Arkadaşlar ben yeni mezun biriyim eylül ayında bir firmada işe başladım başlarken tecrübesiz olduğumu biliyorlardı şefim dünyanın en değişik insanıydı yıllarca aynı yerde çalışmış kimsenin onu sorgulamadığı 40 yaş üstü bekar bir kadın inanın kadının kadına bunu yapmasını hiç anlayamadım her zaman beni küçük gördü beni ,ofisteki birinden bir konu hakkında yardım alırken bile azarladı kimseyle muhattab olmamı istemedi olabildiğince alttan aldım bazı yerlerde iş konusunda hatalar yaptım ama düzeltilmicek hiç bişe olmadı 3.ayıma geldiğimde birçok şeyi öğrendim onun hatalarını dahi çıkartmaya başlamıştım ama ne yaptı etti 4.ayımda işten kovulmamı sağladı o kadar bıkmıştım ki her gün bana ne eziyet yapıcak diye bekliyordum çalışmaya mecburdum çünkü başka bir iş bulamıyordum kovulunca inanın üzülmedim sadece sinirliydim ortada bir haksızlık vardı ve beni dinlemeye kimse tenezzül bile etmedi herneyse öyle böyle bitti o günler şimdi tekrar iş arıyorum çünkü çalışmam gerekiyor ama çok da korkuyorum tekrar karşıma bu tarz insanlar çıkıcak diye kendime olan özgüvenim yok oldu resmen napıcağımı bilmiyorum..