sıkıntııyı biliyor ise en azından bu yönden evden uzaklaşacağınızı azıcık kafa dağıtacağınızı belirtin,
Tabi anlarsa !!!
bu lafları hep soyledım yok yok yokk :KK61:yok aslında nere gıdersem gıdıyım laf etmez ama ıs konusu acılınca boyle oluyore yaa:mad:

Bu hayatta bişeyleri eşin istiyor diye yaparsan ki en baştanda yapmaya başlamışsın ..
çalışmak için kapanmak ..
çalışmak istiyorsun ama eşin izin vermiyor..
yani sende o evde söz sahibi bireysin bunu hissetirmen lazımdı ama geç kalınmış istemediğin halde kapanmak ile başlamışsın ..

sırf derdiniz evden uzaklaşmaksa, daha sık arkadaş ziyareti yapabilir, bir-kaç kursa yazılabilirsiniz.

çalışmayacağım diye söz vererek evlendiyseniz bilemeyeceğim ancak çalışmak için eşinizden izin almanıza gerek yok.
yasadıgımız yere gelın geldım tam nerde ne var bılmıyorum aslında

siz biraz daha ciddi yaklaşın bu işe, cv niz hazır mı, kariyer sitelerinden size uygun işlere baktınız mı.

bunları eşinize sunun, böyle böyle olanaklar var bak, gel birlikte gidelim görüşelim şeklinde yaklaşın.

bazı erkekler maalesef ben karımı çalıştırmam düşüncesine saplanıp kalıyorlar, onları o kuyudan çıkarmak için belki de biraz tatlı dilli olmak icap ediyordur.
hoş ben izin almayanlardanım da sizin sorununuzu düşününce daha aktif iş arayışında görünmenizin faydalı olacağını düşündüm.

yasadıgımız yere gelın geldım tam nerde ne var bılmıyorum aslında

çok küçük bir yer değilse belediyelerin bir çok kursu olabiliyor, el işi vs açısından. ben çalıştığım için özeniyorum, bazı ev arkadaşı tanıdıklarım takip edip her dönem farklı kurslara gidiyorlar. hem çevreleri genişliyor, hem bir marifet öğreniyorlar.

siz biraz daha ciddi yaklaşın bu işe, cv niz hazır mı, kariyer sitelerinden size uygun işlere baktınız mı.

bunları eşinize sunun, böyle böyle olanaklar var bak, gel birlikte gidelim görüşelim şeklinde yaklaşın.

bazı erkekler maalesef ben karımı çalıştırmam düşüncesine saplanıp kalıyorlar, onları o kuyudan çıkarmak için belki de biraz tatlı dilli olmak icap ediyordur.
hoş ben izin almayanlardanım da sizin sorununuzu düşününce daha aktif iş arayışında görünmenizin faydalı olacağını düşündüm.
OLABILIR ASLINDA TESEKKUR EDERIM :cool:

çok küçük bir yer değilse belediyelerin bir çok kursu olabiliyor, el işi vs açısından. ben çalıştığım için özeniyorum, bazı ev arkadaşı tanıdıklarım takip edip her dönem farklı kurslara gidiyorlar. hem çevreleri genişliyor, hem bir marifet öğreniyorlar.
ISKUR VAR CANIM burda oraya kayıt olacam ama sınavımın bıtmesını beklıyoeum.dısardan lıse okuyorum da ben :KK66:

bu lafları hep soyledım yok yok yokk :KK61:yok aslında nere gıdersem gıdıyım laf etmez ama ıs konusu acılınca boyle oluyore yaa:mad:

OZAMAN olay kıskançlık falan değil nasılsa heryere gidiyorsunuz ,
Acaba para kazanmanız mı ona ters ?Kendine yediremiyor olabilir,
BİR DE ne olursa olsun kararlı olun ve dik durun elbet o inadı kırılacak,

Zihniyetleriniz yanlış çok pardon...
Kapanınca kimse bakmaz mıymış...
Yapmak isteyen peçede giyse yapar...
Bence müsaade et şunu da yaparım bunu da kapanırımda diye ikna etmeye çalışmanızı doğru bulmadım...

Kendine güvenmediği gibi size saygı da duymamış...

Siz bir bireysiniz , neden bu kadar kul köle oluyorsunuz bu tarz düşüncelerine , artık küçücük çocuklar bile hakkını savunuyor , doğru olanı aşılamaya çaluşıyooo...

Bence müsaade et şunu da yaparım bunu da kapanırımda diye ikna etmeye çalışmanızı doğru bulmadım...

Siz bir bireysiniz , neden bu kadar kul köle oluyorsunuz bu tarz düşüncelerine , artık küçücük çocuklar bile hakkını savunuyor , doğru olanı aşılamaya çaluşıyooo...

ISKUR VAR CANIM burda oraya kayıt olacam ama sınavımın bıtmesını beklıyoeum.dısardan lıse okuyorum da ben :KK66:

o zaman bence önce eğitim sonra iş, lise mezunu olmadığınız için iş ararken de zorlanabilirsiniz.
ama sürekli evde kalmamak için dediğim gibi şehrini,zdeki kursları araştırın.
maddi durum iyi sanırım, öyle yazmıştınız, mutlaka düzenli spor yapın, bir spor salonuna ya da bir spor kursuna yazılın.

çalışmak güzel ama ev hanımlığı da güzel böyle aktivitelerle desteklenince.

OZAMAN olay kıskançlık falan değil nasılsa heryere gidiyorsunuz ,
Acaba para kazanmanız mı ona ters ?Kendine yediremiyor olabilir,
BİR DE ne olursa olsun kararlı olun ve dik durun elbet o inadı kırılacak,
sanırım oyle sen her ıstedıgını al gıt gez dolas kopegın olsun dıyor ama ıs konusu acılınca adam tam odun oluyor :KK45:
saka bı yana sanırım kendıne yedıremıyor ınadını kırmam lazım:KK34:

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Çalışmama izin verirsen başımı bile kapatırım ne demek
Bu işler gönülden istersen olmalı basamak yapılmamalı, sanki velinmiş gibi de çalışmak için izin almanı bekliyor

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Çalışmama izin verirsen başımı bile kapatırım ne demek
Bu işler gönülden istersen olmalı basamak yapılmamalı, sanki velinmiş gibi de çalışmak için izin almanı bekliyor
ızın degılde danısma aslında bu..evlılıkte ızın mızın benımde cok karsı oldugum bı durum sadece musade etmıyor sanırım etrafa guvenmıyor ama bunu aksam tekrar konusucam :cool:
ben zaten kapanacaktım ama esım calısmak ıcın kapanman lazım dıyınce t-hemen tamam dedım zaten kapanacaktım :oops:

ızın degılde danısma aslında bu..evlılıkte ızın mızın benımde cok karsı oldugum bı durum sadece musade etmıyor sanırım etrafa guvenmıyor ama bunu aksam tekrar konusucam :cool:
ben zaten kapanacaktım ama esım calısmak ıcın kapanman lazım dıyınce t-hemen tamam dedım zaten kapanacaktım :oops:
Konunuzla bu yazdıklarınız çok tezat

Bu iş meselesi sorun haline dönüşür daha fazla büyür yakında. eşin gereksiz kıskanç.

Back
X