Çalıştığı için Bebeğini Kayınvalidesine bırakan var mı?????

bu arada konu sahibi arkadaşa tavsiyem kayınvalidenle konuş ve durumu açıkla.çocuğun kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama belkide kendi yemek istememiştir.yemek istemeyen çocuğun boğazına zorla lokmaları dizemezki.
kayınvalidemden biliyorum.eltimin zoruyla küçük oğluna baktı.çocuk yemek yemiyor.eltim alıştırmış gerekirse zorla yedirmeye ama kayınvalidem cesaret edemedi.zorlarken boğazına takılsa yemek bişey olsa ne yaparım diye çocuk yemek istemeyince ısrar etmedi.zira oğlum hayıra alışkın değil,bunalıma giriyor diye uyarıda almıştı:delphin:
nitekim eltim "oğlum zayıfladı,geceleri sıçrayarak uyanıyor,bunalıma girdi" diyerek kayınvalidemi kovdu resmen.
şimdi eltim burda topik açsa eminim aynen sizin cümlelerinizi kurar.ama ben gerçeği biliyorum.
demem o ki sandığınız gibi olmaybilir.konuşun kayınvalidenizle.

kardeşinizin kayınvalidesi cidden çok uçta bir örnek.akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum.
fakat hangi doktor aile büyüklerine bırakmayın demiş tavsiye etmiş merak ettim.
böyle saçmalıkmı olur?
aile büyükleri kötü davranıyorda bakıcılar melekmi?bebeği yerden yere çalan bakıcılarda gördük,duyduk,çakmak gazı koklatıp uyutanlarıda.
yani her tarafta psikopatlar var.
ben hiç kimsenin bebeğe kendi kanından birinden daha iyi bakabileceğine inanmıyorum.çok azdır.tıpkı kardeşiniz ve kayınvalideniz gibi.
benim oğluma görümcem baktı.oğlum 5,5 aylıktı ve ben çalışmaya başladım.eğitim yönünden benden daha iyi baktı diyebilirim.ama dışarı çıkarmazdı.ve yemek yemek istemediği zaman ısrar etmezdi.oğlum hiç bi zaman çok iştahlı ve kilolu bi çocuk olmadı bu yüzden.ama yinede yabancı birini tercih etmezdim.

bence görümceniz en sağlıklısını yapmış,ısrar edilen çocukta şimdi olmasa bile ilerde psikolojik sorunlar çıkıyormuş.herşeyi reddetmeye başlıyorlarmış büyüdüğünde.uzmanlar kesinlikle karşı çıkıyor.varsın oğlun zayıf olsun ruh sağlığı yerinde olsun.bu bir eksik değil.için rahatolsun diye söylemek istedim.

nurayın yazdığını okuyunca tüylerim ürperdi
bu kadar yakınınızın başına gelmiş olmasa inanmazdım
akrabaların mutlaka kanıdır canıdır ama çok sevmekle iyi bakmak farklı şeyler bana göre
bizim bakıcımız babaanneden çok sevebilir mi, imkanı yok tabi
ama ondan iyi baktığı muhakkak

sozlerim yanlis anlasilmasin eminimki hepinizin kayinvalidesi ozeldir mutlaka iyi bakiliyordur kardesim talihsiz bir istisna bir cocugu elbet kanindan biri daha cok sever ancak benim kisisel dusuncem cocuklara aile buyuklerinin bakmamasi yonunde ayrica bu olaydan sonra kardesim pedagog meslektaslariyla gorustu onlar cocuklarin 0-1 yas donemindeki annende cok hassas oldugu bu surecte cocuklara aile buyuklerinin bakmasinin uygun olmadigi gorusundeydi dr onerisi diye bunu belirtmistim kronick arkadasim merak etmis.................fusfuscum sana kesinlikle katiliyorum bir babaanne kendi cocuguna kendi torunlarina bakmis olabilir ama egitimli bir bakici son gelismeleri takip etmek kendini yenilemek zorundadir zaten meslegi budur sorumlulugu cok fazladir benim kizima kaynanam baksaydi 40cikmadan salcali tarhana corbasi vermisti sut bal kesinlikle vermis ti cunku kendisi ogluma verdim sende ver tuz ver bebekte olsa ihtiyaci var diyen biri ama bir bakici bunu yapmaz saniyorum

bence görümceniz en sağlıklısını yapmış,ısrar edilen çocukta şimdi olmasa bile ilerde psikolojik sorunlar çıkıyormuş.herşeyi reddetmeye başlıyorlarmış büyüdüğünde.uzmanlar kesinlikle karşı çıkıyor.varsın oğlun zayıf olsun ruh sağlığı yerinde olsun.bu bir eksik değil.için rahatolsun diye söylemek istedim.

