Çalısmali miyim?

Keyfinize nasil geliyirsa hanfendi... kadin kadinin dusmani diye bosuna demiyorlar vallahi:)
Size düşman lazım değil ki, en büyük düşmanınız kendiniz. Asla" ama o erkek " demem diyorsunuz fakat bu işin lafta kalan kısmı, icraate bakıyoruz tam tersi. Ben çalışmadığım zaman onun parasını yedim dediğiniz ne peki??? Evde onun yemeğini, çamaşırını, bulaşığını bilumum temizliğini yapıp bunun karşılığında barınma ve karın tokluğuna hizmet üretmek. Bütün bunları yapmadan parasını yemeye çalışın bakalım yediriyor mu? 3 gün ev işi ,yemek yapmayın ne işe yararsın seni mi besleyeceğim lafını duymazsanız hiçbir şey bilmiyorum.

Birikim mi yapiyorsunuz? Ben calisirken direk ona yolluyirdum. Icinsen ihtiyacim kadarini alip. Caktirmadan cook cuzzi de olsa kenari koyuyordum ama
Eşimle birikimimiz ortak. Ayrı gayrı yok. Ama benim gelecekten bahsettiğim hem 17 senenin kıdemi yönünden hem de sonuçta sigorta yönünden. Ayrıca çalışmanın sana verdiği özgüven ve problem çözme yeteneği hayatta daha güçlü olmanı sağlıyor. Çalışmaya alışan bir kadın zor durumda kaldığında çalışmak ona koymuyor ama evde oturmaya alışmış bir kadın ben nasıl yapıcam, ne yapıcam diye düşünüyor.

Yerinde olsam işten değil, kocadan vaz geçerdim.

Sana köle muamelesi yapan adam için niye güvencen, işinden vaz geçeceksin? Ilerde boşanma olabilir, ölüm kalim, engelli kalma olabilir. Emekliliğin olmazsa, hep sadece çocuklarami güveneceksin?

Back
X