- 21 Şubat 2011
- 379
- 21
- 298
çalışmasam kesin kafayı yerim, şu an evli değilim ama evli olsam yine de evde oturmk istemezdm, her gün aynı sey, yemek yap, temizlk yap, komsulara git, çalısmak insanın dünyasını genişletir, benim annem 30 senelik ev hanımı kalktı işe girdi ve cok mutlu, ayrıca annemin kendini ifade etme yetenegi de olustu, calısan kadınlara erkeklerin daha da bi saygısı oldugunu dusunuyorum, asla calısmıcaksın diyen bir adamla evlenmeyi aklımdan bile gecirmem, bence kadın evlenince de calısmalı, ama tabi ne iş yaptıgı da cook önemli bir faktör kendisini çok geren, mutsuz bir işte calısması ve mutsuz bi sekilde eve dönmesi cok daha kötü olur..calısıp calısmama meselesi bence ne iş yaptıgına, ne sebeple calıstıgna ( mesela borc ödemen gerekior ve mutlaka calısmalısın) ve iş arkadaslarına göre değişiyor. benim gözlemim arkadslarımdan, evlenmeden önce calısan ama evlenince işten cıkan arkadasmların genelde cok bunaldıkları yönünde ve tekrar calısma istekleri oldugu yönünde. Calısmak zorunda olan ama işini sevmeyen arkadaslara sabırlar dilerim.
Son düzenleme: