Çalışmayan koca, bir bebek ve boşanma

Rezil eder bizi bu sefer kayınbabamın emekli maaşıyla geçinmek zorunda kalırız güvenmiyorum ki eşime çalışma konusunda kaç kez işi bırakmak istedim bir şekilde kandırdı hep
Çalışmaz bu
Böyle devam eder
Sen karar ver

Benim aklima gelen ilk sorular ; bu adam hiç calismiyorda neden çocuk yaptınız? He tabiki yapabilirsiniz de o zaman niye şimdi boşanmayi düşünüyorsunuz,çocuğa yazık değil mi?

Bu arada anladığım kaynanaya taşınmasıniz öyle anlıyorum ama neden? Birikim yapip kendi evimizi alırız yazmisiniz da neyle birikim yapacaksiniz? Adam çalışmıyor kira ödeyemiyor diyemi tasindiniz ? Senin maasinlami birikim yapılıp ev alınacak (Çocuk için tasinmaniz olmuyor 2 yıldır kaynanadayiz diyorsunuz çocuk 8 aylık)

Yani ben anlayamadım ,he tabiki herşeye ok ,bu aile sizin eş sizin nasıl kabul ediyorsanız edin kimseyi ilgilendirmez,her ailenin dinamikleri farklıdir. Ama anlatılan yapılanlar tutarsız ben anlamlandiramadim. Düne kadar normaldi her şey anladığım kabul ediyordunuz şimdi ne değişti? Olan yine çocuğa olacak anlaşılan maalesef:KK43:

Adama bak "senin isteklerin" diyor olması gerekene bir işe bulup çalışmaya senin isteklerin diyor😳🤣😤😤 gülünür mu aglanir mi bilemedim nasıl.bir kafa bu adamdaki.

adam belli , beleş beleş yan gel Osman yatayım moodunda ,sirtini anasına babasına dayamış ,karısı calissin ,araba alayım gezeyim çocuk zaten umrunda değil.
bide bu kesin başka karı kız olayida vardır (ilişki değilde işte gündüz cafe orda burda takiliyim kızlarla flörtleseyim vb ). Çünkü model tam bir apaçi modeli , çalışmayayim.yatayim ,karısı çocuğu umrunda değil,altımda araba gezeyim ...

Adam ok de ben yine aynı şeyi diyorum , o adamın ne olduğu zaten belliymiş de siz kaç senedir bunları nasıl kabul ettiniz ?nasıl anasının evine taşındınız ?adamın konforuna konfor sağlamışsınız resmen. Bir de üstüne üstlük çocuk yapmışsınız ee şimdi ne değişti de bunlar sorun oldu? en baştan sorunsa nasıl durum bu hale geldi? Yin size söz vermiş tamam olay bitmiş. Ki bide dediği laf yine mesajı vermiş de anlayana "senin isteklerine önem vereceğim" !!!

sizdede ondada hiç bir şey değişmez, yazık garibim cocugaa🥹

anasının yanında şımarık davranıyorsa anasıyla kalsın evde. Boşanmalısın çocuğun bu şekilde daha çok zarar görür. Elin ayısını besleme.

Benim aklima gelen ilk sorular ; bu adam hiç calismiyorda neden çocuk yaptınız? He tabiki yapabilirsiniz de o zaman niye şimdi boşanmayi düşünüyorsunuz,çocuğa yazık değil mi?

Bu arada anladığım kaynanaya taşınmasıniz öyle anlıyorum ama neden? Birikim yapip kendi evimizi alırız yazmisiniz da neyle birikim yapacaksiniz? Adam çalışmıyor kira ödeyemiyor diyemi tasindiniz ? Senin maasinlami birikim yapılıp ev alınacak (Çocuk için tasinmaniz olmuyor 2 yıldır kaynanadayiz diyorsunuz çocuk 8 aylık)

Yani ben anlayamadım ,he tabiki herşeye ok ,bu aile sizin eş sizin nasıl kabul ediyorsanız edin kimseyi ilgilendirmez,her ailenin dinamikleri farklıdir. Ama anlatılan yapılanlar tutarsız ben anlamlandiramadim. Düne kadar normaldi her şey anladığım kabul ediyordunuz şimdi ne değişti? Olan yine çocuğa olacak anlaşılan maalesef:KK43:
Kayınvalide yanına taşınalı 4 5 ay anca oldu ben evde sıkıldığım için bebek doğduktan sonra normal kalmaya gidiyordum. 1 hafta kv de de kalıyorduk 2 gün kendi evimizde sonra yine oturmaya gittiğimde 5 6 gün kalıyordum. Ev sahibi oğlumu evlendiricem vs diye çıkardı. Fahiş kiralar vermek yerine birlikte yaşayalım birikim yapalım bebek için kolaylık olur dedik. Karar aldık ama adam işten çıktı. Huy değiştirdi. Evlenmeden önce uzun süre aynı yerde çalışmış ne olduysa evlendikten sonra oldu. Bebeği düşünmüyorduk hamile kaldığımı 9 haftalıkken öğrendim. Şuan ayrı eve çıksak yine altından kalkarız ama güvenmek istiyorum işte rezil olmak istemiyorum. Şimdi iş buldu başladı bakalım memnun güzel ilerliyor en azından bana karşı ilgili işyerime çiçek göndermiş. İnşallah böyle devam eder. Niyetimi kesin olarak belli ettim aynı olaylar olduğu anda hiçbişey demeden gidicem babamın evine

Bu adamın işin ciddiliğini anlaması lazım olacakları söyle ki bu sefer işten kolay kolay ayrılamasın kararlı bi şekilde konuş ciddi dur. Hem sen boşansan bu adamın yine çalışması lazım yani sürekli senin ya da ailesinin üstünden geçinemez kocaman adam. Kayın baban bir şey demiyor mu gerekirse kayınbabanla konuş oğluna bi çekidüzen versin

Back
X