Çocuk büyük ihtimalle okula gidiyordur .Maddi kaygım yok diyorsunuz o zaman iyi bir eğitim aldirirsiniz.Bu yine size engel olmaz.Siz sanki çalışmaktan sıkıldınız hayat kaçıyor mu diye endiseleniyorsunuzMerhabalar ben aslında memurum , beş yaşında çocuğum var , ama bir delilik edip hukuk için uğraştım her neyse oldu , ama bu defa daha çok çalışmam gerekiyor bitirebilmek için, yani anlayacağınız üzere çalıştım ama ödülüm daha çok çalışmak oldu. Bir yakın arkadaşım senin hiç canın yok mu bu ne hayatın ders çalışmak gecıyor çocuğuna dil öğret onun yerine başka biley bul tarzında konuştu ve etkilendim , çocuğuma karşı ilgiliyim , ama yine de vicdanıma oynadı durum . Sizce bırakmalı mı herseyi ? Hukuk için tek amacım ilerde daha iyi bir kültür algı sahibi olmuş olmak , maddi olarak gelecek kaygım yok diyebilirim . Yani avukatlık lisansı için istersem istifa edebilirim , zaten tek çocuğum var , başka da düşünmüyorum. Hayatıma yön veremiyorum kısaca
Bence birakmamalisin,genel olarak bu sekilde yorum yapanlar,senin basarimlarini kiskananlar oluyor.Merhabalar ben aslında memurum , beş yaşında çocuğum var , ama bir delilik edip hukuk için uğraştım her neyse oldu , ama bu defa daha çok çalışmam gerekiyor bitirebilmek için, yani anlayacağınız üzere çalıştım ama ödülüm daha çok çalışmak oldu. Bir yakın arkadaşım senin hiç canın yok mu bu ne hayatın ders çalışmak gecıyor çocuğuna dil öğret onun yerine başka biley bul tarzında konuştu ve etkilendim , çocuğuma karşı ilgiliyim , ama yine de vicdanıma oynadı durum . Sizce bırakmalı mı herseyi ? Hukuk için tek amacım ilerde daha iyi bir kültür algı sahibi olmuş olmak , maddi olarak gelecek kaygım yok diyebilirim . Yani avukatlık lisansı için istersem istifa edebilirim , zaten tek çocuğum var , başka da düşünmüyorum. Hayatıma yön veremiyorum kısaca
Ne kadar güzel ifade ettiniz , aynen yoruldum sanki ama çok isteyerek çıkmıştım bu yola.Çocuk büyük ihtimalle okula gidiyordur .Maddi kaygım yok diyorsunuz o zaman iyi bir eğitim aldirirsiniz.Bu yine size engel olmaz.Siz sanki çalışmaktan sıkıldınız hayat kaçıyor mu diye endiseleniyorsunuz
Kendinizi de düşünün sizi çok etkiliyorsa ihmal etmeyin kendinizi de çocuğunuzuda ihmal etmediğinizide aöylemişsiniz zaten ama kendinizi de düşününMerhabalar ben aslında memurum , beş yaşında çocuğum var , ama bir delilik edip hukuk için uğraştım her neyse oldu , ama bu defa daha çok çalışmam gerekiyor bitirebilmek için, yani anlayacağınız üzere çalıştım ama ödülüm daha çok çalışmak oldu. Bir yakın arkadaşım senin hiç canın yok mu bu ne hayatın ders çalışmak gecıyor çocuğuna dil öğret onun yerine başka biley bul tarzında konuştu ve etkilendim , çocuğuma karşı ilgiliyim , ama yine de vicdanıma oynadı durum . Sizce bırakmalı mı herseyi ? Hukuk için tek amacım ilerde daha iyi bir kültür algı sahibi olmuş olmak , maddi olarak gelecek kaygım yok diyebilirim . Yani avukatlık lisansı için istersem istifa edebilirim , zaten tek çocuğum var , başka da düşünmüyorum. Ders çalışırken çocuğu asla ihmal etmiyorum uykudan çalıyorum ondan iki saat önce uyanıp ders çalışıyorum, ama asıl sorun ben kendi Hayatıma yön veremiyorum kısaca
Yani sınav dönemleri son bir ay falan uykusuz yaşıyorum , biraz stres oluyor haliyle götürüyor benden , ama mutlu da ediyor , öğrendikçe himbirşsey bilmiyormuşum duygusu oluyor hak anlamındaKendinizi de düşünün sizi çok etkiliyorsa ihmal etmeyin kendinizi de çocuğunuzuda ihmal etmediğinizide aöylemişsiniz zaten ama kendinizi de düşünün
