• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışmıyorum, ev hanımıyım diye ezik miyim ben?

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.980
798
bir konu açıyorum.
ev hanımısın galiba diye sözde kendince laf sokan birileri.
ev hanıyım canım, kendi tercihim. çalışma hayatını sevmedim. bile isteye ev hanımı oldum. ekonomik bağımsızlığım yok diye kendimi ezdirmiyorum ya da eşimin her şeyine eyvallah demiyorum.
eşim çalışır maaşı bendedir, faturalar ödenir, kalan para benim harçlığımdır, lazım olursa eşim benden ister. beni para vermemekle, evden kovmakla, aileme şikayet etmekle vb çalışan hanımların da maruz kaldığı hiçbir kötü davranışla tehdit edemez, aklını alırım.
şiddetin ş sini ağzına alamaz, imasına dahi evi terkedecek kadar tavizsiz olduğumu bilir.

özetle, ben ezik ya da dedikodu manyağı, günlerin kadını kılıfına uymuyorum canlarım.
tanımadan tanımlamayın, lafımı çekmem üzülürsünüz.

Siz kendinizi biliyorsaniz başkalarının söylediğinin bir onemi yok.
Agzi olan herkes konusuuyor ne de olsa.
O yuzden kulak asmamak gerekiyor herkese.

Siz kendinizi biliyorsaniz başkalarının söylediğinin bir onemi yok.
Agzi olan herkes konusuuyor ne de olsa.
O yuzden kulak asmamak gerekiyor herkese.
öyle saçma bir anlayış var ki,
ev kadını boş beleş insan, hiçbir işe yaramıyor, çocuk büyüt, kocanın emirlerine itaat et, ev temizle, dedikodu yap.
halbuki ilgisi yok. ya da çalışan çalışmayan kadınlar arasında bariz fark göremiyorum ben.
ezilen yine eziliyor, savunan yine savunuyor. bu maddi güçle ilgili değil bence karakter gücüyle alakalı.

Kim için yazdınız bunları buradan birileri için mi?

Kim için yazdınız bunları buradan birileri için mi?
evet. halıyla ilgili konu benim ev hanımı olmamla haksızsın durumuna bağlandı ne alakaysa.
okuduklarını anlamayan kişiler ezbere konuşunca sinirleniyorum.

evet. halıyla ilgili konu benim ev hanımı olmamla haksızsın durumuna bağlandı ne alakaysa.
okuduklarını anlamayan kişiler ezbere konuşunca sinirleniyorum.
Ha şu halıyı yıkayıp sizin camı batıran konu değil mi? Ben sonuna kadar takip edemedim o konuyu neler konuşuldu bilmiyorum fakat şunu söyleyeyim burası sanal ortam. Kimisi var gerçek hayatta yapamadığı atarı buraya gelip höykürerek yapar kimisi tam tersi hayatının her anını buraya döker kedi gibidir kendinde hiç suç aramaz kimisi kocasına burada afedersiniz başka kadınlara küçük düşürtüp '' öküz'' dedirtir. Yani demem o ki herkesi ciddiye almayın. Burada çok samimice güzel şeyler yazan yardımcı olmaya çalışan güzide bir sürü insan var onlardan ayrı olarak. Onların dedikleriniie kulak verin. Ev hanımlığına laf eden ciddi manada halt etmiştir bunuda söylemeden geçmeyeyim.

Bende çalışmıyorum ne var ki bunda? Ama hayat müşterek gün gelir seve seve de çalışırım aileme bakarım.:KK39:
yani. çocuklarımı büyütmeyi tercih ettim. kime ne?
Ha şu halıyı yıkayıp sizin camı batıran konu değil mi? Ben sonuna kadar takip edemedim o konuyu neler konuşuldu bilmiyorum fakat şunu söyleyeyim burası sanal ortam. Kimisi var gerçek hayatta yapamadığı atarı buraya gelip höykürerek yapar kimisi tam tersi hayatının her anını buraya döker kedi gibidir kendinde hiç suç aramaz kimisi kocasına burada afedersiniz başka kadınlara küçük düşürtüp '' öküz'' dedirtir. Yani demem o ki herkesi ciddiye almayın. Burada çok samimice güzel şeyler yazan yardımcı olmaya çalışan güzide bir sürü insan var onlardan ayrı olarak. Onların dedikleriniie kulak verin. Ev hanımlığına laf eden ciddi manada halt etmiştir bunuda söylemeden geçmeyeyim.
öyle. çalışan hanımların çoğu ev hanımı aynı zamanda. lafın nereye gittiğini bilmeden yazmak abes oluyor.