teşekkür ederim...
ben bu durumdan hiç rahatsız olmadım.
başka biri,bir yabancı yani bebeğimin karnını daha iyi doyurabilirdi belki.dışarı çıkarırdı gezdirirdi.ama oğluma halasından daha çok sevgi veremezdi.salçalı çorba yedirmezdi belki ama oğluma bi ters baksa,sesini yükseltse(ki bizler bile anne olduğumuz halde yeri geliyor bunalıyoruz.yabancı bir kadının bebeğimizze göstereceği tahammül tartışılır:1closedeyes:) buna dayanamazdım.
benim için çocuğun öncelikli ihtiyacı sevgi.karnı elbet doyar,bu öğün yemez,acıkınca diğer öğün yer.o kadar problem değil.
yani yabancı biri daha iyi bakar lafına kesinlikle katılmıyorum.
kendi kocamı yetiştirmiş birine sonuna kadar güvenirim.(psikopat değilse tabi).eşimden memnunum çünkü:delphin:

nurayın yazdığını okuyunca tüylerim ürperdi
bu kadar yakınınızın başına gelmiş olmasa inanmazdım
akrabaların mutlaka kanıdır canıdır ama çok sevmekle iyi bakmak farklı şeyler bana göre
bizim bakıcımız babaanneden çok sevebilir mi, imkanı yok tabi
ama ondan iyi baktığı muhakkak

Cok dogru canim!! Buna bende katiliyorum...Örnek vermek istiyorum...

Kayinvalidem torunlarina deli divane olan bir kadin özellikle benim ufakliga cok düskün, bebek iken izine gittigmizde kucagina alir her yere giderdi onunla, fakat simdi benim cadi masallah 2 yasinda ve tam bir felaket-tatlicadiarzu-durdurabilene ask olsun...

Gecen telefonda kaynanam onu soruyor bu sene gelin kizim yine alicam o cadiyi her yere gidicem, bende dedimki Anne artik bir zor gidersin, inan bas edemezsin bakamasin!!:kahve:

Sanki biraz darildi gibi geldi bana ama inaninki ben o kadincagizi düsündügümden böyle söyledim, Bacaklarindan rahatsiz tansiyon hastasi nasil benim veletin pesine kostursunki?? Yapamaz imkansiz ben bile yetisemiyorum o nasil yetissin....onada izah ettim sonra, dogru söylüyorsun kizim dedi...:delphin:

Yani gercekten sevmek ve bakabilmek cok farkli seyler, keske türkiyedede calisan annelere daha iyi imkanlar tanilsa....mesela 3 sene dogum izini sonra ver krese cocugunu git yine isine gücüne...ben krese verme taraftariyim hep, yasitlarinla beraber vakit gecirmesi zaten bir cocugun gelisimi icin en büyük avantaj...gamyoncuiremsu

Bircok arkadasim var cocuklarina anneleri veya kaynanalari bakiyor, bircoguda sikayetci, bütün gün tv. önünde cocuklar, yeme icme sorunlari vs. vs....tabiki bu arada Anneannelere Babaannelerede haksizlik yapmayalim, bir cocugun bakimi ne kadar zor hepimiz biliyoruz, biz bu genc halimizle bile zorluk cekiyorsak onlarin o yastan sonra süper ötesi bir bakici olmasini bekleyemeyiz...a.s

Sevgilerimle...

tabiki bu arada Anneannelere Babaannelerede haksizlik yapmayalim, bir cocugun bakimi ne kadar zor hepimiz biliyoruz, biz bu genc halimizle bile zorluk cekiyorsak onlarin o yastan sonra süper ötesi bir bakici olmasini bekleyemeyiz...a.s

Sevgilerimle...

yukardaki cümlen çok doğru gülsümcüümkaydirigubbakcemile2

yukardaki cümlen çok doğru gülsümcüümkaydirigubbakcemile2

tsk. ederim canim, ama ciddende öyle. Bir arkadasim sürekli annesinden yakiniyordu iste sunu yapmiyor bunu beceremiyor ne bicim bakiyor cocugma falan filan...:delphin:

