Calismak, cocuk, ev bukdr mi zor

Derinmevzu

Derinmevzu
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
233
85
98
Merhabalar objektif yorum istiyorum o kdr bunaldimki daraldim artik calisamiyorum cunku coxuk anaokuluna gidiyo oglen aliyorum is kisitli burda elim kolum bagli gibii maddi acidan zor duruma dustum esimi iyi isi var ama ben ondan para almak istemiyorum zaten skntilarmz oldu ona omur boyu sirtimi yaslamak istemiyorum varmi cocugu anasinifa gidip kendi calisan bakici faln da tutamam suan cunku zaten okula gidiyo birde kimseye guvenemem bska sehirdeyim napsam bilmiyoeum buarda meslgm var ama kadrolu deil

Merhabalar objektif yorum istiyorum o kdr bunaldimki daraldim artik calisamiyorum cunku coxuk anaokuluna gidiyo oglen aliyorum is kisitli burda elim kolum bagli gibii maddi acidan zor duruma dustum esimi iyi isi var ama ben ondan para almak istemiyorum zaten skntilarmz oldu ona omur boyu sirtimi yaslamak istemiyorum varmi cocugu anasinifa gidip kendi calisan bakici faln da tutamam suan cunku zaten okula gidiyo birde kimseye guvenemem bska sehirdeyim napsam bilmiyoeum buarda meslgm var ama kadrolu deil
Aynı durumdayız güzel arkadaşım benim eşimin babası bende kalıyor ben her şeylerini hazırlayıp bırakıyorum temizlik yemek vs o ben yokken hazır sofra zaten oturuyor yediriyor sonra ben eve geçip topluyorum yeni günün hazırlığı va ha bu arada ben neredeyim yokum yaşam olarak o ayrı

Anaokulunda klup yok mu

İş yerinde çocuk ile birlikte ne yapıyorsunuz saatlerce

Benim kendi işim var çocuğum daha büyük ama bir süre sonra sıkılıyor iş verimi düşüyor o nedenle yılda bir iki ancak götürüyorum

Aynı durumdayız güzel arkadaşım benim eşimin babası bende kalıyor ben her şeylerini hazırlayıp bırakıyorum temizlik yemek vs o ben yokken hazır sofra zaten oturuyor yediriyor sonra ben eve geçip topluyorum yeni günün hazırlığı va ha bu arada ben neredeyim yokum yaşam olarak o ayrı
Cocuk kac yasinda evet sana daha zor cnm bide kp varmis calisma tempon zormu

Cocuk kac yasinda evet sana daha zor cnm bide kp varmis calisma tempon zormu
Asıl mesleğim öğretmenlik felsefe grubu yıllarca özel okullarda ve dershanede çalıştım şimdi evime yakın yer değiştirdim sektör değişti saatlerim en azından akşam 6 da evdeyim o açıdan iyi ama tempo var satın almadayım şimdi 6 yaşında yavru kedim var kuzusu anasının sizinki kaç yaş ve iş nedir

Daha önce kreşte çalışmışsınız. Yine çalışabilirsiniz. Aynı kreşe gidersiniz bi sorun kalmaz. Bu seçeneği neden elediniz?

Çocuk anaokuluna giderse mecbur birine emanet edilecek. Bu çocuk sabahtan akşama anaokulunda yatamaz ki. Bir akraba da olmayınca mecbur bir abla duracak başında.

Çalışırsanız ne kadar maaş alırsınız? Ne kadarını bakıcıya verirsiniz yarım gün mesela hesapladınız mı? Daha önce kreşte çalışmışsınız yine oralara çalışın çocuk da sizinle olsun..

Asıl mesleğim öğretmenlik felsefe grubu yıllarca özel okullarda ve dershanede çalıştım şimdi evime yakın yer değiştirdim sektör değişti saatlerim en azından akşam 6 da evdeyim o açıdan iyi ama tempo var satın almadayım şimdi 6 yaşında yavru kedim var kuzusu anasının sizinki kaç yaş ve iş nedir
Anaokul ve kres ogretmnlgi benimki coxuk 6 yasinda

Az maas olsun sonucta gozunuz arkada kalmayacak, bakici bulsaniz daha mi uyguna gelecek sanki?
Öyle yorumlar var ki öküz altında buxağı aramak yani yahu kardeşim kadının mecburiyrti olmasa daha yüksek maaşa mecbur kalır mı ne saçma eleştireyim amaçlı yorumlar ben de derhanecilik yaptım hepsi can damarımdı çocuklarımın ama 11 saat 1600 hafta sonun yok hafta içi bir gğn izin evlatlar yetiştireyim derken kendi evladını kaybediyor insan bos bos konuşmayın kuru sıkı bir be

Tam gün kreş yok mu etrafınızda, anneniz veya kv yardıma gelebilir, okuldan sonra çocukla ilgilenebilirler

Back
X