Calismak istemiyorum...

bahar1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
16
0
36
Diğer
Merhaba arkadaslar,

ben hukuk ögrencisiyim ve yani sira bi avukatin yaninda calisiyorum, hem maddi acidan hemde kendimi gelistirmek acisindan. Son zamanlarda artik hic ise gitmek istemiyorum, sürekli hastalik bahanesiyle evde kaliyorum. Patronum cok iyi bir kadin, ama bilmiyorum sabah kalkip ise gitmek cok zor geliyo, aslinda cok istedigim bi meslek, ama calismak istemiyorum.... demotiveyim :-(
neyapmaliyim sizce tekrar isime baglanmak icin???

işlerinde size çekici gelmeyen neler varsa bunlardan kurtulmanız lazım

evlisiniz sanırım. hem ev hem okul hem iş zorluyor olabilir.

her gün iş yerinizzde ufak amaçlar belilrleyip ona ulaşmak için kendinizi gaza getirebilirsiniz belki :sm_confused:

öff aynı dert ya... ben evli de değilim ama bıktım bikaç ayda. iş yerimdeki ortamdan memnun değilim :/ böle iş vakti sitede gezinmek de baya bi ayıbıma gidiyo aslında. :sinifsinif:

bu aralar bu sorun bende de var aslında seviyorum çalışmayı ama bir hafta 10 gündür işe geldiimde bir isteksizlik bir bunaltı ve çalışmama isteği bilmiyorum yoruldummu, bıktımmı noldu bilmiyorumkismile

sıcaklardandır :1:
yazın işe gitmek tam bir işkence bence.
2-3 ay sonra havalar serinlesin daha bir motive olabilirsiniz bence.

Al benden de o kadar...
Tatile gittim geldim yine bişey değişmedi.. her sabah kalkarken isyan ediyorum

Bence herkesın bır tatıle ıhtıyacı var, bende suan calısıyorum,
ısteksız bır sekılde hemde, sabah ıse gelırken kocama ne kadar uzun calısmamdan bıktıgımı soylemıstım.
Yakında dınlenıp ıse dondugumde daha ıyı olacagını umıt edıyorum...
Dınlenmeye bakın hanımlar, tatıl ıyı gelecektır emınım

Evet yaz dönemi böyle oluyor insan.
Benimde yapılacak bir sürü işim var ama bir türlü başlayamıyorum çok zor geliyor şu aralar sıcaklardan üstelik kendi işyerimiz bizim ama nafile hiç iş çıkaramıyorum bu aralar.
Bence sen tatil yap bir kaç gün bak iyi gelicektir.

evet galiba sıcaklar tatil isteği yorgunluk bizimkisi resmen saat sayıyorum zaman geçmiyor gibi geliyo içim sıkılıyoo boshayallersmile

Kızlar alın benden de o kadar yani havalarda bunaltıyor insanı...bende artık bıktım ve yoruldum sanırım tatile ihtiyacımız var.delikafadulden

al benden de o kadar
bu sabah 10 u geçiyodu işe geldiğimde
o kadar isteksizdimdi bi bahane bulup gitmesem bile dedim
ama utandım o kadarından
neredeyse ağlaya zırlaya geldim işe
akşam olsa da gitsek:)

valla hava o kadar sıcak ki, insan hiç bişeye konsantre olamıyo ki, bence durumun geçici, işe git, kovulma yani,
deli gibi de asılıp çalışmasın, idare edersin öyle bir ay

her sabah işe giderken bildiğim tüm duaları okuyorum bugün çabuk ve güzel geçsin diye :delphin: offf evlilik ve iş zorrr....

öff ben kışın giderken çok zorlanıyodum. sıcacık yatağımı bırakıp otobüslere binmek falan zor geliyodu. bi de 6.30 da kalkıyodum yetişebilmek için. şu anda çalışmıyorum ama zor oluyodur eminim...

Gece sıcaktan uyuyamadım ve sabaha karşı uyuduğumda çalar saat hemen çaldı :çok üzgünüm:
İstemiye istemiye işe geldim :uhm:
Tatile ihtiyacım var , dinlenemediğim içinde işe gelmek tam bir eziyet oluyor
Çok suratsızım , herkese ters ters davranıyorum..:mymeka:
Ev hanımı olduğumu ve bütün gün uyuyup midye yediğimi hayal ediyorum :icecream:
Yani bu işe gelmemek sorunu tek sizde yok..

Son düzenleme:
Yazın sıcağında çalışmayan insanlar tatile, denize, eğlenmeye giderken işte çalışıyor olmak zor geliyordur. Zaten kapalı alana bu sıcakta kapanıp çalışmak kime zor gelmez ki. Ama belki bu havalarda çok zor şartlar altında çalışmak zorunda olan insanları da düşünüp gözünüzün önüne getirebilirseniz kendi işlerinizin daha rahat ve temiz ortamda olduğuyla kıyasladığınız zaman çok şanslı olduğunuzu düşünerek belki daha bir istekli olabilirsiniz. Kolay gelsin...

Ders verdiğim bir şirket var. Sabah söylene söylene kalktım yataktan.9'da evden çıkmam lazım, 9buçukta zor zekat çıktım."Toplantı falan çıksa da gitmesem" diye dua ederken telefon çaldı.Eşimdir diye açtım mızmız bir tonla.Şirket müdürü arıyormuş :"Winstonlight hocam, toplantımız çıktı ani , bik bik...dersi yarına ertelesek olur mu? " dedi. O an herhalde milli piyangodan büyük ikramiye bana çıksa bu kadar sevinmezdim."Yoldaydım ama tam da şirkete gelmiştim" falan dedim.İçimden "Salak! Adam şimdi "ee madem buraya kadar gelmişsiniz gelin yapalım dersi" dese ne diyeceksin diye de geçirmedim değil tabii :) Neyse kapattım telefonu ve eve zıplaya zıplaya gittim.
Ama yarına ne dua edicem bilmiyorum.İşimi seviyorum, şirketle de problem yok ama bu ara ben de çok bunaldım.Sanırım sıcaklar, stres ve tatil ihtiyacı.Ne bedenim ne de ruhum çalışmak istiyor.

bende sadece bende bu dert var diye dahada bi üzülüyordum, gerci öyle olsa ne fark eder, sanki yine calismak zor geliyo.
ama winsthonlight arkadasima cok güldüm, bende bahane bulup ise gitmesen bile ertesi günü düsünüyorum ve yine offf cekiyorum

mesela istenmeyen is degil, benim tek hayalim bu, ve elimdeki firsat bir numara, bunlarin bilincinde oldugum halde zor.

bence zor olan evliyken calismak, bekarken hic zorlanmiyordum.

Back
X