Birgün ona misafirlige gittim Ayyy biktim su cocuktan canimi yedi ya diye bagirdi, bende dedimki bak görüyormusun sen annesisin yeri geldimi yaka silkiyorsun kendi cocugundan annecigin hem yasli hem hasta bir kadin o halinle yinede senin maddi durumunu düsünerek cocuguna bakiyor iyi kötü ve sende sürekli sikayet ediyorsun, o kadincagiz ne yapsin??
Annenin bakiciligni begenmiyorsan bas parayi ver krese dedim....hem kadinda kurtulmus olur...:kahve:

kızlar hepinizin yazdıklarını okudum..herkesin kayınvalidesi farklıdır..mesela benim kayınvalidem oğlum 8 aylıkken yanlarında kaldık 1 buçuk ay kadar..o süre içinde ben oğluma ev yemeği vermiyordum 1 yaşından önce süt, bal, tuz, şeker verilmemesi gerektiğini bildiğim için..ama o zorla vermek istyordu beni dinlemeyip..kendi kafasına göre hareket ediyordu sanki kendi çocuğu gibi benim dediklerimi dinlemiyordu..mesela oğlumu banyo yaptıracak ve uykusu var diyelim uyutma uyandır deyip çocuğu zorla uyandırıp banyoya sokuyor ve öyle bir yıkıyordu ki çocuğu feryadını bina duyuyordu..küçücük çocuğa alıp eline lifi ve beyaz hacı şakir sabunu kese yaparmışçasına bastırıp hızlı hızlı nefes aldırmadan banyo yaptırıyordu..çocuğun çığlğklarına dayanamıyordum artık üzülüyordum oysa biz annemle yıkadığımızda alıştıra alıştıra oynata oynata yıkıyorduk ki ağlamasın diye..ve nazik davrvnıyorduk öyle de olması gerekmiyormu minicik bebek cildi çok hassas..ama anlayamadım çok da seviyo gibiydi torununu ama öyle hoyrat davranıyordu çocuğa..yemek yediriş tarzı herşeyi çok sertti..benim öpmeye kıyamadığım oğluma öyle davranması sinirlendirmişti beni açıkçası ben ona bırakmak istemezdim çocuğumu tamam seviyo belki ama nasıl davrvnılır çocuğa bilmiyo ya da işine öyle geliyo..mesela banyo konusunda banyoda sobası vardı sobayı yaktığı anda çocuk uyuyo olsa bile uyandırıp banyo yaptırmalıymış..sönerse bidaha yakamaz sanki..ne bileyim buna benzer şeyler..ama benim annem aynı benim gibi gözünden sakınıyordu..

Doğum sonrası izni dışında birgün bile izin alamadım, yıllık iznimi kullanmamaizin verilmedi. 2 yıl annem baktı oğluma. Sonra bir yıl KAYINPEDERİM. Evet yanlış okumadınız kayınpederim baktı. Allah razı olsun yemesi, içmesi sağlığı hiçbir problemi olmadı. Tabii bebeğinizle ilgili kurallar koymanız mümkün olmuyor bu şartlarda. Kolada içebilir, çikolata da yiyebilir. Bunları kabul etmek zorundasınız.
Yemek konusunda ben farklı düşünüyorum. Çocuk acıkmadan ya da ağlamaya başlamadan yemek verilmemeli bence. Bebeklik döneminden bahsetmiyorum. Benim bunu anneme ve kayınpederime anlatmam çok zor oldu. Ama sonunda haklı olduğumu gördüler.
Oğlum artık 12 yaşında ve bana yine yol göründü. Aylık geçici görevlerimiz başlıyor. İyi ihtimal sekiz saat uzaklıkta bir ilde görevlendirileceğim. Kayınvalidem veya kayınpederimi çağırmak zorundayım. Her dönemin farklı sorunları var arkadaşlar. Oğlum SBS ye girecek, gözüm arkamda gideceğim. Bazen yüzüne bakıp dalıyorum, nasıl gidicem diye..
Bana ihtiyacı var biliyorum ama ona daha iyi bir gelecek sunmak için .. Mecburum, çalışmalıyım...

canım bende çalışmayı düşünüyorum ve cocuguma kayınvalidem bakacak ama içim çok rahat kayınvalidem oğlumla çok ilgilenir oyunlar oynayarak yemek yedirir birlikte top oynarlar, piyano çalar kayınvalidem oglumda oynar yani demek istedigim oğlumunda kayınvalidemle arası çok iyi ayrıca kıyafet ve temizlik konusundada çok titizdir bazı diretmelere karşı esnek ama napalımm bu kadar olur bende yapıorum.

