- 27 Ağustos 2013
- 430
- 111
- 48
çeyiz beni öldürüyor zaten daha ona başlamadım bile bir liste yaptım sonra içim şişti bir daha bakmadım listeye![]()
aa hayırlı olsun. ne kadar var düğüne canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çeyiz beni öldürüyor zaten daha ona başlamadım bile bir liste yaptım sonra içim şişti bir daha bakmadım listeye![]()
teşekkürler tatlımaa hayırlı olsun. ne kadar var düğüne canım?
teşekkürler tatlımtarih net değil daha yeni sözlendik öbu yaz değil de diğer yaza olur sanırım
![]()
baya uzun hemdesen de bendensin uzuuuun nişanlılık dönemi
daha alma şimdiden. ben daha 1-2 aydır almaya başladm![]()
baya uzun hemdeolur ya olur da annem liste yap bir kerede alcaz diyor benim de ondan gözüm korktu kapattım hemen listeyi
![]()
kahvaltı takımı çok kullanırım ben ya ondan vazgeçememKızlar çeyiz için altın formül temel ihtiyaçlardan başlamak fuzuli süslere veya aynı şeyin pembesine ayrıca para harcamayın. Kahvaltı takımı almayın hatta. Çok gereksiz bence.
istanbuldan alacağım da o yüzden birkerede olması lazımbenim annem de öyle demişti ben de onu bekledim bakalım alıyoruz yavaş yavaş. bir kerede alınması da çok zorr![]()
Ben iyi ki almamışım diyorum ya bir pazarları kahvaltı yapıyoruzkahvaltı takımı çok kullanırım ben ya ondan vazgeçemem![]()
kahvaltı takımları benim bebeklerim ya çok seviyorummBen iyi ki almamışım diyorum ya bir pazarları kahvaltı yapıyoruz
Haftada bir kullanacağım tabak çanağa iyi ki para vermemişim. Ucuz da değil namıssızlar![]()
ben mutfaktaki büyük eşyaların hepsini (misafirlik takımlar, çkb, kahvaltılık takımı, çelik ve seramik tencereler) schaffer'dan aldım canım. kampanya vardı.kahvaltı takımları benim bebeklerim ya çok seviyorumm![]()
tamam canım alacağım zaman aklımda bulunsun teşekkür ederimben mutfaktaki büyük eşyaların hepsini (misafirlik takımlar, çkb, kahvaltılık takımı, çelik ve seramik tencereler) schaffer'dan aldım canım. kampanya vardı.
sana da tavsiye ederim.
merhaba canım,Merhaba hanımlar,
Ben 24 yaşındayım, 6 aylık evliyim. Şimdiye kadar birkaç iş yerinde çalıştım ama işi sevsem de sevmesem de hep aynı hislere kapıldım.
Sabahın kör vaktinde kalkıp işyerinde soluğu almak, akşam yorgun argın eve gidip ancak yemek yemeye derman bulabilmek, patronumu eşimden daha çok görmek gibi şeylerin arasında hep "aslında yaşamadığımı" hissettim.
Geçim sıkıntım olmasaydı zevk için yine çalışırdım ama kendi işimde. Hobilerimden iş meydana getirirdim.
Canım sıkıldıkça kapatır çıkar, gezer dolaşır, denizin kokusunu içime çeker, evime gidip bir tatlı yapardım. Sonra da afiyetle yerdim mesela..
Ama maalesef bunlar yalnızca hayal. Ben feci halde sıkılıyorum ve hayatın boşa akıp geçtiğini hissediyorum. Yaşamanın "çalışmak"tan çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum ama düşüncelerim yalnızca düşünce olarak kalıyor ve mutsuz hissediyorum.
Benim gibi düşünenler varsa fikir alışverişinde bulunalım.
Bu arada benim gibi düşünmeyenlerden akıl isteseydim konuyu Bir Derdim Var bölümüne açardım. Amacım sohbet. Umarım anlaşılmışımdır. Teşekkür ederim.