40 yaşına merdiven dayadım.Merhabalar ben aslında memurum , beş yaşında çocuğum var , ama bir delilik edip hukuk için uğraştım her neyse oldu , ama bu defa daha çok çalışmam gerekiyor bitirebilmek için, yani anlayacağınız üzere çalıştım ama ödülüm daha çok çalışmak oldu. Bir yakın arkadaşım senin hiç canın yok mu bu ne hayatın ders çalışmak gecıyor çocuğuna dil öğret onun yerine başka biley bul tarzında konuştu ve etkilendim , çocuğuma karşı ilgiliyim , ama yine de vicdanıma oynadı durum . Sizce bırakmalı mı herseyi ? Hukuk için tek amacım ilerde daha iyi bir kültür algı sahibi olmuş olmak , maddi olarak gelecek kaygım yok diyebilirim . Yani avukatlık lisansı için istersem istifa edebilirim , zaten tek çocuğum var , başka da düşünmüyorum. Ders çalışırken çocuğu asla ihmal etmiyorum uykudan çalıyorum ondan iki saat önce uyanıp ders çalışıyorum, ama asıl sorun ben kendi Hayatıma yön veremiyorum kısaca
Merhabalar ben aslında memurum , beş yaşında çocuğum var , ama bir delilik edip hukuk için uğraştım her neyse oldu , ama bu defa daha çok çalışmam gerekiyor bitirebilmek için, yani anlayacağınız üzere çalıştım ama ödülüm daha çok çalışmak oldu. Bir yakın arkadaşım senin hiç canın yok mu bu ne hayatın ders çalışmak gecıyor çocuğuna dil öğret onun yerine başka biley bul tarzında konuştu ve etkilendim , çocuğuma karşı ilgiliyim , ama yine de vicdanıma oynadı durum . Sizce bırakmalı mı herseyi ? Hukuk için tek amacım ilerde daha iyi bir kültür algı sahibi olmuş olmak , maddi olarak gelecek kaygım yok diyebilirim . Yani avukatlık lisansı için istersem istifa edebilirim , zaten tek çocuğum var , başka da düşünmüyorum. Ders çalışırken çocuğu asla ihmal etmiyorum uykudan çalıyorum ondan iki saat önce uyanıp ders çalışıyorum, ama asıl sorun ben kendi Hayatıma yön veremiyorum kısaca
Hayır zor olduğunu tabi ki biliyordum yüzlerce sayfa okuyup tek kanuna hakim olabisliyotsun neticede ama hayatı da kaçırıyor muyum gibi bir duygum oluştu bilmiyorum belki de saçma , hani bu saatten sonra 34 ten sonra artık belki farklı sekılde yön vermeliyim bilmiyorum kafam karışık olmasa sizlerden fikir istemezdim zatenHukuk okumayı isterken ne düşünüyordunuz ki? Dünyanın en zor bölümlerinden biri, sırf hukuk okudum demek icin saçma bi üniye gidip diploma almak mı istiyordunuz. Hukuk istedim kazandım ama zor çıktı ühühü demek biraz komik geldi bana, yani ne bekliyodunuz anlayamadım
Çok doğru … neden böyleysek ..Hukuğu bıraksanızbaşka bile başka birşeye saracaksınız çalışmayı seven insan davranışıo yüzden devam diyorum
O zaman ben kendi fikrimi söyleyeyim, avukatlık yapmayacaksanız öyle bir tutkunuz yoksa bence bırakabilirsiniz. Sırf diplomam var demek ego tatmini için değmez. Kendini geliştirmekse zaten geliştirirsiniz başka yolları da var. 40 yaşında daha yeni mezun avukat olacaksınız, meslektaşlarınızın 15. Senesi olacak. Kariyer hedefiniz olsa desem… Hayatı kaçırmaya ve çocugunuza verdiğiniz ilgiyi kısmaya değmeyebilir almayı beklediginiz şey.Hayır zor olduğunu tabi ki biliyordum yüzlerce sayfa okuyup tek kanuna hakim olabisliyotsun neticede ama hayatı da kaçırıyor muyum gibi bir duygum oluştu bilmiyorum belki de saçma , hani bu saatten sonra 34 ten sonra artık belki farklı sekılde yön vermeliyim bilmiyorum kafam karışık olmasa sizlerden fikir istemezdim zaten
Bunca zaman emek vermişsiniz. Bırakmayın tabiki. Herkes kendi hayatına baksın. Bitirinceye kadar devam.Merhabalar ben aslında memurum , beş yaşında çocuğum var , ama bir delilik edip hukuk için uğraştım her neyse oldu , ama bu defa daha çok çalışmam gerekiyor bitirebilmek için, yani anlayacağınız üzere çalıştım ama ödülüm daha çok çalışmak oldu. Bir yakın arkadaşım senin hiç canın yok mu bu ne hayatın ders çalışmak gecıyor çocuğuna dil öğret onun yerine başka biley bul tarzında konuştu ve etkilendim , çocuğuma karşı ilgiliyim , ama yine de vicdanıma oynadı durum . Sizce bırakmalı mı herseyi ? Hukuk için tek amacım ilerde daha iyi bir kültür algı sahibi olmuş olmak , maddi olarak gelecek kaygım yok diyebilirim . Yani avukatlık lisansı için istersem istifa edebilirim , zaten tek çocuğum var , başka da düşünmüyorum. Ders çalışırken çocuğu asla ihmal etmiyorum uykudan çalıyorum ondan iki saat önce uyanıp ders çalışıyorum, ama asıl sorun ben kendi Hayatıma yön veremiyorum kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?