• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmayan hazır yiyen eş

Yalnız senin konular hep aynı. Yani adam yıllardır takıntılı
Dayak da yemişsin
E kocadan da memnun değilsin, belli ki düzelmeyecek. Boşansan mı ki? En azından mallarından ev vs alırsın, nafakanı alır oturursun ya da çalışırsın nasıl istersen

Dava da açtım ama geri çektirdi , tabi iş bitti yapi paydos dedi ağır geldi hani iyi günde kötü gundeydik dedi , bende düşündüm günden beter günler yaşadım bu ne ki dedim evlat için devam ediyorum..

Kayinpederden geçinmek kadar gurur kirici bir durum olamaz..sapasağlam ben çalışmaya kalktım 2 hafta işi biriktirdi.. yine sen çalışmazsan ben çalışayım ikimizde evde yıpratıyoruz ilişkimizi dedim yine çıkardı işten gitmiyorsun diye..vallahi 7 /24 eşiyle oturmak zor..çalışmasın ona da tamam ama obsesiflige kötüye gidiyor..sürekli hastalık araştırıyor artık engelledim bana hastalık göndermesin diye telefondan..bir torpille eski işine dönerim bende uçarım ama onu da yapmıyor..O oturuyor ben babasının maaşı ile evi gecindiriyorum..ay sonu zor geliyor ondan istiyorum para..benim zoruma gidiyor çalışmadan bana maaş yatması asgari bile olsa

Ama konuyu boyle acmamissiniz ki madden hicbir zorlugumuz yok demissiniz...

Dedim defalarca oğlunuz ama dibe vurması gerek her düştüğünde kaldırmış onun yerine kararlar verdiğiniz için şimdi sıkıya gelemiyor dedim..O yüzden bittin bu parası azıcık sorumluluk alsın bende 1 aydır maaşımdan hiç harcamıyorum alsın herşeyi kendi parasıyla diye..çünkü yaş geçiyor ilerde çok pişman olucak istesede işine geri domiycek..böyle erkenden emekli nene dede gibi takılıyoruz.. ama asıl kızdırın bir arkadaşı gel 5 gün ukraynaya gidelim dese uçağa biner ama şimdi yok bugün ucucaktik uçmadı benim kafam attı tabi.rabbim herkeze yardım etsin tez vakitte amin

Tedaviyi aldığına emin misin bayadır sorunluymuş evliliğiniz konularına göz geçirdim tek sorun çalışmaması değil madem kp de para çok iş yeri açsın işletin uğraş olsun hazır yemek çok can sıkıcı öğrenciyken bile para isteyemezdim ben ailemden ya da bi kaç sene daha çalışsın mülk edinin kira geliri sağlayın kp nereye kadar bakcak ters bi durum olsa seni kapı önüne koyarlar

40 bin lira maaşı okuduktan sonra ne konuya ne cevaplara odaklanamiyorum :deli:

Bence adami biraz rahat birakin biraz kendini kafasini dinlesin

:deli: He vallahi al benden de O kadar
Adam 3 ayda bir benim 48 ayda borcunu ödediğim arabamı alır.

:KK50:O zaman fakirliğin şerefine kaldırıyoruz kadehleri :halay::halay::halay:

Kayinpederden geçinmek kadar gurur kirici bir durum olamaz..sapasağlam ben çalışmaya kalktım 2 hafta işi biriktirdi.. yine sen çalışmazsan ben çalışayım ikimizde evde yıpratıyoruz ilişkimizi dedim yine çıkardı işten gitmiyorsun diye..vallahi 7 /24 eşiyle oturmak zor..çalışmasın ona da tamam ama obsesiflige kötüye gidiyor..sürekli hastalık araştırıyor artık engelledim bana hastalık göndermesin diye telefondan..bir torpille eski işine dönerim bende uçarım ama onu da yapmıyor..O oturuyor ben babasının maaşı ile evi gecindiriyorum..ay sonu zor geliyor ondan istiyorum para..benim zoruma gidiyor çalışmadan bana maaş yatması asgari bile olsa
Özelde pilotmuş eşiniz yani aylik geliri 10 15bin civariymiş. Ne yani şimdi babasinin maaşiylami yetiniyorsunuz yani 2 3binle

Allah' ım böyle bir kp rica ediyorum amin
Şaka bi yana Allah hiç kimseye muhtaç etmesin el açtırmasın

Eşin erken emekli olmak istemiş resmen çünkü arkasında babası var hata kpde
Babası arkasından çekilse mecbur çalışcak
Eşine söyle işleyen demir pas tutmaz de çalışmayıp yattıkça daha çok hasta olur

Aynı böyle bir tanıdık var babasının birsürü dairesi var kiralarını toplayıp yeyip içiyor oda pilot ama yükseklik korkusu varmış çalışmıyor karısı bu durumdan memnun mu bilmem

Aynı böyle bir tanıdık var babasının birsürü dairesi var kiralarını toplayıp yeyip içiyor oda pilot ama yükseklik korkusu varmış çalışmıyor karısı bu durumdan memnun mu bilmem

Pilot olana kadar ne yapmış karadan uçak mı yürütmüş bana ayda 40 bin verseler ne korkum kalır ne bişey sırtıma alır götürürüm bütün yolcuları

Allah bekarlarin hepsine pilot koca nasip etsin insallah :dua:Hoppa

Benim bir arkadasimin kiz akrabasi vardi. Evlenirken herkese hava atmis ben pilot kocayla evleniyorum zengin biriyle evleniyorum diye havalari atmis, kizda calismiyor dogal olarak ev hanimi. Sonra ne olduysa evlilikten belli bir sure sonra, adam isi birakti. Sabahtan aksama kadar evde oturup, tv programlari izliyormus. Adam ben calismayacam demis. Onlarida adamin ailesi bakiyordu. En sonunda bosanacakti eve para girmiyordu cunku. :KK70: Demekki neymis yarini dusunmeden bugunden havalara girmeyecen :KK70:

O adam isten cikmissa daha kolay kolay calismaz. Halbuki cok iyi maas ya nasil olur da insan birakir isi. Bu isi birakmak icin adamin baya kafadan rahatsiz olmasi lazim.

Back
X