Bebek Beslenmesi çalışmaya başlayacağım :( 3 aylık bebeğimi besleme davsiyeleriniz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kubraafa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
3
0
1
Antalya
öğretmenim bir ay sonra çalışmaya başlayacağım kızım 4 ay olacak ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık :(

öğretmenim bir ay sonra çalışmaya başlayacağım kızım 4 ay olacak ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık :(

Aynı durumdayım. Benimki 2 aylık olacak. Birkaç tanıdığım 45 günlük başlamışlar. Süt sağıp bırakarak. Ben de kararsızım.

Bende durumdayım kızım dört aylık olacak ve ben işe başlicam nasıl bırakıcam minik kuzumu bakıcıya😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

6 aylık olana kadar mutlaka anne sütü ile beslemelisin bu yüzden sağmalısın sütünü. Ek gıdalara bu kadar erken geçme derim.
Senden soğumaması için eve geldiğinde mutlaka bol bol vakit geçir çocugunla
Bir de bir zaman sonra senin evden gidecegin vakitler ağlamaya başlayabilir :50: işte ona yüreğin nasıl dayanacak inan bilmiyoru :(

bende bebegim 3 aylliken ise baslamis bir anneyim. Benim tek avantajim bebegime annemin bakmasi. yani emin ellerdeydi cok iyi bakilcagindan emin oldugum icin sorun yasamadim. Ama bebegim 6 aylik olana kadar bende sutumu sagdim hep. Tabi pompayla sagildigi icin bebegin emdigi kadar gogus bosalmiyor ve sut cogalmiyor sabit kaliyor.

Sabahlari bebegimin karnin doyuruyordum. calisirkende 3 defa sagiyordum onlari annem ertesi gun ben isteyken veriyordu kizima. eve gelir gelmez emziriyordum zaten ve bebegime bu yetiyordu ilk zamanlar. Zaten ara ara mama veriyordum ben o yuzden yavas yavas mamaya gecisede baslamistik cunku bebek emmedigi icin sut yavas yavas azalmiya basliyor. Once tam gun anne sutuyle beslenirken sonra yavas yavas gunde 1 defa mama vermeye basladik sonra 2 defa derken oyle oyle yavas yavas takviye yaptik sagdigim sutten bebebegim doymayinca. Masallah baya istahli bir bebekti ama mamayi sevmiyordu anne sutunu bayilarak iciyordu ama yavas yavas onada alisti zaten ek gidalarada gecmeye baslamistik reflu den dolayi.Ama 6 aylik olunca biraktim sagmayi.benim butun gun sagdigim sutu cunku kizim 1 defada hepsini iciyordu:56:

Back
X