Çalışmak dan korkuyorum

Kimse doğuştan öğrenmiyor herhangi bir işi. . Yapanlar nasıl yapıyor ! sizde yapabilirsiniz. Kendinize önce siz gaz verin ;)

hayırlı olsun canım benim çalış tabi biye korkuyor sun okul harçlığın çıkar okuluna daha bi sarilirsin o şartları görünce;)

Saçmalama
Başaramayacak ne varmış, herkes gibi göre göre yapa yapa öğreneceksin işi
Hemde paranı harçlığını çıkartıcaksın

Git çalış kendine güvenin gelir hem de. Hepimiz ilk işe başladığımızda aynı kaygıları yaşamışızdır. Acaba becerebilirmiyim vs. Sonuçta tecrübesiz olduğunu iş verende biliyor ve işi öğretecekler sana. Sen kendine güven.

Hem çalışmak istiyom hem çalışmam bide bi deneyimim yok.başaramam diye

ilk iş öncesi herkeste vardır bu korku. hiç canını sıkma gayet normal. ben dahil burada herkes yaşamıştır. başarırsın, başaramaman için bi sebep yok. ne angutlar dolanıyor iş hayatında bi bilsen.

Bence bu işe gir, biraz iş hayatını gör, okula kadar çalış. Fakat üniversite okurken yani öğrenciyken maddi sıkıntın yoksa öğrenciliğinde çalışma bence. Öğrenciyken ihtiyaç yoksa çalışma, öğrenciliğin tadını çıkar. Zaten mezun olduktan sonra iyi kötü mutlaka çalışacaksın hem de ömür boyu. Öyle öğrenciyken kafede garsonluk yapmak, tezgahtarlık falan yapmak senin okuduğun bölüme bi katkı sağlamayacak. Senin mezuniyetten sonra çalışacağın işin şartları farklı, bu tarz işlerin farklı.

Bence bu işe gir, biraz iş hayatını gör, okula kadar çalış. Fakat üniversite okurken yani öğrenciyken maddi sıkıntın yoksa öğrenciliğinde çalışma bence. Öğrenciyken ihtiyaç yoksa çalışma, öğrenciliğin tadını çıkar. Zaten mezun olduktan sonra iyi kötü mutlaka çalışacaksın hem de ömür boyu. Öyle öğrenciyken kafede garsonluk yapmak, tezgahtarlık falan yapmak senin okuduğun bölüme bi katkı sağlamayacak. Senin mezuniyetten sonra çalışacağın işin şartları farklı, bu tarz işlerin farklı.
Sadece okul acilana kadar calismayi düşünuyom olursa

Haklısınz tşkler bu motivasyon için :)

rica ederim. benim bi kuzenim vardı. höt desen ağlardı. hastalık hastasıydı. o bile markette çalıştı üç dört ay. ben masa başı çalışıyorum pestilim çıkıyodu. kuzen nasıl dayanıyo diye şaşıyodum. yaşı da küçüktü aynı senin gibi.

kendine güven yani.

rica ederim. benim bi kuzenim vardı. höt desen ağlardı. hastalık hastasıydı. o bile markette çalıştı üç dört ay. ben masa başı çalışıyorum pestilim çıkıyodu. kuzen nasıl dayanıyo diye şaşıyodum. yaşı da küçüktü aynı senin gibi.

kendine güven yani.
İnşallah olur bu iş yarın . Başlasam dayanırim galiba

Back
X