Calismak istiyorumm

Derinmevzu

Derinmevzu
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
233
85
98
Merhabalar wvet ben cok calismak istiyorum bunaldim yasadigm yerde ve ortamda bir dogru arkadas bulamadim yada sorun bende gozlemlerim su ki dosluklar hep menfaat ve cikar iliskisi icinde surup gidiyor ve ben ciddi anlamda bunaldim evdeydim coxugum var karar verdim cocugu yakinda bi kres var yarin oraya goturwcegim amacim su coxugum bi sosyal faaliyet icine girsin ozguveni yerine gelsin tek amacim bu kendim ocin dusundugum daha okul bitmedi disardan okuyorum az bi dersim kaldi sonra mezunum sosyal pol bakanligina bagli bi bolum rehabilitasyon merkezlerinde fln calisabiliuo musum ama yarin bi gidecem bakalim ne olacak aranizda rehabilitasyonda calisan varmi varsa durumlar nasi birde sizce kresin cocuguma faydasi olurmu baslangicta yarim gun vericem cocugu krese giden bilgilendirebolirmi simdiden saolun saglicakla kaliniz

İnanın çalışma hayatı öyle dostluk oluşturacak yer değil.. eğer oysa fikriniz tam tersi insanların sahtelikleriyle yüz yüze gelip içinize kapanıyorsunuz ! ben bir holdingte çalışıyorum ve maalesef ki hiç dost olan yok yüzlerce kişiden hele de bayanlar..merabamız var ara ara ayak üstü muhabbet.. 5 yıldır iş hayatındayım ne iş hayatında dostluk kuran gördüm ne de ben kurdum :)

Hic cvp yok hayret
Harfleri eksik yazmışsın ve karışmış biraz

Kısaca 2 soru var

1- Rehabilitasyon merkezinde çalışmayı düşünüyorum. Çalışanlar varsa fikir verebilirler mi ?

2- Çocuğumu kreşe vereceğim. Kreşe verenler memnun mu çocuğun sosyalleşmesine katkı sağlıyor mu?

Merhabalar wvet ben cok calismak istiyorum bunaldim yasadigm yerde ve ortamda bir dogru arkadas bulamadim yada sorun bende gozlemlerim su ki dosluklar hep menfaat ve cikar iliskisi icinde surup gidiyor ve ben ciddi anlamda bunaldim evdeydim coxugum var karar verdim cocugu yakinda bi kres var yarin oraya goturwcegim amacim su coxugum bi sosyal faaliyet icine girsin ozguveni yerine gelsin tek amacim bu kendim ocin dusundugum daha okul bitmedi disardan okuyorum az bi dersim kaldi sonra mezunum sosyal pol bakanligina bagli bi bolum rehabilitasyon merkezlerinde fln calisabiliuo musum ama yarin bi gidecem bakalim ne olacak aranizda rehabilitasyonda calisan varmi varsa durumlar nasi birde sizce kresin cocuguma faydasi olurmu baslangicta yarim gun vericem cocugu krese giden bilgilendirebolirmi simdiden saolun saglicakla kaliniz

İş ortamında dostluk yoktur. Sen iyi olsan diğeri seni potansiyel rakip görür. İş ortamında herkesle iyi ilişki kurup özelini asla anlatmamak gerekiyor. Bahsettiğiniz menfaat çıkar ilişki iş yerinde doruk noktadadır.

Harfleri eksik yazmışsın ve karışmış biraz

Kısaca 2 soru var

1- Rehabilitasyon merkezinde çalışmayı düşünüyorum. Çalışanlar varsa fikir verebilirler mi ?

2- Çocuğumu kreşe vereceğim. Kreşe verenler memnun mu çocuğun sosyalleşmesine katkı sağlıyor mu?
Ve yine Bir-Dost Bir-Dost dokunuşu tüm konuyu güzelleştirir.

kreş tabi ki çocugun sosyalleşmesi için olmazsa olmaz.hem kendi yaşıtı arkadaşlarıyla paylaşımları oluyor hem de anneye gün boyu bağımlı olmadığı için kendini güçlü hissediyor çocuklar.yalnız kreş ortamını kabul edicek mi yoksa zorla sürükleyerek mi gidicek ? önemli olan bu

Sen çalışınca kreşi de yarım gün düşünüyosun çocuğu kim alacak, evde kimse var mı?

Ise gir cocugunuda krese ver her ikinizede bircok yarari olur. Isten bir sosyal cevre edinirsin ama is arkadasini ozel hayatina sokmani anlatmani karistirmani tavsiye etmem bircok sorun dogabilir burdaki konulari az cok giruyorsa hic hayirli olmuyor istekilerle fazla samimiyet. Ha insan icine girersin sana cok faydasi olur orasi kesin.

Onerileriniz icin saolun benim asil soak istedigim aceba aranizda rehabilitasyonda calisan varmi ozel egtmde fln

Back
X