Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba. Ben üniversitede okuyorum. Yaz döneminde boş boş durmaktansa çalışmak istiyorum. Ama daha önce hiç çalışmadım. Zayıf yapılı biriyimdir biraz. Nerelerde çalışabilirim fikir verir misiniz :)
Cevap için teşekkürler :) Arkadaşlarım bunların çok yorucu olduğunu söylüyorlar. Ayrıca hiç çalışmadığım için de biraz gözüm korkuyor. Tabi yorucu olmayan iş yok. Benim aklıma kozmetik(gratis,rossman gibi yerler), marketlerde ürünü tanıtımı yapmak falan geliyor.
Hanımlar merhaba. Ben üniversitede okuyorum. Yaz döneminde boş boş durmaktansa çalışmak istiyorum. Ama daha önce hiç çalışmadım. Zayıf yapılı biriyimdir biraz. Nerelerde çalışabilirim fikir verir misiniz :)
ingilizce disinda dil biliyorsan turist karsilama vs yapabilirsin ama sadece ing biliyorsan bu tur organizasyonlarda (ozellikle yaz donemi) is bulabilecegini zannetmiyorum.
iyi bir okulda okuyorsan ders de verebilirsin.