- 25 Aralık 2020
- 6.008
- 21.613
- 298
- 41
- Konu Sahibi MoonlitSoul
mesela çocuğunuz okula başladığında sınıfının yarısı suriyeli olacak -çünkü istatistikler bunu gösteriyorAylardır travma yaşayan kızım bıraktığım komşumda sinir krizleri geçirip bir türlü ikna olmadı ve kendi yerden yere attı. Ben de kızımın fiziksel ve psikolojik sağlığını tam zamanlı işime tercih ettim.
Yine olsa yine yaparım pişman değilim.
suriyeli kızların büyük kısmı başörtülü olacak sınıfta, mesela. 3.4. sınıfta evlendirilmeleri olası. kadın-erkek, aile, şiddet gibi konularda bizim ülke ortalamamıza göre çok farklı bir anlayışları var kendilerinin.
şiddet uygulayan, madde kullanan, cinsellik yaşayan çocuk sayıları o kadar artmış olacak ki böyle olaylar için okula gelmeyin denecek artık ortaokul çağında geldiğinde, ölmedikçe sorun sayılmayacak
gidişatımız bu, şimdiden böyle olan okullar var ama sizin mahalleniz henüz kurtarılmış bölge zaar
yani merak ediyorum ne yapacaksınız tam zamanlı işiniz olmadan da özele filan gönderecek kadar zengin misiniz? aileniz mi zengin?
yurtdışına mı çıkacaksınız?
bu ülkede yapmışsınız o çocuğu , ülke böyle bir yer ,sizin sorun edecek çooooooook daha büyük sorunlarınız var, hatta o sorunları çözmek için asıl işinize ihtiyacınız var