ama arkadaşlar bu davranışları herkez yapmaz cocugunuzun etrafında pervane olmaz olamaz yani birazda sizin uyarmanız gerek ben öle yaptım ve suan tam istedigim gibi oldu bence sizde uyarın karşılıklı konuşun baktınız olmadı artık yaş uygunsa kreşe verin. inşallah bi olur yol bulur huzurla çalışmaya devam edersin .ben bayanların çalışmasından yanayım da ekonomik özgürlük bakımından... ii günnler canım

tsk. ederim canim, ama ciddende öyle. Bir arkadasim sürekli annesinden yakiniyordu iste sunu yapmiyor bunu beceremiyor ne bicim bakiyor cocugma falan filan...:delphin:

Birgün ona misafirlige gittim Ayyy biktim su cocuktan canimi yedi ya diye bagirdi, bende dedimki bak görüyormusun sen annesisin yeri geldimi yaka silkiyorsun kendi cocugundan annecigin hem yasli hem hasta bir kadin o halinle yinede senin maddi durumunu düsünerek cocuguna bakiyor iyi kötü ve sende sürekli sikayet ediyorsun, o kadincagiz ne yapsin??
Annenin bakiciligni begenmiyorsan bas parayi ver krese dedim....hem kadinda kurtulmus olur...:kahve:

aynen katılıyorum gülsüm.
birde insanın bu konularda çokta kalp kırmaması gerektiğini düşünüyorum.
eltim kayınvalidemin yanında çocuk düşüp azcık ağladı diye kıyameti kopardı,kadını resmen bunaklıkla suçladı.apar topar sepetledi kadını.
ama geçen gece geldiklerinde çocuğun suratında kocaman bi morluk vardı.
bakıcı kucağından düşürmüş:1shok:
bişey demedik tabi.insan olan anlardı demek istediklerimizi:delphin:
yani bakıcı daha iyi bakar diye bişey yok.(bana göre en azından)

aynen katılıyorum gülsüm.
birde insanın bu konularda çokta kalp kırmaması gerektiğini düşünüyorum.
eltim kayınvalidemin yanında çocuk düşüp azcık ağladı diye kıyameti kopardı,kadını resmen bunaklıkla suçladı.apar topar sepetledi kadını.
ama geçen gece geldiklerinde çocuğun suratında kocaman bi morluk vardı.
bakıcı kucağından düşürmüş:1shok:
bişey demedik tabi.insan olan anlardı demek istediklerimizi:delphin:
yani bakıcı daha iyi bakar diye bişey yok.(bana göre en azından)

Bendede var öyle birtane hayatim, dedigim gibi ben izinden izine bile olsa kayinvalideme kiyamiyorum benim veletleri birakmaya cünkü cidden hasta bir kadin, ama eltim 4 yasindaki diger cocuklara sürekli zarar veren isiran tirmalayan iki saniye yerinde durmayan kizini israrla kayinvalideye satmaya calisir....:kahve:

Kadincagizda aman kalbi kirilmasin diye alir, bir defa balkonda camasir asiyorum asaga baktimki Kayinvalidem kan ter icinde toplaya topalaya kizin pesinde kosturuyor, hanfendide oturmus 4 aylik hamile cikmamis göbegini oksamakla mesgul...:1closedeyes:
(Ya ben cok fena oldum Kro can ya)benneyaptımki

Kizim in asaga al kizini yazik günah bakamiyor kadin allah korusun kizina birsey olur cadde hemen surasi sonra sebeb oldun deme kimseye dedim, suratini eksitip indi aldi kizini, vallaha dayanamadim, rahmetli annemede kiyamazdim..:çok üzgünüm:

Aslinda ben 3 yasina kadar annenin bakmasi taraftariyim ondan sonra hop krese yasitlarinla gecirdigi vakit en güzel egitim cocuk icin, tabiki calismak zorunda olanlara lafim yok, mecbur olduktan sonra elden ne gelir degilmi? :delphin:

Bendede var öyle birtane hayatim, dedigim gibi ben izinden izine bile olsa kayinvalideme kiyamiyorum benim veletleri birakmaya cünkü cidden hasta bir kadin, ama eltim 4 yasindaki diger cocuklara sürekli zarar veren isiran tirmalayan iki saniye yerinde durmayan kizini israrla kayinvalideye satmaya calisir....:kahve:

