- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
Hala keskın yorumlar yapıyorsunuz. Ne demek el kadar masum savunmasuz cocugu ortada bırakmak. Calısan anneler yavrularını ortada bırakıyor yani. Onemlı olan cocukla kalıltelı zaman gecırmek, kımse cocugu dogar dogmaz ıse baslamıyor zaten en az 4 aylıkken baslamıs oluyor. Maddı ımkanı elverense ucretsız ızın alıyor, ama malesefkı yasadıgımız ulkede ıssızlık had safhada oldugu ıcın ınsanlar 3 yıl ıs hayatına ara veremıyorlar. Herkes cocugunu en az 3 yasına kadar buyutmek ıster, sızın dedıgınız gıbı ortada bırakma ıstemez! Tuzu kuru olanların boyle yorum yapmasına sasırmıyorum gercidediginiz seyler benim sorunum degil ne yazik ki..ben ulkenin sistemini tartismaya actigimi da hatirlamiyorum..ayrica analiz yapmadim,pedagoglarin basbas bagirdigi seyi buraya yazdim o kadar..
16 haftalikken cocugunu ici rahat edip bakiciya teslim edecek olan kisiler kendince haklidir haksizdir bunun tartismasina girecek degilim acikcasi ama cocugu dogurmayi goze aliyorlarsa bi B planlari olmasi lazim...beni ilgilendiren konu el kadar savunmasiz ve anneye muhtac bebegi ortada birakmak..
kimse kor topal akil hastasi olmaz bakiciyla ya da kreste buyuyunce ama ergenlikte ve evlilik hayatinda genelde degmeyecek birini hayatinin merkezine koyar ve o kisinin etrafinda doner durur,kaybetme korkusuyla sevdigi kisiye yapisir ya da kiskanclik krizleri gecirir..bunu ben demiyorum bilim diyor.