Her kelimesine katılıyorum.merhaba canım,
bende 24 yaşında ve evliyim.
bu düzen ancak patronlara hizmet ediyor işçiyi düşünen yok.patron üç kuruş maaş veriyor ama sanki bizi satın almış gibi davranıyor,işten çıksan iş bulmak zor ayriyeten hepsi aynı çok zor ya.
devlet iş saatlerini düzeltmeli
evden çok iş yerindeyim.evi otel gibi kullanıyorum.
en azından kadınların saatlerini düzeltmeliler ben sabah 8:30 iş başı akşam 18:30 paydos ama sabah akşam toplam 3,5 saat yol gidiyorum eve 20:30 dan önce varamıyorum temizlik yemek derken zaman çabuk geçiyor eşimle oturup bir film izlemeye dahi mecalim kalmıyor.cumartesileri bile 4te işten çıkıyorum.
bir pazar günüm var onda da evimi temizleyeyim,eşimle mi gezeyim yoksa dinleneyim mi.
bizim yaşadığımız yaşamamı ya
kusura bakma canım başlığı görünce dayanamadım içimi dökeyim dedim.
Allah yardımcımız olsun
Aynı fikirdeyim cumartesileride dahil akşam 7 bazen 7,30 8 ekadar çalışıyorum çok sıkıcı sadece çalışmak için yaşıyormuşum gibi geliyor hayatın güzelliklerinden faydalanamıyoruz gibi geliyor. Otur yağmurlu havada kahveni, iç uzan, arada işini yap evinin ,istediğini yemekleri, tatlıları yap.Evli değilim henüz ama evlenince olacaklar belli aynı işte devam edersem yarış atı gibi hayatMerhaba hanımlar,
Ben 24 yaşındayım, 6 aylık evliyim. Şimdiye kadar birkaç iş yerinde çalıştım ama işi sevsem de sevmesem de hep aynı hislere kapıldım.
Sabahın kör vaktinde kalkıp işyerinde soluğu almak, akşam yorgun argın eve gidip ancak yemek yemeye derman bulabilmek, patronumu eşimden daha çok görmek gibi şeylerin arasında hep "aslında yaşamadığımı" hissettim.
Geçim sıkıntım olmasaydı zevk için yine çalışırdım ama kendi işimde. Hobilerimden iş meydana getirirdim.
Canım sıkıldıkça kapatır çıkar, gezer dolaşır, denizin kokusunu içime çeker, evime gidip bir tatlı yapardım. Sonra da afiyetle yerdim mesela..
Ama maalesef bunlar yalnızca hayal. Ben feci halde sıkılıyorum ve hayatın boşa akıp geçtiğini hissediyorum. Yaşamanın "çalışmak"tan çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum ama düşüncelerim yalnızca düşünce olarak kalıyor ve mutsuz hissediyorum.
Benim gibi düşünenler varsa fikir alışverişinde bulunalım.
Bu arada benim gibi düşünmeyenlerden akıl isteseydim konuyu Bir Derdim Var bölümüne açardım. Amacım sohbet. Umarım anlaşılmışımdır. Teşekkür ederim.
Bu düzenden memnun olan kadınları da cidden anlamıyorum.Aynı fikirdeyim cumartesileride dahil akşam 7 bazen 7,30 8 ekadar çalışıyorum çok sıkıcı sadece çalışmak için yaşıyormuşum gibi geliyor hayatın güzelliklerinden faydalanamıyoruz gibi geliyor. Otur yağmurlu havada kahveni, iç uzan, arada işini yap evinin ,istediğini yemekleri, tatlıları yap.Evli değilim henüz ama evlenince olacaklar belli aynı işte devam edersem yarış atı gibi hayat![]()
Aynen anlamıyorum. Her işin zorluğu vardır elbette ama bazı memur veya öğretmen arkadaşlarımda gün yetmiyor demiyorumu çıldırıyorum. 1250 maaş alıyoruz haftada bize kalan 1 gün biz ne yapalımBu düzenden memnun olan kadınları da cidden anlamıyorum.
Mesai saatleri yetmiyor adeta, gece gündüz iş telefonları, sürekli bir mail takibi, "işime aşığım" tarzı sözler..
Anlayamıyorum![]()
aynen katılıyorum mesai bitmiş hala arıyor kadın yıllık izninde dahi sipariş veriyor o da işçi ama patrondan çok kendisi düşünüyor tabi kadın alıyor 5000 tl üstüne 2 gün tatil 5 te işten çıkıyor.bende olsam takip ederim heralde.ben alıyorum 1150+yol parasını kendim veriyorumAynen anlamıyorum. Her işin zorluğu vardır elbette ama bazı memur veya öğretmen arkadaşlarımda gün yetmiyor demiyorumu çıldırıyorum. 1250 maaş alıyoruz haftada bize kalan 1 gün biz ne yapalım