ben 11 yaşımdan beri çalışıyorum ve liseye kadar dışarıdan okudum kendi imkanlarımla babam okutmak yerine ev yaptırdığı için zor geldi :) ama çalışmaktan hiç gocunmadım yeri geldi çıktım yeri geldi çalıştım ama o bekrakendi şimdi 1 yıllık evliyim ve evlendikten 25 gün sonra işe başladım ev kira maaşlar az ev almayı düşünüyoruz ve evler uçuk fiyatlarda kredi ödemeye başlasak en az 10 yıl mecbur çalışmak zorundayım onu geçtim yaşım 25 ve 35 yaşından sonramı anne olucam ben çıksam eşimin maaşı kiraya faturaya anca yeter çok karmaşık bi durum yani bide onca sene sigorta var bu işin ucunda ilerde emekli olmakta var ne bileyim işte imkanlar olsada en azından 1 evim olsa hemen çocuğumu yapardım sadece ev başka şeyde gözüm yok ama hayat işte yarını belli olmayan bugünü çelişkili bi hayat ,zaman ayırmaya gelincede gezmek tozmak parayla bakkala gitmek parayla evde oturmak dizi seyretmek bile parayla malum elektrik ,çalışmadan nefes alınmaz tabi bi yerden geliriniz yoksa eş veya emeklilik bide çok zenginseniz ama sadece erkeklerin çalışmasınada karşıyım üzülürüm ben neden o hep çalışsın onunda hakkı değilmi yatmak gezmek yaramı kanattın canım Allah herkese gönlüne göre versin ve banada en kısa zamanda ev versin :) çalışıp ödeme gücü versin