çalışmaya çalışmak...

durualtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
35
17
88
32
Arkadaşlar ben yeni mezun biriyim eylül ayında bir firmada işe başladım başlarken tecrübesiz olduğumu biliyorlardı şefim dünyanın en değişik insanıydı yıllarca aynı yerde çalışmış kimsenin onu sorgulamadığı 40 yaş üstü bekar bir kadın inanın kadının kadına bunu yapmasını hiç anlayamadım her zaman beni küçük gördü beni ,ofisteki birinden bir konu hakkında yardım alırken bile azarladı kimseyle muhattab olmamı istemedi olabildiğince alttan aldım bazı yerlerde iş konusunda hatalar yaptım ama düzeltilmicek hiç bişe olmadı 3.ayıma geldiğimde birçok şeyi öğrendim onun hatalarını dahi çıkartmaya başlamıştım ama ne yaptı etti 4.ayımda işten kovulmamı sağladı o kadar bıkmıştım ki her gün bana ne eziyet yapıcak diye bekliyordum çalışmaya mecburdum çünkü başka bir iş bulamıyordum kovulunca inanın üzülmedim sadece sinirliydim ortada bir haksızlık vardı ve beni dinlemeye kimse tenezzül bile etmedi herneyse öyle böyle bitti o günler şimdi tekrar iş arıyorum çünkü çalışmam gerekiyor ama çok da korkuyorum tekrar karşıma bu tarz insanlar çıkıcak diye kendime olan özgüvenim yok oldu resmen napıcağımı bilmiyorum..

O kadar yıl tecrubem var ama yeni girdigin iste olaki ust duzey biri sana takarsa hayatin zorlasiyor ve aynen kovdurmaya kadar gidiyor. İş hayati böyle ama hic takma baska iste baska modeller cikabilir karsina ama boyle boyle deneyim kazaniliyor, ozguven kaybina ne gerek var ya olanlarin senin ozunle bir ilgisi yok ki, is aramaya , calismaya devam...

Hırsızlık mevzusundan attılar ise ise iade davası açın. Sgk çıkışınızı ne olarak verdiler bir araştırın. Sonrasında karşımıza çıkmasın.

İlk iş deneyiminizin böyle olmasına üzüldüm. Benim de ilk deneyimim bu şekilde oldu ve sonunda kovuldum. Başta özgüvenim yerle bir oldu bir ay kadar hiç iş aramadım. Sonradan olanların benim hatam olmadığını anladım aylardır iş arıyorum bakalım umarım güzel bir fırsat çıkar karşımıza.

Hırsızlık mevzusundan attılar ise ise iade davası açın. Sgk çıkışınızı ne olarak verdiler bir araştırın. Sonrasında karşımıza çıkmasın.
hayır böyle bir durum söz konusu değil performans düşüklüğüymüş sebep söylediklerine göre ama ben bu konuda haksızlık yapıldığına eminim çünkü çok fazla yanına gidip iş istememe rağmen yok seninle şimdi uğraşamam sonra gel , hatta o kadar çok iş istedim ki boş durmamak için sonuçta para kazanıyodum ve emek göstermeden para kazanmak istemedim en sonunda ben çağırmadan gelme yanıma demeye başladı

teşekkür ederim yorumunuz için

İş hayatında bunlar olur bu seni yıldırmasın. Kuvvetlendirsin. Sonraki işinde çok daha başarılı olacağına eminin. Üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…