- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adalet mezunuyum
Emin olun doktor da olsanız akademisyen de olsanız arkanızdan konuşacaklar. Bunun işle güçle kariyere ilgisi yok. Milletin ağzı torba değil ki büzemezsiniz. Siz paranızı kazanmaya bakın. İleride de güzel kariyer imkanlarınız bile olur. Bir arkadaşım liseden sonra gitti kırmızı logolu 3 harfli markette işe girdi. Ben daha üniyi bitiremeden o müdür yardımcısı olmuştu. Önününüze güzel imkanlar da çıkacaktır. Yeterki pasif kalmayın girişken olun.Bende ayni fikirdeyim tabiki. Gayet guzel calismissiniz. Zaten egosuz insanlara hasret kaldık. Benim bunu soyleme amacim bircok kez duydum kendilerinden Ayy surda calisiyor ayy sunu giymis giyinmeyi bilmiyor tarzi insanlar. Baskasina diyen bana da der ama karnimi da o doyurmuyor sonuc olarak
2020 kpssyi bekliyorum acikogretimden edebiyatta okuyorum tabiki mulakatlara girecegim bu sene ama simdilik bu isi degerlendirip degerlendirmemek konusunda kararsiz kaldimbu arada adalet mezunuymuşsunuz yeni gordum. Adalet bakanlığı alımlarını takip ediyor musunuz? Bilgisayar ve klavye kullanımınız iyiyse sınavlara girip adliyede katip olursunuz belki.
Adalet mezunlarına öncelik veriyorlar hem.
Evet cok haklisiniz. Adim atmaliyim ufakta olsa. Oturarak sadece insanlarin hayatini izliyorumEmin olun doktor da olsanız akademisyen de olsanız arkanızdan konuşacaklar. Bunun işle güçle kariyere ilgisi yok. Milletin ağzı torba değil ki büzemezsiniz. Siz paranızı kazanmaya bakın. İleride de güzel kariyer imkanlarınız bile olur. Bir arkadaşım liseden sonra gitti kırmızı logolu 3 harfli markette işe girdi. Ben daha üniyi bitiremeden o müdür yardımcısı olmuştu. Önününüze güzel imkanlar da çıkacaktır. Yeterki pasif kalmayın girişken olun.
2020 kpssyi bekliyorum acikogretimden edebiyatta okuyorum tabiki mulakatlara girecegim bu sene ama simdilik bu isi degerlendirip degerlendirmemek konusunda kararsiz kaldim
milyonlarca insan yapıyorda, sen neden yapamıyorsun...işe alınırsan yarım günde tüm korkuların bitecek...özgüvensiz görünürsen işede almazlar haberin olsun:)Kizlar selaam. Hundan onceki konularimda bahsetmistim. Ise girme korkum var. Hicbirseye el atamiyorum. Evdeyim tum gun. Ailemden gelen parayla geciniyorum. 24 yasindayim ve nisanliyim. Bunlari soyledikten sonra tabiki calismam gerektigi bariz belli. Is basvurularinda bulunmustim. Bugun bir tanesi dönüş yapti. Magaza satis danismani olarak. Magaza tam merkezi yerde herkesin ugrayacagi kalabalik bir yer. Avm magazalari gibi degil. Simdi gorusmeye gidicem ama icimdeki korkuyu nasil yenecegim bilmiyorm. Hemen aklima yapamazsam dusuncesi geliyor. Cevremde boyle calisanlara ezik gozuyle bakanlar cok. Mesela arkadaslarim vs alisverise gelirde kucumserler diye korku oluyor içimde. Ama bir yandan korkularimi, endiselerimi yenebilirim bir anda calisarak. Icimi nasil rahatlatacagim? Sizce yapabilir miyim?
Haha aynısını ben yapmıştım. O da kazansın diye 1 araba malzeme almıştımYıllar önce bir arkadaşım mağazada çalışmaya başlamıştı,prim alıyordu sattığı ürün karşılığı , sırf onun için işime yaramayacak bir sürü şey almıştım
Siz mağazada çalıştığınız için küçümseyecek insanlarla arkadaşlık etmeyin zaten.
Çalışmaktan korkmayın, insanların düşüncelerini önemsemeyin bu kadar.