psikiyatriste gitmenizi öneriyorumMerhaba arkadaslar, yakin zamanda is degistirdim. Özel sektorde beyaz yaka olarak calisiyorum. 1 ay oldu yeni isime baslayali. Onceki isimde yeterince yipranmistim. Yine ayni departmanda sorumlu olarak calisiyordum. Fakat taciz, hakaret, azarlanma… Bu beni zaten cok yiprattigi icin is degistirdim. Fakat suan ozellikle de yeni is degistirmemden kaynakli mi bilmiyorum. Asla calismak istemiyorum. Sadece uyumak ve evde Kalmak istiyorum. Bu durumdan bir an once kurtulmam lazim. Cunku calismadan da duramam. Hem maddi hem manevi… ne yapmamı önerirsiniz. Tükenmiş hissediyorum
Tukenmislik sendromuna girmis olabilirsin. Yapmaktan keyif aldigini seyleri yap kendine vakit ayir. İnşallah düzelirsin canim. Yiprandigin icin boyle gecmezsede yardim al.
Mobbing mi uyguluyorlar.Yoksa iş mi yorucu.Merhaba arkadaslar, yakin zamanda is degistirdim. Özel sektorde beyaz yaka olarak calisiyorum. 1 ay oldu yeni isime baslayali. Onceki isimde yeterince yipranmistim. Yine ayni departmanda sorumlu olarak calisiyordum. Fakat taciz, hakaret, azarlanma… Bu beni zaten cok yiprattigi icin is degistirdim. Fakat suan ozellikle de yeni is degistirmemden kaynakli mi bilmiyorum. Asla calismak istemiyorum. Sadece uyumak ve evde Kalmak istiyorum. Bu durumdan bir an once kurtulmam lazim. Cunku calismadan da duramam. Hem maddi hem manevi… ne yapmamı önerirsiniz. Tükenmiş hissediyorum
Aslında bu durum herkeste var, eve gidince çalışmayı özlersin, çalışınca evi özlersin. Ya yaptığın işi seveceksin, ya sevdiğin işi yapacaksın ki hiç çalışmamış gibi ol.Merhaba arkadaslar, yakin zamanda is degistirdim. Özel sektorde beyaz yaka olarak calisiyorum. 1 ay oldu yeni isime baslayali. Onceki isimde yeterince yipranmistim. Yine ayni departmanda sorumlu olarak calisiyordum. Fakat taciz, hakaret, azarlanma… Bu beni zaten cok yiprattigi icin is degistirdim. Fakat suan ozellikle de yeni is degistirmemden kaynakli mi bilmiyorum. Asla calismak istemiyorum. Sadece uyumak ve evde Kalmak istiyorum. Bu durumdan bir an once kurtulmam lazim. Cunku calismadan da duramam. Hem maddi hem manevi… ne yapmamı önerirsiniz. Tükenmiş hissediyorum
İş çok yorucu. Yetişmek için çabalıyorum. 1 ay oldu fakat sanki yıllardır orada çalışıyormuşum gibi herşeyi bilmem gerekiyor. Birde önceki yıpranmışlık tabi. Üst üste geldiMobbing mi uyguluyorlar.Yoksa iş mi yorucu.
Direkt iş değiştirdim bu işi bulunca. O yüzden öyle bir fırsatım olmadıKeske imkan olup bi iac ay dinlenseydiniz yeniden çalışmaya baslamadan
İş hayatından soğumuş olabilirsiniz, iş değiştirseniz bile aynı durum devam edebilir.Merhaba arkadaslar, yakin zamanda is degistirdim. Özel sektorde beyaz yaka olarak calisiyorum. 1 ay oldu yeni isime baslayali. Onceki isimde yeterince yipranmistim. Yine ayni departmanda sorumlu olarak calisiyordum. Fakat taciz, hakaret, azarlanma… Bu beni zaten cok yiprattigi icin is degistirdim. Fakat suan ozellikle de yeni is degistirmemden kaynakli mi bilmiyorum. Asla calismak istemiyorum. Sadece uyumak ve evde Kalmak istiyorum. Bu durumdan bir an once kurtulmam lazim. Cunku calismadan da duramam. Hem maddi hem manevi… ne yapmamı önerirsiniz. Tükenmiş hissediyorum
Aşırı uzun çalışma saatleriİş hayatından soğumuş olabilirsiniz, iş değiştirseniz bile aynı durum devam edebilir.
Başka işe bakayım, oraya girip yine tükenmişlik bu böyle devam eder..
Gunluk rutinler belirleyin mesela ilk gittiğinizde yarım saat sadece kendinize ait bir zaman belirleyin hemen işe girişmek yerine videolar izleyin, gündemi okuyun vs.
Orayı hem kişisel aktivite hem iş ortamı gibi düşünebilirsiniz. Bu şekilde bir süre daha idare edersiniz
Maalesef Turkıye'de çalışma saatleri çok uzun ve insanı zaman zaman bunaltıyor ve yoruyor.
O bıkmışlık ve bitkinlik hali bende de var, şimdi akşamları yürüyüş yapmaya başlayacağım yoksa bu beden uzun süre taşıyamayacak beniAşırı uzun çalışma saatleri
Hayat kalmıyor resmen
Ben de bıktım cidden
Konu sahibi aynı duyguları yaşıyorum senle
Eve gidip uyumak istiyorum
Dışarı bile çıkmak gelmiyor içimden
Aynen ben de öyleO bıkmışlık ve bitkinlik hali bende de var, şimdi akşamları yürüyüş yapmaya başlayacağım yoksa bu beden uzun süre taşıyamayacak beniMasabaşı çalıştığımız için hareketsizlik, ağrılar vs sabahları kapıdan kendimi nasıl dışarı atıyorum hatırlamıyorum.
Keşke, fakat ihbar süremden sonra hemen başladım. Bakalım belki geçici bir durumdur.Keske imkan olup bi iac ay dinlenseydiniz yeniden çalışmaya baslamadan
Gerçekten çok uzun ve çok erken işe başlıyorum. 7:30 mesai. Umarım çabuk atlatırız bu dönemi.Aşırı uzun çalışma saatleri
Hayat kalmıyor resmen
Ben de bıktım cidden
Konu sahibi aynı duyguları yaşıyorum senle
Eve gidip uyumak istiyorum
Dışarı bile çıkmak gelmiyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?