Çalışmak istemiyorum :(

Sevgilitweety

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
670
103
Eşim ev işlerine çok az yardım eder ama tabi onun yaptığıyla bir bayanım yaptığı aynı olurmu :KK43: birde hergün saat 8.30 da çıkıyorum eve gel 9 yemektir Bulaşık TIR derken kendime Zaman kalmıyor artık çok yoruldum evde oturmak istiyorum sosyal bir Hayatımız bile kalmadı çok geç çıkıyorum işten. Eşim Çık diyor ama borcumuz var çıkamıyorum :KK43:

Son düzenleme:
Borcunuzu biraz daha toparlayıp, cıkmalısınız isten. Cok harcama yapacagınıza, biraz daha idareli olursunuz. Yeterki huzurlu hissedin. Insan bir kere geliyor dünyaya :)
Doğru diyorsun canım,bende işsizlik ödeneği ile krediyi kapatırım diye düşündüm ama

Bende calisiorum bi kizim var..gercekten calismak ve ev zor ama sizin yerinizde olsam sizi zorlayacaksa bir is bulmadan cikmazdim..evde keyifle otutmanin hayaliyle buyuk sikintilar yasamayin bu seferde. . Ama niye 12 saat Calisilio onu anlamis degilim gercekten cok yipratici :KK43:

Tabi eve katkiniz ne ölçüde onu bilemiorum iissizlik odenegi sizi rahatlatacaksa evde bulundugunuz surede is arayabilirsiniz..bosken daha rahat bulursunuz. .

eşim bir holdingde güvenlik şefi 15 bin kredi çektik onu ödüyoruz yolsa tek maaş bir şekilde yeter ev kendimizin çünkü kendimi kovdurmak istiyorum ama beni başka mağazaya sürmekle tehdit ediyorlar

Tabi eve katkiniz ne ölçüde onu bilemiorum iissizlik odenegi sizi rahatlatacaksa evde bulundugunuz surede is arayabilirsiniz..bosken daha rahat bulursunuz. .
Asgari Ücret +yemek+prim alıyorum canım ayda 500 tl masrafım var sigara yemek falan eve pekde birşey kalmıyor kayınvalidem yardım da etmiyor aslında durumu da var

Onlarin sakin tehditlerine kulak asma evinizin uzaginda bi mağazaya gondermek icin neyi bahane edecekler..diyelimki bole bişeye kalkistilar..direk gidip is mahkemesinde dava acin..yildirma politikasi uyguladiklari ortaya cikinca tazminati hakediyorsunuz..kanunlar iscinin yaninda..yeterki haklarinizi bilin..

3yil calismissaniz zaten 3-4bin civarinda tazminat hakediyorsinuz..haklarinizi bilin ve haklarınizi bildiginizide isvereninize gösterin. ..emin olun tavirlari davranislari bile degisecektir size karsi...

Onlarin sakin tehditlerine kulak asma evinizin uzaginda bi mağazaya gondermek icin neyi bahane edecekler..diyelimki bole bişeye kalkistilar..direk gidip is mahkemesinde dava acin..yildirma politikasi uyguladiklari ortaya cikinca tazminati hakediyorsunuz..kanunlar iscinin yaninda..yeterki haklarinizi bilin..
Ama bunun için SÖZLEŞME imzalattıklar bize İzmir içerisindeki herhangi bir mağazaya gitmemiz için

yarim gün calis? Yani saatleri uygun baska bir ise gir. Veya suan calistigin yerde is saatlerini düsürsünler

X