Kadincagizda aman kalbi kirilmasin diye alir, bir defa balkonda camasir asiyorum asaga baktimki Kayinvalidem kan ter icinde toplaya topalaya kizin pesinde kosturuyor, hanfendide oturmus 4 aylik hamile cikmamis göbegini oksamakla mesgul...:1closedeyes:
(Ya ben cok fena oldum Kro can ya)benneyaptımki

Kizim in asaga al kizini yazik günah bakamiyor kadin allah korusun kizina birsey olur cadde hemen surasi sonra sebeb oldun deme kimseye dedim, suratini eksitip indi aldi kizini, vallaha dayanamadim, rahmetli annemede kiyamazdim..:çok üzgünüm:

Aslinda ben 3 yasina kadar annenin bakmasi taraftariyim ondan sonra hop krese yasitlarinla gecirdigi vakit en güzel egitim cocuk icin, tabiki calismak zorunda olanlara lafim yok, mecbur olduktan sonra elden ne gelir degilmi? :delphin:

bende bakım konusunda kayınvalideme güvenemezdim.iyi bakacağından şüphem yoktu ama peşinden gidemezdi.hele benimki oğlan çocuğu,hiç yerindede durmuyor.kayınvalidem yapma oğlum diyene kadar bizimki yapacağını yapardı.ben işteyken dışarı çıkartmasına bile izin vermezdim.aman anne koşamazsın peşinden yola fırlar Allah korusun derdim.
ama ben genel olarak rahat bi anneyim.yeter ki çocuğun sevgi gördüğünden emin olayım.karnı acıkırsa mecbur yer,yada düşüp kalkar önemli değil.(tabi canına kast edecek şeyler olmadıktan sonra).
keşke imkanlar olsada çocuklara 3-4 yaşına kadar kendi anneleri bakabilse.gerçi ne yalan söyleyeyim,çalışmaya o kadar alışmışımki,3-4 yıl evde olmak beni ne hale getirirdi bilmem.sanırım çocuğumada verimli olamazdım.:çok üzgünüm:

ne kadar guzel kronick arkadasim cok sanslisiniz sevgi dolu bir kayinvalideniz var malesef herkez sansli olmuyor gorumcenizde bakmis oglunuza insan ozenmiyor degil bazi kayinvalideler yapma etme deneni ozellikle yapiyor gozunuze baka baka o zamanda insan sessiz kalamiyor tabiki son cumlelerinize aynen katiliyorum keske 3 4 yasina kadar herzaman anneler bakabilse yavrularina ne guzel olurdu

ne kadar guzel kronick arkadasim cok sanslisiniz sevgi dolu bir kayinvalideniz var malesef herkez sansli olmuyor gorumcenizde bakmis oglunuza insan ozenmiyor degil bazi kayinvalideler yapma etme deneni ozellikle yapiyor gozunuze baka baka o zamanda insan sessiz kalamiyor tabiki son cumlelerinize aynen katiliyorum keske 3 4 yasina kadar herzaman anneler bakabilse yavrularina ne guzel olurdu

benim görümceme yapma etmede diyemezdim nnuray.
iğnelemeye çalışmışsın ama olmamışşakkıdı
bende bilirdim bir kere denediğinde yemezse 10 dk sonra tekrar dene demeyi...yada yaz vakti bütün çocuklar dışardayken sende çıkarsan çocuğu dışarı demeyi.ama diyemedim.ne zaman alınacağı,kızacağı belli olmazdı çünkü.
yinede yabancı birinden bin kat daha iyiydi bana göre.
memnun olmayan bastıracak parayı verecek kreşe veya bakıcıya o zaman.tabi onlar daha iyi bakacaksa:delphin:

benim görümceme yapma etmede diyemezdim nnuray.
iğnelemeye çalışmışsın ama olmamışşakkıdı
bende bilirdim bir kere denediğinde yemezse 10 dk sonra tekrar dene demeyi...yada yaz vakti bütün çocuklar dışardayken sende çıkarsan çocuğu dışarı demeyi.ama diyemedim.ne zaman alınacağı,kızacağı belli olmazdı çünkü.
yinede yabancı birinden bin kat daha iyiydi bana göre.
memnun olmayan bastıracak parayı verecek kreşe veya bakıcıya o zaman.tabi onlar daha iyi bakacaksa:delphin:

