Çalışmak mı ev hanımlığı mı

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
Kızlar 8 aylık evliyim antalyadayım eşimin iyi bi işi ve mesleği aylık gelirimiz çok iyi bana da istediğimiz kadar verir kısmaz beni yani benim ailemin de durumu çok iyi aylık maaş yolluyorlar sigortam yatıyo saolsunlar ama nedense bu ara çalışmak istediğimi fark ettim sıkılmıyorum evde aslında ama karar veremiyo ailem çalışmamı istyo kendimi geliştirmem için daha öncede babamın yanında çalıştım çalışma ortamını pek bilmiyorum siz ce nolarsa olsun çalışmalı mıyım napmalıyım karar veremiyorum

Kızlar 8 aylık evliyim antalyadayım eşimin iyi bi işi ve mesleği aylık gelirimiz çok iyi bana da istediğimiz kadar verir kısmaz beni yani benim ailemin de durumu çok iyi aylık maaş yolluyorlar sigortam yatıyo saolsunlar ama nedense bu ara çalışmak istediğimi fark ettim sıkılmıyorum evde aslında ama karar veremiyo ailem çalışmamı istyo kendimi geliştirmem için daha öncede babamın yanında çalıştım çalışma ortamını pek bilmiyorum siz ce nolarsa olsun çalışmalı mıyım napmalıyım karar veremiyorum

valla evlilikte çalışmak beni zorluyor açıkcası, bana kalsa çalışmak istemiyorum ama durumlar mecbur çalışmayı gerektiriyor, babanızın sigortanızı flan yatırıyormuş sanırım o konuda şanslısınız ama içinizde kalmasın bence çalışın duruma göre devam edersiniz ya da etmezsiniz, gerçi gelecek açısından çalışmak önemli,malum neler okuyoruz kadınlar kulubünde, erkek milletine pek güven olmuyor biranda ortada bırakınca kala kalıyor insan

Antalyada size uygun ne gibi bir is olabilir? Yazin asiri sicak kisin ise cok yagisli bir yer. Ben sizin yerinizde olsam calismam. O sicaklarda disari adim atmak iskence.

eger ıhtıyacınız yok ıse calısmayın tabı
ooo ben evde olsam bı suru sey yaparım semınerlere gıderım

Tamamen tercih meselesi
çalısiyodum bıraktım yine çalışmak istedim yine bıraktım şimdi çalışsammi die düşünüyorum tamamen imkan ve istek dâhilinde verilen kararlar bunlar

sigortan yatıyor, ailen maaş yolluyor, eşinin geliri iyi... neden iş dünyasının pisliğini çekesin ki? zaten sigortamız yatsın ve belli bir gelirimiz olsun diye çalışmıyor muyuz sen de ikisi de var... ilerde eşin olmasa bile sana maddi destek olabilecek bir ailen var... ayrıca babanın iş yerinde çalışma olanağın da var, ha evde sıkılıyorsan ilgi alanına girecek bir kurs falan bul, kendini geliştir. mesela bende sıkıldım bu aralar, ingilizce kursuna yazıldım. çok da iyi yapmışım, çok faydalı oldu bana...

Durumunuz iyiyse özel sektörün kahrı çekilmez bence. Bende antalyaya evlenip geldim kamu olmadıkça calisamam sanırım. Bol bol kitap oku evde ben gibi :)

Mesleğiniz varsa onu yapmak isteyebilirsiniz kafanıza göre bir iş bulursanız. Yani ben durumum iyi de olsa o kadar okumuşum boşuna mı çabaladım der çalışmak isterim yine de ama eğer bir mesleğiniz yoksa durumunuz da iyiyse bence hiç iş stresi çekmenize gerek yok. Bir sürü kurs falan var hem hobi olur hem sosyalleşip kendinizi geliştirirsiniz.

bi yanım çalışmalısın diyor bi yanım amaaaaan para varsa ne çalışcan diyo :KK70: çalışman sosyallik ve kendini geliştirmek adına iyi olur ama bi yandan da iş hayatının stresi özel sektörün köleci tavrı var. bence hobi kurslarına gidebilirsin.ben olsam pastacılık kursuna giderim consept pasta kurabiye yapmayı öğrenip evden siparişle pasta yaparım :)

İhtiyacım olmasa, sigortam yatsa hiç iş dünyasının kahrını çekmem doğrusu. Onun yerine kendime meşgaleler bulurum başlarda kurslar vs cazip gelebilir ama sıkılırım diyorsan vakıf veya derneklerin gönüllü yapılan faaliyetlerine katılabilirsin. Hem birilerine faydan dokunur hemde vaktini değerlendirmiş olursun..

kursa gidebilir yada derneklere, yardım kuruluşlarında gönüllü çalışabilirsiniz. illa çalışmak istiyorsanız mesleğinizi öğrenmemiz lazım. mesleğiniz yoksa çalışmaya da gerek yok.

kursa gıdebılırsınız calısmak yerıne
ev hanımlıgı baslı basına ıs
ısı bıraktım oyle evlendım ben

Valla ben ev hanimiyim.ama bebegim kucuk ve baska sehirdeyim ve esimin isinde dolayi surekli bi duzenimiz yok o yuzden calisamiyom ama ailene katiliyorun dunyanin binbir turlu hali var calis gelistir sosyalles maddi ozgyrluk sagla izguvenin yerine gelsin evde olmak bi sure sinra psikolojisini bozuyo insanin kocana sarxagina aksam gelince konusxak konunuz olur seni desteklitorum calisma konusunda:)

X