ÇALIŞMAKTA KARARSIZIM SİZCE?

iş hakkında

• maddi ihtiyaç yoksa çalışmamalı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

ESELA1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
1.867
1.532
133
Merhaba arkadaşlar yıllar içinde çoluk çocuk vs derken iş hayatını unuttum ,aşırı monotonluk var hayatımda...ayrıca herkes gibi bir sürü sıkıntılardan geçtim ama şuan daha iyi bir hayatım var şükür...ssk başlangıcım erken yaklaşık 5 yıl daha çalışmam lazım 7 yıl sonrada erken emeklilik hakkım mevcut..asgari şartlarda iş buldum ,ama mesaisi fazla sizce tempoya ayak uydurabilirmiyim ?çocuklar büyük.. hem maddi destek, hemde ssk için iyi olacak ama yinede bir korku var üzerimde neden acaba (iş üretim elemanı)?

İşleyen Demir pas tutmaz ve ilerde emekliliğin tadını çıkartmak varken hiç kaçırmayın fırsatı hakkınızda hayırlısı olsun
sagolun uzun yıllar iş hayatından uzak kalmamla alakalı galiba korkum ,birde çalışırken ev işi ,yemek vs nasıl çözülür gibi amatörce korkularım var..yaş ilerleyincede iş bulmak zor ve mecburen ssk süremin dolması gerekiyor ,mesaisiz iş bulabilir miyim ki bu işe başlamasam bilemedim..

Erken emeklilik için değer diyorsaniz çalişilabilir.
Daha uygun şartlarda az mesaili part olarak da olabilir.
Çalismak için adim atin daha sonra tempoya ayak uydurabilirim diyorsaniz denenebilir.
uzun yıllar iş hayatından ayrı kalınca çok bir seçenek yok ,yaşımda ileri ve genelde vardiyeli çalışma sistemi mevcut işyerlerinde..iş çok steril biriş saglık sektöründe ama saatleri uzun ..sonra pişman olurmuyum gitmezsem bilemedim açıkçası ..

sagolun uzun yıllar iş hayatından uzak kalmamla alakalı galiba korkum ,birde çalışırken ev işi ,yemek vs nasıl çözülür gibi amatörce korkularım var..yaş ilerleyincede iş bulmak zor ve mecburen ssk süremin dolması gerekiyor ,mesaisiz iş bulabilir miyim ki bu işe başlamasam bilemedim..
Çocuklarınız büyükse alıp karşınıza konuşun çalışırsanız artılarını ve eksilerini onlardan yardım edebilecekleri konulardan destek isteyin iş bölümü yapın size sadece yemek ve çamaşır kalacak şekilde herkes üzerine düşen işi yaparsa sorun kalmaz ama kesinlikle çalışın derim

Çocuklarınız büyükse alıp karşınıza konuşun çalışırsanız artılarını ve eksilerini onlardan yardım edebilecekleri konulardan destek isteyin iş bölümü yapın size sadece yemek ve çamaşır kalacak şekilde herkes üzerine düşen işi yaparsa sorun kalmaz ama kesinlikle çalışın derim
haklısınız en azından denemek lazım ..sagolun

uzun yıllar iş hayatından ayrı kalınca çok bir seçenek yok ,yaşımda ileri ve genelde vardiyeli çalışma sistemi mevcut işyerlerinde..iş çok steril biriş saglık sektöründe ama saatleri uzun ..sonra pişman olurmuyum gitmezsem bilemedim açıkçası ..
Sizi çok zorlarsa çikarsiniz en fazla acabalar gitmedim keşkeler kalmaz içinizde yeter ki isteyin ben başarabilirim deyin .

Ay valla delirecem(Sadece sizin için demiyorum) Çalışsam mı çalışmasam mı bir soru değil arkadaşlar. Siz kendi ayaklarınız üzerinde durmak için, sosyal olmak için, bütün gün evde oturup dedikodu ve ev işi yapmaktan başka şeyler görün diye çalışmanız lazım. Yok ben kendi çocuğumu kendim büyütmek istiyorum, yok kocam izin vermiyor, yok maddi durumum iyi. Yarın o çocuğun okula başlar tek başına evde kalır yalnızlıktan ona buna sararsın, o koca gider başkasına aşık olur hiçbir dayanağım yok nasıl boşanacam dersin ya da iflas edersiniz kocanın getireceği bir lokmaya mecbur kalırsın.

Bi de sadece maddi ihtiyaçtan çalışılsa, zenginlerin eşleri hiç çalışmazdı. İnsan paranın yanı sıra, kendine saygısından, bir iş başarmış olmak için çalışıyor.

Deneyin ben ce. Yapamazsanız başka bir iş bakarsınız.

Back
X