calistigim firma promosyon primlerini geriye yonelik istiyor ne yapmaliyim

canım kamuda ik da çalışıyorum. şirkete açılan davaların %99 unu işçi kazanır. danıştığın avukat iş kanunu ile ilgilenmiyor sanırım. senden bu parayı talep edemzler aynı pozisyonda çalışırken maaşını düşüremezler. sana danışmaları senden imza almak zorundalar daha düşük pozisyona seni veremezler. sen bu parayı onlardan habersiz almamışsın kendi hataları şube müdürün dahil çok sinirlendim senin adına. anladığım kadarıyla konunda uzmansın biran önce başka bir işe bak çünkü bunlar güvenilir bir firma değil. üslerin seni ezmeye kendi hatalarını sana yüklemeye çalışıyorlar... dava aç kazanan sen olacaksın bence hele kadro değiikliğinde mevcut durumdan seni bilgilendirmedilerse imzaladığın sözleşmede bunlar yazmıyorsa sana karşı söyleyebilcekleri hiç birşey yok. en son imzaladığın sözleşmenin bir örneğini al insan kaynaklarından, konuya hakim olan iş kanununa hakim bir avukat ile görüş. gerekirse dava aç.

Yanlış yapmissin bimemezlige gemissin benim maasımdaki 90 liralık farkı haber veriyorum seninde haksız kazanç almaman gerekirdi mağduru oynama işine gelmis odemelisin yoksa hırsız pozisyonuna dusersin

Kesinlikle dava ac bn calisma Bakanlığındayim. Hakli cikarsin

Ama bu çok Saçma senin kadron Değişiyor ve maddi olarak daha kötü oluyor böyle bir iş var mı ya her zaman ilerlersin ya da işten çıkarılırsın, nasıl kariyer bu firma resmen dangalaklık yapıyor , kullandırma kendini böyle insanlara, sana bu gelir Düşüşü önceden söylense belki kabul etmeyecektin bunu kim kabul eder ki ne Saçma

Resmen kadını azarlayıp eşkıyalık yapmışlar bir de

Bence en önemli nokta eski şefi dışında birisinin haberi var mı konudan ve eski şefinin onayı olduğunu kanıtlayabilir mi...

Konu sahibi eski şefinizin bilgisi ve onayı olduğuna dair elinizde yazılı bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…