• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak istiyorum ama..

sunflowr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
135
-54
98
29
Merhaba herkes 13 aylık oğlum var hamileliğimin 7. Ayına kadar çalıştım ama sonra bu zamana kadar çalışmadım ama güzel bir iş buldum sabah 8.30 akşam 6.30 hafta sonu 2 gun tatil çocuğuma annem bakacak. Ama çok üzülüyorum hem çocuğumu bıraktığım için hemde anneme yük olacak diye düşünüyorum. Annemin bel ağrıları var çokta sever oğlumu benden daha iyi bakiyor hatta ama üzülüyorum işte ona ayak bağı olmasını istemiyorum. Bu arada annem de istiyor ama benim çalışmak istediğimi bildiği için istiyor. Yani hana da kıyıp kızım ben bakamam demiyor. Annem 48 yaşında bu arada. Bana akıl verir misiniz nasıl yapmam lazım sizler nasıl yapıyorsunuz

Anneniz geçmiş. Ben daha çok çocuk için erken mi diye düşündüm ama mecbursanız çalışmaya yapacak bir şey yok.

48 yaş daha genç sayılır bulduğunuz işin şartları çok güzel kaçırmayın. Maaşınızı aldıkça annenize de hediyr alırsınız. Yada brlli bir ücret.

Merhaba herkes 13 aylık oğlum var hamileliğimin 7. Ayına kadar çalıştım ama sonra bu zamana kadar çalışmadım ama güzel bir iş buldum sabah 8.30 akşam 6.30 hafta sonu 2 gun tatil çocuğuma annem bakacak. Ama çok üzülüyorum hem çocuğumu bıraktığım için hemde anneme yük olacak diye düşünüyorum. Annemin bel ağrıları var çokta sever oğlumu benden daha iyi bakiyor hatta ama üzülüyorum işte ona ayak bağı olmasını istemiyorum. Bu arada annem de istiyor ama benim çalışmak istediğimi bildiği için istiyor. Yani hana da kıyıp kızım ben bakamam demiyor. Annem 48 yaşında bu arada. Bana akıl verir misiniz nasıl yapmam lazım sizler nasıl yapıyorsunuz
Ben sizin gibi iş bulsam çalışırım. Malesef öyle bi iş bulamadım o yüzden annem şu an bakma taraftarı değil. Kızım 8 aylık 1 yaşına girince dönmeyi düşünüyodum. Ama sanırım uygun saatleri olan bi iş olmadığı sürece çalışamıycam en azından bir süre.
Sizin vicdan yapacağınız bi durum yok annenizin yaşı da genç. Haftasonu zaten evdesiniz. Fırsatı değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Çalışma saatleri çok fazla ihtiyacınız yoksa biraz daha büyüsün. Bugünleri bir daha gelmeyecek çocuğunuzun. Size ihtiyacı var. Anneniz genç ama sağlık bazen yaşla orantılı olmuyor da. Kolaylıklar diliyorum

Anneniz ile aynı yaştayım,emekliyim düşük ama yapacak bir şey yok.Yine çalışıyorum.Boyun da belim de fıtık var.Çalışın bence gençken yaş ilerleyince iş bulmakta çalışmakta daha zor.

Merhaba herkes 13 aylık oğlum var hamileliğimin 7. Ayına kadar çalıştım ama sonra bu zamana kadar çalışmadım ama güzel bir iş buldum sabah 8.30 akşam 6.30 hafta sonu 2 gun tatil çocuğuma annem bakacak. Ama çok üzülüyorum hem çocuğumu bıraktığım için hemde anneme yük olacak diye düşünüyorum. Annemin bel ağrıları var çokta sever oğlumu benden daha iyi bakiyor hatta ama üzülüyorum işte ona ayak bağı olmasını istemiyorum. Bu arada annem de istiyor ama benim çalışmak istediğimi bildiği için istiyor. Yani hana da kıyıp kızım ben bakamam demiyor. Annem 48 yaşında bu arada. Bana akıl verir misiniz nasıl yapmam lazım sizler nasıl

48 yaş nedir ki? Kronik bir hastalığı falan mı var annenizin? Bel ağrısı dediğiniz biraz pilatesle, sporla, hareketle geçiyor. Madem bakmayı istiyor bırakın baksın. Belli ki siz de çalışmak istiyorsunuz, çalışın. En azından bir dener bakarsınız. Çocuk alışır bunca kadın anne olup çalışmaya devam ediyor.

32 aylıktı oğlum işe geri döndüğüm de,annem Allah razı olsun baktı.Ben de iyiki çalışmışım.Gerçi benimki büyüdü artık.19 yaşın da iyiki çalışmışsın anne diyor,her zaman.

İlk okumaya başladığımda bira erken mi dedim ama iş şartları güzel. Bu dönemde ctesi tatil olan iş bulmak çok zorlaştı malum. Annenizde genç. Çocuğa baktıkça hareket edip açılır merak etmeyin. Bu fırsatı kaçırmayıp şansınızı deneyin

siz kaç yaşına kadar çocuğunuza kendiniz bakmayı tercih edersiniz ve o zaman da tekrar benzer şartlar da bir iş bulacağınızın garantisi var mı?

Kiz cocuktan cok anneni dusunmussun. Annen cok yasli degil ki bakar 50 60 yasindakiler calisiyor bu devirde.

Back
X