ben kesinlikle ignelemek icin degil gercekten icimden geleni yazdim ornek verdim sizinle hic bir ilgisi yok ben sadece genelinde kayinvalideme yapma dedigimi yapmayi cok sevdigini anlatmak istedim ortayida bulamazdik onunla ama 2gorumcemde gercekten pirlantadir cocuguma benim gibi bakacaklarina eminim cunku yasitiz bazi yasaklari yapilmayacaklari biliyorlar ama kayinvalidem farkli bu konularda dogrulugunu bilsede geri adim atmamasi beni dusundurdu kisaca bosuna alinmissin ignelemek aklimdan gececek en son seydi sansli oldugunu soylemek istedim ve son sozlerine kelimesiyle katiliyorum ya bu durumda kres bakiciyi tercih edeceksin ya kendin bakicaksin bu en dogrusu

arkadasimin oglu 4 yasinda. 6 bakici degistirmisler.

bakici dediginiz kimdir Allah askina? apartman gorevlisinin karisi, biraz para kazanmak isteyen ve cocuk yetirtirme hakkinda kendi cocuklarindaki tecrubeden baska bir sey bilmeyen, bu konuda tek kitap okumayan, bu konuda egitimi olmayan ev hanimlari. zaten egitimi olanlar kreste calisiyorlar. eve gelenler bu dediklerim.

arkadasimin cocuguna ilk olarak apartman gorevlisinin esi bakmis. 3 aylikken spagetti yedirmis bebege. annesi sut sagip eve biraktigi halde. bebek de yemis zavallim:)

sonra baska bakicilar. kamera koymuslar. kimisi surekli uyutmus cocugu. 5 saat falan uyutuyormus. baskasi da aman basima sarmasin diye surekli tvde cizgifilm aciyormus. cocuk simdi o power rangerslarin hareketleri ile bozmus.

su anda arkadaslarimin cogunun 4-5 yasinda cocugu var ve kesinlikle bakici ile bakilanlar asiri derecede saldirgan. bir degil iki degil. kac cocukta gozlemledim. once acaba mi dedim? sonra baktim cogunlugu oyle. cocukta asiri hareket ve saldirganlik, dikkat cekme cabasi var.

ben 1 yasina kadar falan mumkunse annenin bakmasini, 1 sene falan da mumkunse anneannenin veya bannenin bakmasini 2 yasindan sonra ise kisisel gelisimi icin krese gitmesi taraftariyim.

bakalim annem gelirim bakarim diyor ama. kismet simdiden planlamamak lazim.

not: kimse ev hanimini kucumsedigimi sanmasin, annem de ev hanimi ve bir sure cocuk bakti ama cocuga kresin verecegi egitimin el becerisinin yarisini veremedi.cocuk resim mi yapti, sarkilar mi ogrendi, kagit mi kesti, paaylasmayi arkadasligi mi ogrendi. annem cok iyi bakti cocuga yani bakmak kavramindan yola cikarak yani yemekler vs. ama ben hatirlamiyorum 3 yasindaki cocugun ogle uykusuna yattigini. cocuk annemle beraber gunlere falan giderdi oglenleri.

ben zaten kayınvalideme miteşekürüm bu konu da çünkü o kadar sosyal bir insandı ki kızıma bakmayı
kabul etmesi bile çok güzel bunun farkındayım, ama bazen insanın dolduğu bir an oluyor o anlardan birini yaşıyorum.Ama hepinize gerçekten çok teşekkür ederim bakıcı olsa daha mı iyi olacaktı veya benim annem aynı şekilde bakacaktı.Allah eksikliğini vermesin gerçekten ama gerçekten çok büyük bir şans benim ki gözüm arkada kalmıyor.Gerçi çoğu zaman kayınvalidemin tansiyonu ile ilgili sorun yaşadığını biliyorum onun için üzülüyorum. Onun içinde kolay değil biliyorum. kızım 18 aylık ona ters olumsuz bir şekilde davransa tepkili olur ama oda babaannesini çok seviyor.

Benimde kayınvalidem bakıyor, hemde gözü gibi. Ödü kopuyor çocuğa zarar gelcek diye. Zaten oğlumun davranışlarındanda anlaşılıyor, babannesini gördüğünde deliriyor gülücükler atıyor çok seviyorlar birbirlerini. Hic bir sorun yaşamadık yani zaten kendisiylede çok iyi anlaşırız.
Ufak tefek şeyleride dert etmemek lazım. Allah bin kere razı olsun bakıcıya versem aklım çıkardı. Minnet borçluyum kendisine..

Back
X