- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
neredeyse yaklaşık 9 yıllık memurum. 9 yılda 2 kurum değiştirdim şimdi yeni tayinim çıktı kasım başında başka bir kurumda çalışacağım. ilk 3-4 yıl gayet güzel çalışırdım. aldığım maaşı hakettiğimi düşünürdüm. fakat şimdi daha doğrusu son 5 beş yıldır hiç çalışmak içimden gelmiyor. kendimi gerizekalı gibi hissediyorum. başarısız... büro değiştirdim çok sefer, fakat her seferinde başarısız oldum. kpssye 90la atandım fakat gün içindeki işleri beceripte yapamıyorum. kurum müdürü 50 defa hatamı düzeltmem için çağırıyo. allahtan insaniyetli adamda bağırıp çağırmıyor. hiç içimden iş yapmak gelmiyor...
çalışma hayatına erken başladım aslında orta okulda yazları kuaförlerde çıraklık yapardım. istifa da etmek istemiyorum. çalışmayı seviyorum ama içimden gelmiyor. lanetlenmiş gibiyim. tekrar nasıl motive olurum..
bu işi arayıpta bulamayanlar var farkındayım hergün de halime şükrediyorum allah olmayanlarada nasip etsin.
çalışma hayatına erken başladım aslında orta okulda yazları kuaförlerde çıraklık yapardım. istifa da etmek istemiyorum. çalışmayı seviyorum ama içimden gelmiyor. lanetlenmiş gibiyim. tekrar nasıl motive olurum..
bu işi arayıpta bulamayanlar var farkındayım hergün de halime şükrediyorum allah olmayanlarada nasip etsin.