• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CALISMAK CALISMAK CALISMAK.......

192 kredim var canim lise 3 bitecek olcakta son sonavim.sonra 12.sinuf kaydi taptiracam allah nasip edersede uniye baslicam :)
Sınava girebilirsiniz bu sene. 100 un üstünde kredisi basvurabiliyor. 192 de mezun olunmuyor mu.

Kuran biliyorum canim halk egitimin kurslari var onlara gidebilirim ama tam bilmiyorum ne kursu var burdaki halk egitim merkezinde bu isin uzerine gidecem .olmadi kendi kuaforumde ise baslarim zaten kuaforum ille gel kesin gel diye soylenip duruyor :KK66:
Oo iyiymis iste ne güzel meslegin varmış. Kocan neden kiskaniyor ki zaten muhatabin kadinlar olacak bence o sana kiyamiyor birazda bu tarafindan düşün.

Oo iyiymis iste ne güzel meslegin varmış. Kocan neden kiskaniyor ki zaten muhatabin kadinlar olacak bence o sana kiyamiyor birazda bu tarafindan düşün.
Olabilir aslinda belkide benim baskalarinin agzinin kokusunu cekmemi istemiyor rahat rahat yasayim istiyor olabilir zaten hep dile getiriyor bunu ben senin icin caliaiyorum istedigini diledigini al ye giy diyor :))

Sınava girebilirsiniz bu sene. 100 un üstünde kredisi basvurabiliyor. 192 de mezun olunmuyor mu.
Bu sinavim son 11.sinif icin canim 100 krediden fazlasi ygsye basvuracak anladim da daha 12. Sinif bitmedi nasil olacak ? Anlamadim o_O

Bu sinavim son 11.sinif icin canim 100 krediden fazlasi ygsye basvuracak anladim da daha 12. Sinif bitmedi nasil olacak ? Anlamadim o_O
12.kaydı ne zaman yapacaksın ek sınavlara mezun olabilir sin. YGS grip tercih yaparsın eğer mezun olursan ek sinavlarla kayıt olursunuz. AÖF mi düşünüyorsuz zaten kayıt için AOL için ek süre veriyorlar.

12.kaydı ne zaman yapacaksın ek sınavlara mezun olabilir sin. YGS grip tercih yaparsın eğer mezun olursan ek sinavlarla kayıt olursunuz. AÖF mi düşünüyorsuz zaten kayıt için AOL için ek süre veriyorlar.
Anladim canim halk egitime gidince bunu hocalarla konusurum eger boyle bisey varsa kolay olursa sinava da girerim cok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin :D

Back
X