Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla öyle çalışan kadınlar biliyorumki maaş kartları eşinin elinde, kocasından çocuk gibi harçlık alan.
ama öyle ev hanımları varki yiyo içiyo geziyo, paranın hesabnı yapmadan aklına yattımı bişey hemen alıyo.
bu tamamen kişilikle alakalı, cazgırsanız, ayağınız yere sağlam basıyorsa, ev otursanızda çalışsanızda kafanıza koydunuzmu alırsınız.
ama yok pasif silik biriyseniz, çalışsanızda kıymet bilen olmuyor alın teriyle kazandığınız parada size itibar kazandırmıyor......
kesinlikle katılıyorum..
kimisi çalışmadan bir eli yağda bir eli balda yaşıyor, kimi de çalıştığı halde parasını yeme hakkı yok...
ben de yıllardır çalıştım ve çok yoruldum artık... kadın yaratılış itibariyle (genelde) duygusal ve kırılgan olduğu için, erkekler gibi düz mantık ve katı olamadıkları için, iş ortamı daha zor geliyor.. iş hayatı acımasız ve yorucu...
evlenince, hele bir de çocuk olunca çalışmak kadın için tam bir eziyet. çocuğu başkaları büyütüyor, buna çok üzülüyorum ben... gittikçe mekanik toplum olduk.. herkes maddiyat peşinde, daha çok olsun, herşeyimiz tam olsun, lüks yaşayalım... neden? bir çeşit eksik yesek ne olur? şükretmeyi unutur olduk.. dolaplarımız giymediğimiz elbiselerle dolu.. alışveriş manyağı olduk hepimiz...
çalışan bayanlar daha çok harcıyor, giyim kuşam, el içine giriyoruz, mecburuz işte...
annem "delinin getirdiği odun üstünü kurutmaz" der.. kazandığımız üste başa gidiyor, eee elde var sıfır...
çok doluyum...
kazandığımın harcadığımın hesabını veriyorum, çalışmaya zorlanıyorum ve artık hakikaten çok yoruldum...
ya allahaşkına biriniz bana evde oturmanın nasıl bir maneviyat kazandırdığını açıklar mısınız? çok merak ediyorum gerçekten. yemek, temizlik, çocuk bakımı manevi dünyamızı mı açıyor? bunları çalışan kadın da yapabiliyor hem de eşiyle paylaşıyor sorumlulukları. gerçekten anlayamadığım için soruyorum
ben kimseye yönelik olarak sormadım zaten, genel olarak konu içinde geçmiş diye merak ettim. işte stres oluyor tabi ki yoruluyoruz da ama evde de stres olabilir ve boş oturmadığımız sürece evde de yorulup stresi yansıtabiliriz öyle değil mi? mesela ben bütün gün temizlik yapsam sabahtan akşama kadar, çocuğum olsa ve eve gelse çamurlu ayaklarıyla eve girse acayip stres olurdum![]()
ben kırılgan felan değilim valla
hep erkekleri yönettim son yıllardaay ne güzel oluyor emir vermek , gık diyemiyorlar.
tamam minik hanım
neyse iki tarafada saygım sonsuz ama benim nazarımda çalışmalı kadın, üretmeli,dik durabilmeli.
yeri geldiğinde rest çekebilmeli![]()
Genel olarak söylemiştim zaten.