• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışmıyorum, ev hanımıyım diye ezik miyim ben?

bir konu açıyorum.
ev hanımısın galiba diye sözde kendince laf sokan birileri.
ev hanıyım canım, kendi tercihim. çalışma hayatını sevmedim. bile isteye ev hanımı oldum. ekonomik bağımsızlığım yok diye kendimi ezdirmiyorum ya da eşimin her şeyine eyvallah demiyorum.
eşim çalışır maaşı bendedir, faturalar ödenir, kalan para benim harçlığımdır, lazım olursa eşim benden ister. beni para vermemekle, evden kovmakla, aileme şikayet etmekle vb çalışan hanımların da maruz kaldığı hiçbir kötü davranışla tehdit edemez, aklını alırım.
şiddetin ş sini ağzına alamaz, imasına dahi evi terkedecek kadar tavizsiz olduğumu bilir.

özetle, ben ezik ya da dedikodu manyağı, günlerin kadını kılıfına uymuyorum canlarım.
tanımadan tanımlamayın, lafımı çekmem üzülürsünüz.
Herşeyden önce bir kadınsınız ve bu yüzden çok değerlisiniz. Her hangi bir kalıba girmek zorunda değilsiniz. İster evlenirsiniz ister bekar yaşarsınız ister çocuk yaparsınız ister bir işte çalışırsınız isterseniz evinizin kadını olursunuz hayat sizin karar sizin mutluluk sizin

Back