Calismak, cocuk, ev bukdr mi zor

Öyle yorumlar var ki öküz altında buxağı aramak yani yahu kardeşim kadının mecburiyrti olmasa daha yüksek maaşa mecbur kalır mı ne saçma eleştireyim amaçlı yorumlar ben de derhanecilik yaptım hepsi can damarımdı çocuklarımın ama 11 saat 1600 hafta sonun yok hafta içi bir gğn izin evlatlar yetiştireyim derken kendi evladını kaybediyor insan bos bos konuşmayın kuru sıkı bir be
Kuru sıkı ne alaka? Ana okulunda veya kreste calisiyor olsam alir cocugumu giderim yanimda. Bugun bulundugum sehirde bakici 2000 liraya mal oluyor sigortasi dahil. En azindan cocugum yanimda olur madem birakacak kimsem yok. Arti calismis olurum sigortam isler. Hesap ortada yani kaldi ki ben konu sahibi hanimefendiye oneride bulunuyorum siz neden bana gelip hakaret edebiliyorsunuz boyle rahat rahat??

Kuru sıkı ne alaka? Ana okulunda veya kreste calisiyor olsam alir cocugumu giderim yanimda. Bugun bulundugum sehirde bakici 2000 liraya mal oluyor sigortasi dahil. En azindan cocugum yanimda olur madem birakacak kimsem yok. Arti calismis olurum sigortam isler. Hesap ortada yani kaldi ki ben konu sahibi hanimefendiye oneride bulunuyorum siz neden bana gelip hakaret edebiliyorsunuz boyle rahat rahat??
Yok hakaret değil bu daha açıklayıcı oldu ilk yorumda gereksiz axımasız eleştiri sandımdı kusura bakma

Kres az maas veriyodu
Baska kreslere ve anaokullarina basvursaniz? Belki daha uygun sartlara bir is bulma imkaniniz olur. Hem de sigortaniz olur,cocugunuz emin ellerde olur, gozunuz arkada kalmaz hem de cocugunuza guzel bir ortamda egitim saglamis olursunuz.
Karsi blokta komsum kreste ogretmenlik yapiyor iki cocugunu da yanina alip gidiyor. Eline kalan para 1500 liraymis. Olsun diyor. İki cocuga bakici bulsa 2500-3000den asagi gelen yok. Evde oturup kendisi baksa sigortasi islemeyecek arti bunalima girecek okumus kadin. Cozum evde oturmak degil yani bir yastan sonra.

Bugun bir krese gittim gorusmeye, oglum 2 yasinda, annem emekli ogretmen onun hatrina 1800 liraya dustuler. Bakicilar minimum 2000 liraya mal oluyor bana. Ki cocuk evden cikmayacak ,artik bakicinin insafina kaldim cocuguma ne ogretebilir ki? Hic.

Su sartlarda ogretmen olsam uc kurus demem calisirdim mutlaka. Bence siz biraz daha uygun sartlari olan is arayin,mutlaka bulursunuz. İnsallah hakkinizda hayirlisi olur.

Baska kreslere ve anaokullarina basvursaniz? Belki daha uygun sartlara bir is bulma imkaniniz olur. Hem de sigortaniz olur,cocugunuz emin ellerde olur, gozunuz arkada kalmaz hem de cocugunuza guzel bir ortamda egitim saglamis olursunuz.
Karsi blokta komsum kreste ogretmenlik yapiyor iki cocugunu da yanina alip gidiyor. Eline kalan para 1500 liraymis. Olsun diyor. İki cocuga bakici bulsa 2500-3000den asagi gelen yok. Evde oturup kendisi baksa sigortasi islemeyecek arti bunalima girecek okumus kadin. Cozum evde oturmak degil yani bir yastan sonra.

Bugun bir krese gittim gorusmeye, oglum 2 yasinda, annem emekli ogretmen onun hatrina 1800 liraya dustuler. Bakicilar minimum 2000 liraya mal oluyor bana. Ki cocuk evden cikmayacak ,artik bakicinin insafina kaldim cocuguma ne ogretebilir ki? Hic.

Su sartlarda ogretmen olsam uc kurus demem calisirdim mutlaka. Bence siz biraz daha uygun sartlari olan is arayin,mutlaka bulursunuz. İnsallah hakkinizda hayirlisi olur.
Yorumunuz icin tesekkur ederim bulundugum yerde cok cok az kres var ama tabi degerlendirmem lazim bi emek sarfettim okuyarak bakalim artik ins biyer bulurum

Seneye de ilkokul a başlayacak. okumayı söktürme çabası,
sayılsalı, ödevdi, projesiydi vs...
o zaman ne yapacaksınız bilmem.
Benim anladığım kadarıyla kendi hayatınızı kendiniz zorlaştırıyorsunuz.

tam gün anaokuluna verin. bizimki tam gün.siz de çalışın.

gerçi ben olsam sizin yerinizde keyfime bakardım çalışmazdım

bence işe girin kreş olmasada 8-5 falan çalışabılecegınız başka bir iş bakının, çocuğunuzu da tam gün anaokuluna verin zaten siz çalışmadığınız halde eşinizin geliri eğitim masrafını karşılıyor ise sizin kazancınız kendinize kalır, hem eşinize minnet etmemiş olursunuz hemde çalışıp kendinize yatırım yapmış olursunuz.
iş sadece maaş değilki, sigorta işliyor, insanın sosyal çevresi oluyor, kendine güveni geliyor...
üç günlük dünya zaten sorunlar oldu demişiniz eşinizle alakalı demekki onunla da ilişkiniz çok iyi değil ben olsam çalışma saatlari uygunsa gerisine bakmazdım asgari ücret bile alsanız size katacağı çok şey var bence...
ve herkesin çocuğu var ortalama 2-3 yasına kadar bakıcı anane babaanne vs sonra hepsı kres ve ardından okul bir şekilde buyuyup gıdıyorlar yanı kafanızda bu kadar buyutmeyın bu meseleyı bence...

Canım hangi şehirdesin ben de çok dertlitdim ist gopta bi anaokulu buldum 800tl ama çok iyi oğlum çok mutlu 1800 olsa ben çalışamazdım biraz daha araştır inşallah bulursun

Back
X