Halı bahane, istediğine hakaret etmek şahane.
Ev kadınısınız diye çalışan Kadınları ezmeye hakkınız yok nasıl ki onların da sizleri ezmeye hakkı olmadığı gibi.
aksine çalışan kadınlar da ev hanımı diyorum. Çalışanın ev hanımından farkı yok

aksine çalışan kadınlar da ev hanımı diyorum. Çalışanın ev hanımından farkı yok
beni para vermemekle, evden kovmakla, aileme şikayet etmekle vb çalışan hanımların da maruz kaldığı hiçbir kötü davranışla tehdit edemez, aklını alırım.
şiddetin ş sini ağzına alamaz, imasına dahi evi terkedecek kadar tavizsiz olduğumu bilir.

özetle, ben ezik ya da dedikodu manyağı, günlerin kadını kılıfına uymuyorum canlarım.
Burada kimin kime laf ettiği belli.
Kürtajı kendinize dert edersiniz, çalışan Kadınları dert edersiniz, üst komşunuzun halısını dert edersiniz.
O da yetmez burada 'lafımı çekmem üzülürsünüz' diye tehditler savurursunuz.
Sinirinizi kontrol etmeyi öğrenin biraz.

haklisin grill.
burda bir takim metropol sehir kadinlari, plaza kizlari var ki, bunlari 21. yuzyilda kuresel isinma yaratti. :cool:
bahsettigin konu ne kadar naif ve hayatin icinden ise, onlar dunyani o kadar kucuk zannederler. Halbuki, kendilerinin hayatlarinin tam icinde, gozlerinin onunde ama gormelerine bile vakit bulamadiklari problemler, sorunlardir onlar.

cocuk da yaparim kariyer de. kime ne.

Üniversite mezunu ev hanımıyım çok mutluyum gidip saçma sapan insanların ağız kokusunu cekmiyorum cocuklarimi ope seve buyutuyorum ne oldugu belirsiz insanlarin eline kendi paramla rezil olarak değil.kitabimi okuyorum kahvemi içiyorum ümit ediyorum hayaller kuruyorum bundan ala krallık mi var

bir konu açıyorum.
ev hanımısın galiba diye sözde kendince laf sokan birileri.
ev hanıyım canım, kendi tercihim. çalışma hayatını sevmedim. bile isteye ev hanımı oldum. ekonomik bağımsızlığım yok diye kendimi ezdirmiyorum ya da eşimin her şeyine eyvallah demiyorum.
eşim çalışır maaşı bendedir, faturalar ödenir, kalan para benim harçlığımdır, lazım olursa eşim benden ister. beni para vermemekle, evden kovmakla, aileme şikayet etmekle vb çalışan hanımların da maruz kaldığı hiçbir kötü davranışla tehdit edemez, aklını alırım.

Ben bekarim ve bende calismiyorum maddi dirumumuz orta her istedigimi alamakyorum hatta cogu istedigimi alamiyorum ama calisma hayati bana gore devil tabikide rabbim zorda birakirsa calisirim ama 8 5 git yprul sorumluluk ve degmicek para icin kendimi bu ortama yakistiramadim allah nasip ederde evlenirsem o evin yukunu tam anlamiyla ben kucaklamak istiyorum eve yardimci almak cocugu baskalarinda buyitmek yada her gun eve geldigimde o dusuk enerjiyi esime yansitmak istemiyorum ayni sekilde simdide ekndimi gelistirmek paradan daha cok onceligim

2 çocuğum var, çalışan bir bayanım
Hayat çok zorluyor hem iş hem cocuklar hem ev..
Keşke ev hanımı olsaydım
Gerçekten ictenlkle söylüyorum
Keşke ben de ev hanımı olsaydım
Sabahın köründe çocukları bakan kişiye bırakıp
Soğukta o yataktan çıkmak
neyse
Helal olsun güzel bir konu acmissin

Bende diplomayla okumanin bir olmadığını dusunenlerdenim. Çalışmak istediğim meslek olmadi sağlık nedenimden dolayı bende başka meslek istemedim. Ama diplomam yok diye cahil kalmadim kitaplar okuyorum arastiriyorum hiç bi zaman tam oldum diyemem ama cahil kalmamaya çalışıyorum. Diplomali çoğu kişi de iş bulamıyor zaten. 21 yaşındayım genç evlendin diyenler okumadin tüh tüh diyenlerde acıyarak baktı ama eşimle çok mutluyuz ve aramizda saygı var. Ne ben eziyorum onu ne o beni. Paramiz ortak. En büyük hedefimde cocuklarim okusamda evladim oldugunda calismam diyodum hep. Vatanima milletine katkı sağlayan tarihini bilen ilerleyen çocuklar yetiştirmek tek hedefim. Zaten bu dünya da cocuklara emanet onlar güzel yetisirse hayatta güzelleşir

Back
X